Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi, grając przed wczoraj na serwerze miałam rangę Katowicz, wczoraj wchodząc na serwer rangi już nie miałam, zaczynałam od zera. Myślałam że jakiś reset był ale inni dalej swoje rangi mają. Nicku nie zmieniałam. Punktów do top/15 mi wgl nie liczy :(   

Opublikowano

Jak Cię widziałem na serwerze miałas znak ' przed nickiem wiec zobacz czy na pewno sie nie zmianił

Opublikowano
2 minuty temu, wujohax napisał(a):

Jak Cię widziałem na serwerze miałas znak ' przed nickiem wiec zobacz czy na pewno sie nie zmianił

Nie zmieniałam ani nic się z nickiem nie zmieniło, nawet teraz weszłam zobaczyć i dalej nie mam swojej rangi a nick ten sam

• Właściciel
Opublikowano

Cześć, podaj nick z serwera 

• Właściciel
Opublikowano

Upewnij się, że grasz na dobrym nicku bo ostatnie logowanie na ten nick; _Żelkowa_RudziaA_  było 2024-09-27 22:47:27

Pkt rang również posiadałaś "19888" tyle, że wywaliło Ci samą rangę "Katowicz", przyznałem ją ponownie. 

Opublikowano
Godzinę temu, Dudnes napisał(a):

Upewnij się, że grasz na dobrym nicku bo ostatnie logowanie na ten nick; _Żelkowa_RudziaA_  było 2024-09-27 22:47:27

Pkt rang również posiadałaś "19888" tyle, że wywaliło Ci samą rangę "Katowicz", przyznałem ją ponownie. 

wbiłam ponownie na serwer kopiując nick z Twojej odpowiedzi i dalej brak rangi. Więc nwm o ciul już chodzi 

• Junior Admin
Opublikowano

Problem rozwiązany spowodowany był zmianą ż na z przez serwer. 
Temat zamykam.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.