Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciał bym do rozpatrzenia dac to iż mimo to jest za******a klasa bhop i dodatkowy skok to umiejentnosc jego 1/11 na podwojne obrażenia i bron jaka się posługuje dale wiele do zyczenia klasa ma potenciał acz kolwiek wiele to zostawia do życzenia ewentualna zmiana broni mysle ze by miało sens albo jej umiejentnosc zostawiam to do rozpatrzenia 

Opublikowano

Czyli co byś proponował dla klasy mająca tyle pasywnych umek, dodatnie statystyki i na dzień dobry szybki rush dzięki którego skupia się na HP  :hmm:

• Ma automatycznego BH i dodatkowy skok, +5 DMG bazowe z Mac, 1/11 szansy na podwojne obrazenia z MAC

Kupując dodatkowy skok w sklepie klasa robi z serwera DR

• Lubię to! 1
Opublikowano

proponował bym bron przede wszystkim a kwestia umiejentosci z waszej strony do zbalansowania ofc. zdaje sobie sprawę że nie może być za silna ale w porownaniu do innych klas to bardzo mało robi ,tak samo zdaje sobie sprawdę z tego ze każda klasa jest inna i glownię kwestia umiejetnosci gry a nie sama klasa robi ciebie dobrym ale naprawde na tym skoczku tak jest odczujwalny brak jakiej kolwiek sily masz szanse jedna z najgorszych chodzi mi o 1na 11 ok z broni z której naprawde jest ciężko trafic porównując tmp mp5 , zrobił bym w ten sposób iż bym wy*****ł to 1na 11 podwójne bo i tak jest nie odczuwalne a bym zmienił na bron typu mp5 wilk syty i ofca cala klasa z bunnyhopem ma 5 dmg bazowego z wczesniej wspomnianego mp5 i wdodadku zalerznosci od was czy nie usuncie ten dodadkowy skok albo nie ,żeby bylo jasne ja nie chce by postać latała po całej mapie i wy**********a kazdego tak o jak chce ale by dorównywała innym w skrócie dużym tyle i pozostawiam do rozpatrzenia 

Opublikowano (edytowane)

Trochę racji ma skoczek raczej zbyt wielu fanów nie ma, ale czy jest sens tak drastycznie go zmieniać w połowie resetu?. Można by mu szanse zwiększyć na 1/9, ewentualnie zamiast +5 dać +7/8 a w następnym resecie przemyśleć go na nowo

Edytowane przez Kierownik
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Przecież ta klasa to złoto, o ile potrafi się ją wykorzystać - co nie @ Kozonowicz :) ? Na dużych mapach idealna do rushowania dzięki abh i dodatkowemu skoku, a na małych mapach szybkostrzelność MACa również robi robotę. Specjalnie jeszcze sobie pograłem dosłownie jedną mapkę przed chwilą i gra się naprawdę dobrze. Mało tego, grałem pierwszym lvlem, Ty masz bodajże 130 - więc patrząc na poniższy screen jak dla mnie po prostu nie potrafisz wykorzystać umiejętności tej klasy i zmiana broni czy poprawa %% na kryta - bo te 1/11 też często siada - nie są potrzebne, bo  moim zdaniem w tej klasie nic nie trzeba zmieniać patrząc na pozostałe klasy.

Spoiler

image.thumb.jpeg.989c10a356938809dfc5eaaecd9f3ac2.jpeg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skoczek jest w odpowiedniej formie i nie zostanie zmieniony. Ma dużo atutów, które przy umiejętnym wykorzystaniu potrafią dużo zdziałać. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.