Weti Posted September 6, 2024 Investor Share Posted September 6, 2024 NIe będde wymagać ale może zrobić jakieś glosowanie czy cos, przechytywanie botów sprawiło że gracze nie daja info na serwie bo skupiaja sie na przechwyceniu bota, Może zrobimy głosowanie kto jest za tym by to zostalo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution .kaskader Posted September 6, 2024 UNBAN™ CS 2 Keeper CS2 5vs5 #2 Solution Share Posted September 6, 2024 Jestem na NIE, to jest serwer FFA, nie możesz wymagać żeby ktoś ci dawał info, każdy przychodzi pograć 4fun. Zresztą gracze już od dłuższego czasu chcieli przejmowanie botów, więc głupotą by było teraz wycofać plugin, temat moim zdaniem do kosza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weti Posted September 6, 2024 Investor Author Share Posted September 6, 2024 Spoko nie wiedziałem że była taka inicjatywa. ❤️❤️❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Wr3dnyy Posted September 6, 2024 Keeper CS 1.6 4FUN Keeper CS 1.6 DD2 Moderator Share Posted September 6, 2024 Niedawno zostało wprowadzone przechwytywanie botów, dlatego nie ma opcji na usunięcie tego. Dodatkowo nie jest to serwer TeamPlay, abyśmy wymagali dawania info od graczy po śmierci. Myślę, że @ .kaskader wyjaśnił. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Wr3dnyy Posted September 6, 2024 Keeper CS 1.6 4FUN Keeper CS 1.6 DD2 Moderator Share Posted September 6, 2024 Twoja propozycja została odrzucona! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts