Vezovi Posted September 7, 2024 Share Posted September 7, 2024 Na klasie chemik (a może i innych, zauważam to na tej) buguje się pokazywanie obrażeń. Raz widać ile dmg zadałem, raz nie. + perk blask nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 9, 2024 Owner Share Posted September 9, 2024 W dniu 7.09.2024 o 12:38, Vezovi napisał(a): Na klasie chemik (a może i innych, zauważam to na tej) buguje się pokazywanie obrażeń. Raz widać ile dmg zadałem, raz nie. Na testowym sprawdzałem kilka razy i DMG pokazywało się więc ciężko jest zlokalizować błąd, jesteś w stanie nagrać jakiś filmik odnośnie tego? W dniu 7.09.2024 o 12:38, Vezovi napisał(a): + perk blask nie działa Działa, jeżeli zbindowałeś użycie perku, dodaliśmy informację dla gracza aby miał pewność, że oślepił wrogów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vezovi Posted September 9, 2024 Author Share Posted September 9, 2024 (edited) link do demka Widać, że w pierwszego dmg pokazuje, a potem w drugiego nie, pomimo, że typ umiera. Takich akcji jest multum, to przykład. Mogę nagrać więcej jeśli trzeba. Edited September 9, 2024 by Vezovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 10, 2024 Owner Share Posted September 10, 2024 Na chemiku jest trucizna, więc zapewne DMG z trucizny buguje się z DMG z broni, spróbujemy znaleźć na to rozwiązanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted September 10, 2024 Owner Share Posted September 10, 2024 Twoje zgłoszenie zostało rozwiązane! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts