Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pierwszy błąd to nie działający skin do ump ten ruby coś tam, kupiłem za 500 honoru, ustawiłem go i dalej widze zwykłego umpa bez jakiejkolwiek zmiany, nie wiem czy tam samo jest z tym drugim ale to prawdopodobne.

Drugi błąd to nie działający drugi skok z vipa po użyciu modułu odrzutowego, natomiast ten dodatkowy skok kupiony ze sklepu już działa jak należy.

• Właściciel
Opublikowano

Cześć, podeślij nick z serwera bym mógł zwrócić Ci stracony Honor, jeżeli chodzi o double jump'a analizujemy to. 

Opublikowano

Tu nawet o honor nie chodzi, po prostu chciałem skina, pytanie czy ten drugi skin do ump też nie działa? nick: tyrtytrytrytryrty . Co do skoku żeby rozjaśnić sytuacje, gram grabiezcą, normalnie kupowałem skok ze sklepu za 50 honoru i podczas modułu odrzutowego mogłem podskoczyc i przedłużyć go, wczoraj odebrałem vipa na 1 dzień bo wiedziałem że daje dodatkowy skok i nie będę go musiał kupować ze sklepu, a tu po użyciu modułu okazuje się że skok z vipa nie działa więc i tak musiałem kupić. Jak mając vipa kupiłem skok ze sklepu to już działało i z vipa i ze sklepu i mogłem 3 razy skoczyć.

• Właściciel
Opublikowano

Honor zwróciłem, skiny do UMP nie działają, to też zostanie naprawione. Następnym razem przed kupnem użyj opcji "wypróbuj" żeby sprawdzić czy dany skin ładuje się. 

Double jump faktycznie z VIP'a nie działa na module odrzutowym, na dniach zostanie poprawione. 

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.