Jump to content
_Chmura

Zgłoszenie - huze

Recommended Posts

Nick podejrzanego: huze

SteamID podejrzanego: "huze" 1567 STEAM_0:1:163053034

Rodzaj cheata: Aim

Data/Mapa: fy_snow

Serwer (mod): CoD 301 lv

Dowody: https://tv.katujemy.eu/9/dema//hltv-2409190029-fy_snow.dem.zip

Spoiler

9:27 - dziwny przeskok celownika na głowę, niestety zabił ktoś inny
9:48 - Podobna sytuacja, kolejny przeskok celownika na głowę
10:03 - odprowadza celownikiem gościa, kiedy go zabija jest taki dziwny ruch, jak oderwanie od gracza
10:09 - i zaraz kolejny frag z auto nacelowaniem na gracza
11:04 - spektakularna akcja z dwoma fragami.
11:57 - Automatyczny przeskok z jednego gracza na drugiego i powrót do gracza, który stał w tym samym miejscu co pierwszy.
12:28 - Wybiegam mu na widok, celownik odskakuje mega w górę i wraca na mnie, po zabiciu urywa się ze mnie celownik
14:22 - Przeskok z jednego gracza na drugiego
14:35 - Twarda bitka - jeden gracz pokonany od razu z drugim cheat zawodził (przy przerwie w strzelaniu celownik ucieka i kiedy kule zaczynają lecieć powrót na gracza)
15:45 - Celownik idealnie podąża za mną
16:30 - Tutaj dla porównania piękna akcja, która ukazuje jak przy pierwszym fragu strzela się bez czita, a drugiego zabija się już z czitem, no i chwilę później celownik nie nadąża za mną.

Postanowiłem dodać rozpiskę z jednej mapy, ponieważ uznałem to za wystarczające.

Natomiast jeśli UBTeam uzna, że to za mało pobrałem dwie kolejne mapy i jeśli dacie mi tylko znać bardzo chętnie rozpisze je natychmiast.
Kolejne mapy to DD2_long i nuke2x2. Mapy są małe więc akcja toczy się za akcją.

Edited by james0v
.kaskader  

Decyzja do 48h

• Like 1

9:27 - dziwny przeskok celownika na głowę, niestety zabił ktoś inny// HLTV b-
9:48 - Podobna sytuacja, kolejny przeskok celownika na głowę// To samo co powyżej b-
10:03 - odprowadza celownikiem gościa, kiedy go zabija jest taki dziwny ruch, jak oderwanie od gracza//To Samo b-
10:09 - i zaraz kolejny frag z auto nacelowaniem na gracza// Tak jak powyżej b-
11:04 - spektakularna akcja z dwoma fragami.// pierwszy frag normalny a drugi tak wygląda przez HLTV xD b-
11:57 - Automatyczny przeskok z jednego gracza na drugiego i powrót do gracza, który stał w tym samym miejscu co pierwszy.// Tak samo jak wyżej b-
12:28 - Wybiegam mu na widok, celownik odskakuje mega w górę i wraca na mnie, po zabiciu urywa się ze mnie celownik// HLTV b-
14:22 - Przeskok z jednego gracza na drugiego// Normalne fragi. b-
14:35 - Twarda bitka - jeden gracz pokonany od razu z drugim cheat zawodził (przy przerwie w strzelaniu celownik ucieka i kiedy kule zaczynają lecieć powrót na gracza)// XD, to samo co powyżej b-
15:45 - Celownik idealnie podąża za mną// Nic tu nie widzę???
16:30 - Tutaj dla porównania piękna akcja, która ukazuje jak przy pierwszym fragu strzela się bez czita, a drugiego zabija się już z czitem, no i chwilę później celownik nie nadąża za mną.//    XD b-

Całe demko jest nagrane z HLTV, dlatego te fragi tak wyglądają. 

Jeżeli chcecie zgłaszać graczy za przeskoki to w grę wchodzi tylko i wyłącznie POV.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.