Jump to content
osow_pl

Propozycja - Autobalans i nie tylko

Recommended Posts

1. Twój nick z serwera: Osow_PL

2. Co chciałbyś/abyś wprowadzić/zmienić/usunąć?:  Autobalans i komendę  na obstawianie !bet. Autobalans to jest jakieś nieporozumienie albo go zwyczajnie nie ma po prostu tak samo jak komendy !bet też nie ma. Nie wiem kto tak bardzo się na nią skarżył że nie mógł przez to grać ale teraz ja się skarżę bo muszę oszczędzać w każdej rundzie i grać jak biedak albo żebrak. Zdecydowanie bardziej przeszkadza w czasie grania bierność autobalansu co widać na załączonym  zrzucie ekranu. (następny mecz był taki sam tylko nie zrobiłem ssa)image.thumb.jpeg.3dfc5c8e76f9a93782d588543c493f41.jpeg

• Like 1

Komenda od betowania mogła by być nawet fajnym urozmaiceniem rozgrywki i jestem jak najbardziej za wprowadzeniem jej a co do autobalansu to był wprowadzony nowy plugin lecz niestety crashował serwer przez co musiał zostać zastąpiony starym pluginem lecz być może w przyszłości się coś zmieni.

• Like 2
  • I love it 1

• 4 weeks later...
  • Junior Admin

Witam,

Po dłuższym czasie udało nam się ogarnąć nowy system balansu, który został dzisiaj wgrany. Jeśli chodzi o system bet'owania, będziecie musieli jeszcze chwilę poczekać, ponieważ poprzedni system okazał się dość słaby.

Jak tylko zostanie dodany, poinformuję Was o tym.

Pozdrawiam,
@  BlaDy*

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.