Miro Posted September 21, 2024 Share Posted September 21, 2024 SteamID: STEAM_0:0:4400696 Serwer: Only DD2 cs 1.6 Data i godzina zdarzenia: Wczoraj, godziny wieczorne Opis problemu: Dobry wieczór, wczoraj przy wejściu na serwer only DD2 cs.1.6 po zakupie SVIP wyrzuca mnie z powodu nieprawidłowego hasła. Przed zmianą mapy wpisałem komendę setinfo_pw"tutaj moje hasło" po zmianie mapy już nie byłem w stanie wejść na serwer, hasło pamiętam jakie ustawiłem, coś jeszcze powinienem zrobić? zakupiłem to na hasło zamiast na SteamID, czy to jakiś problem? Nick na serwerze: Miro Proszę o szybką pomoc, ranking sam się nie wbije :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 22, 2024 Owner Share Posted September 22, 2024 Cześć, jeżeli masz STEAM zalecamy zakup usług na SID'a, zmieniłem Ci usługę. Jeżeli jednak będziesz chciał na nick + hasło odezwij się do mnie na priv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 22, 2024 Owner Share Posted September 22, 2024 Twój problem został rozwiązany! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts