_Chmura Posted September 19, 2024 Share Posted September 19, 2024 (edited) Nick podejrzanego: huze SteamID podejrzanego: "huze" 1567 STEAM_0:1:163053034 Rodzaj cheata: Aim Data/Mapa: fy_snow Serwer (mod): CoD 301 lv Dowody: https://tv.katujemy.eu/9/dema//hltv-2409190029-fy_snow.dem.zip Spoiler 9:27 - dziwny przeskok celownika na głowę, niestety zabił ktoś inny 9:48 - Podobna sytuacja, kolejny przeskok celownika na głowę 10:03 - odprowadza celownikiem gościa, kiedy go zabija jest taki dziwny ruch, jak oderwanie od gracza 10:09 - i zaraz kolejny frag z auto nacelowaniem na gracza 11:04 - spektakularna akcja z dwoma fragami. 11:57 - Automatyczny przeskok z jednego gracza na drugiego i powrót do gracza, który stał w tym samym miejscu co pierwszy. 12:28 - Wybiegam mu na widok, celownik odskakuje mega w górę i wraca na mnie, po zabiciu urywa się ze mnie celownik 14:22 - Przeskok z jednego gracza na drugiego 14:35 - Twarda bitka - jeden gracz pokonany od razu z drugim cheat zawodził (przy przerwie w strzelaniu celownik ucieka i kiedy kule zaczynają lecieć powrót na gracza) 15:45 - Celownik idealnie podąża za mną 16:30 - Tutaj dla porównania piękna akcja, która ukazuje jak przy pierwszym fragu strzela się bez czita, a drugiego zabija się już z czitem, no i chwilę później celownik nie nadąża za mną. Postanowiłem dodać rozpiskę z jednej mapy, ponieważ uznałem to za wystarczające. Natomiast jeśli UBTeam uzna, że to za mało pobrałem dwie kolejne mapy i jeśli dacie mi tylko znać bardzo chętnie rozpisze je natychmiast. Kolejne mapy to DD2_long i nuke2x2. Mapy są małe więc akcja toczy się za akcją. Edited September 19, 2024 by james0v .kaskader September 19, 2024 Decyzja do 48h 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 21, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 21, 2024 9:27 - dziwny przeskok celownika na głowę, niestety zabił ktoś inny// HLTV b- 9:48 - Podobna sytuacja, kolejny przeskok celownika na głowę// To samo co powyżej b- 10:03 - odprowadza celownikiem gościa, kiedy go zabija jest taki dziwny ruch, jak oderwanie od gracza//To Samo b- 10:09 - i zaraz kolejny frag z auto nacelowaniem na gracza// Tak jak powyżej b- 11:04 - spektakularna akcja z dwoma fragami.// pierwszy frag normalny a drugi tak wygląda przez HLTV xD b- 11:57 - Automatyczny przeskok z jednego gracza na drugiego i powrót do gracza, który stał w tym samym miejscu co pierwszy.// Tak samo jak wyżej b- 12:28 - Wybiegam mu na widok, celownik odskakuje mega w górę i wraca na mnie, po zabiciu urywa się ze mnie celownik// HLTV b- 14:22 - Przeskok z jednego gracza na drugiego// Normalne fragi. b- 14:35 - Twarda bitka - jeden gracz pokonany od razu z drugim cheat zawodził (przy przerwie w strzelaniu celownik ucieka i kiedy kule zaczynają lecieć powrót na gracza)// XD, to samo co powyżej b- 15:45 - Celownik idealnie podąża za mną// Nic tu nie widzę??? 16:30 - Tutaj dla porównania piękna akcja, która ukazuje jak przy pierwszym fragu strzela się bez czita, a drugiego zabija się już z czitem, no i chwilę później celownik nie nadąża za mną.// XD b- Całe demko jest nagrane z HLTV, dlatego te fragi tak wyglądają. Jeżeli chcecie zgłaszać graczy za przeskoki to w grę wchodzi tylko i wyłącznie POV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kaskader Posted September 21, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Share Posted September 21, 2024 Użytkownik nie jest zablokowany! Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts