Martusiaa Posted September 18, 2024 Share Posted September 18, 2024 bug jest taki że uderzam swojego z teamu a pokazuje że mu zadaje obrażenia ale nie zabieram mu żadnego hp i no moim zdaniem jest to do poprawy jak najszybciej bo myli wroga z graczem z teamu i nie wiadomo czy strzelać mam czy zostawić bo to mój - do poprawy drugi bug lub ze tak ma być ale jestem za tym żeby usunąć napisy typu na środku mi pokazuje gdzie leży bomba lub jak się zabije to HeadShot wiec to też do poprawy bo nie ma sensu mieć takiego czegoś na środku ekranu jak jest od tego radar na mapie i widać że gdzie bomba leży a to wkurza że pika non stop na całym ekranie C4 lub HeadShot - do poprawy .. @ Panda41 @ Dudnes weźcie naprawcie to jak najszybciej i w wolnej chwili Pozdrawiam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Solution Dudnes Posted September 19, 2024 Owner Solution Share Posted September 19, 2024 Naprawione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 19, 2024 Owner Share Posted September 19, 2024 Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts