Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;) Jak wiadomo dezerter ma pewną szansę na zrezpienie się na respie przeciwnika. A dalej to loteria i skill. Czy cię sprawdzą? Czy odpowiednio się zachowasz? No chyba że masz pecha i zrespisz się w przeciwniku tak że od razu widać że coś jest nie tak i każdy z choćby 5 IQ od razu odkryje że jesteś dezertertem . 

Podsumowując... Fajnie jakbyście naprawili respy w przypadku respawnu za pomocą mocy dezertera ;) 

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

Większość map na cod modzie posiada 24/25 spawn dla drużyny, na której mapie wystąpił błąd z respem?

Opublikowano
41 minut temu, Dudnes napisał(a):

Większość map na cod modzie posiada 24/25 spawn dla drużyny, na której mapie wystąpił błąd z respem?

Zdarzało się na de_dust2002, nie gram klasa dezerter ale miałem perka na odrodzenie się na respie i 2 razy właśnie na de_Dust2002 odrodziłem  się na przeciwniku 

Opublikowano

No to może ja od siebie dodam, ale z drugiej strony, to przeciwnik zrespił się w tym samym miejscu co ja na mapach: 
westwood, inferno i kabul

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Również miałem taki przypadek dostając perka dezertera. Respiło mnie w graczu mapa de_nuke i  de_dust2002 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Również miałem taki przypadek dzisiaj, że koleś dezerterem zrespił sie na mnie na de_dust2. 

• Właściciel
Opublikowano

Wszystkie sytuacje dotyczyły tylko perku czy klasy również? 

Opublikowano (edytowane)

W moim przypadku dzieje się to dla klasy. Co do map to nie pamiętam wszystkich ale było ich sporo. Zarówno pełnowymiarowe wspomniane wyżej   jak i te małe  np fy snow czy fy pool_day przy kilku g graczach.

Poza tym co up to chyba na eldorado się w kimś zrespiłem też? I jeszcze na innych. 

Może to nie kwestia ilości respów tylko logiki w pluginie? Bo dzieje się to nawet wtedy gdy na serwerze jest mniej graczy. 

Edytowane przez shreder221
  • Właściciel
Opublikowano

Naprawione

• Właściciel
Opublikowano

Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.