Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Pyskata

[MODERATOR] bezuczuciowa. ryzyk fizyk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc na początku napiszę tak by nie było ale, podanie piszę na ryzyko bo wiem że nie spełniam wymagań ale siedzę sporo na forum aczkolwiek 8,5h, i wiem co się dzieję i chciałabym pomóc serwerowni jak i forum nawet jak zajdzie potrzeba nawet finansowo, jestem osobą godną zaufania a chciałabym się wykazać, więc liczę na szczere opinie. Dudnes do mnie, żebym spróbowała także też próbuję, dziękuję bardzo.

Imię: Sylwia
Staż na forum: krótko siedzę, ale siedzę tutaj sporo na forum 8,5h taki mały nolife by się przydał hehe.
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: sporo, ponieważ dostęp znajdzie się wszędzie tel, tablet, komp ^^
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7-8
Dlaczego ty?: szczerze wszystko napisałam na górze, ale napisze raz jeszcze chce pomóc w rozwijaniu się forum jak i serwera.
Znajomość IPB [0/10]: nigdy nie miałam styczności, ale szybko się uczę, więc ocenie się na 4/10
, a słyszałam że mogę liczyć na pomoc naszego Mr_Danio.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Na Tak, pomimo tego, że są lepsi kandydaci.

Ogarnia

I siedzi dużo na forum

No i może liczyć na pomoc od Mr.Danio :)

Powodzenia

Opublikowano

Nie, nie, nie! Jesteś z nami dopiero 6 dni! Praktycznie nikt Cię tutaj nie zna, masz dopiero 1d online. Zdecydowanie za wcześnie!

Opublikowano

Nic do Ciebie nie mam, wydajesz się być sympatyczną osobą i wszystko idzie ku dobrej drodze, żebyś za jakiś czas była tutaj osobą z wyższych rang, ale również popieram moich poprzedników, że złożyłaś podanie za szybko. Moderator to jednak funkcja reprezentacyjna, a forum jest na takim stadium rozwoju, że na jedno stanowisko jest dobrych x kandydatów. Zacznij od czegoś lżejszego, np. redaktor. Z pewnością dobre sprawowanie tej funkcji ułatwi Ci zdobycie moderatora w niedalekiej przyszłości. Podsumowując, jestem na nie.

@ Tobie bym radził nie pie*dolić o stażu skoro sam za szybko moderatora dostałeś :)

@notatka: No to mówię, że za szybko jak na Twoją dojrzałość emocjonalną.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Osobiście jestem na Tak mimo ze nie masz wymagań

+ Wiek

+ srednia aktywność 8,5h dziennie

+ Bardzo pomocna i komunikatywna osoba

- Wymagania

- Znajomość IPB

Lecz jesli nauczyłem kaśkę to i z nia pójdzie łatwo bo ipb to banał dla moderatora.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.