Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. 
Od dnia dzisiejszego pojawił mi się problem i spotykam się z czymś takim pierwszy raz w swojej karierze CS'a.

Kiedy wciskam connect z serwerem CoD mod od razu zaczyna się opóźniona gra, na starcie ładowanie trwa dłużej a kiedy wchodzę na serwer, wpisywanie hasła, wybieranie klasy, strzelanie, pisanie, skakanie wszystko mam opóźnione o 2 sekundy (oprócz chodzenia, chodzę na boki do przodu płynnie tak jak i poruszam myszką, te dwie rzeczy działają poprawnie). Co najlepsze mam tak tylko na serwerze COD mod, wchodziłem na 4FUN i ekran zaczął się kręcić w prawo, więc zmieniłem grafikę i wszystko było okej natomiast na CoD modzie problem nie zniknął.

Robiłem reset steama, później un/install CS'a i dalej nic, zabawa grafiką, komendami, nic. Wchodziłem na inne serwery z wiaderka i na boty i tam gra działa mi poprawnie. Nie kumam o co w ogóle chodzi.

@ Dudnes @  BlaDy* Może coś podpowiecie, od Was czegoś się dowiem bo szukam internety i do tego momentu jakoś specjalnie rozwiązania nie znalazłem natomiast będę szukał dalej przy okazji zamieszczam ten post - może przyśpieszy rozwiązanie problemu.

• Właściciel
Opublikowano

net_graph patrzyłeś, jakieś utraty pakietu masz? 

Opublikowano (edytowane)

No komendami bawiłem się już, mogłoby się wydawać to dziwne bo powinny one oddziaływać na każdy serwer a to jest tak tylko z akurat tym CoD modem. Jak Boga kocham myślałem, że nic mnie już w CSie nie zaskoczy poczynając od osobowości na błędach i bugach kończąc :D 

Nie mogę również zbytnio znaleźć przyczyny błędu bo wczoraj kończąc rozgrywkę wszystko działało. Po dzisiejszych obowiązkach chciałem wejść zobaczyć jak wygląda NERF na klasie KAT i od razu spotkałem się z dłuższym i powolnym ładowaniem, wbijam na serwer i występuje problem, który opisałem wyżej. 

Edytowane przez james0v
  • Właściciel
Opublikowano

Zrób screena net_grapha albo klip

net_graph 3

Opublikowano
1 minutę temu, james0v napisał(a):

Przy naciśnięciu PrtSc. od razu spadają FPS'y do 20-30 ale tylko wcisnę ESC i wraca do 100.0 - 100.5 
image.png.cb5f5980c013d0713b80ba344da2c1c8.png

Pobierz program: https://winmtr.net/

W polu nazwanym "Host" wpisz dokładny adres serwera bez portu i rozpocznij swój test. Powinien on trwać około 10/15 minut. Wyniki możesz podesłać @ Dudnes

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.