osow_pl Posted September 5, 2024 Share Posted September 5, 2024 1. Twój nick z serwera: Osow_PL 2. Co chciałbyś/abyś wprowadzić/zmienić/usunąć?: Autobalans i komendę na obstawianie !bet. Autobalans to jest jakieś nieporozumienie albo go zwyczajnie nie ma po prostu tak samo jak komendy !bet też nie ma. Nie wiem kto tak bardzo się na nią skarżył że nie mógł przez to grać ale teraz ja się skarżę bo muszę oszczędzać w każdej rundzie i grać jak biedak albo żebrak. Zdecydowanie bardziej przeszkadza w czasie grania bierność autobalansu co widać na załączonym zrzucie ekranu. (następny mecz był taki sam tylko nie zrobiłem ssa) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0u Posted September 5, 2024 Admin MIRAGE #1 Share Posted September 5, 2024 Komenda od betowania mogła by być nawet fajnym urozmaiceniem rozgrywki i jestem jak najbardziej za wprowadzeniem jej a co do autobalansu to był wprowadzony nowy plugin lecz niestety crashował serwer przez co musiał zostać zastąpiony starym pluginem lecz być może w przyszłości się coś zmieni. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin BlaDy* Posted September 30, 2024 CS2 MIRAGE #1 Owner Junior Admin Share Posted September 30, 2024 Witam, Po dłuższym czasie udało nam się ogarnąć nowy system balansu, który został dzisiaj wgrany. Jeśli chodzi o system bet'owania, będziecie musieli jeszcze chwilę poczekać, ponieważ poprzedni system okazał się dość słaby. Jak tylko zostanie dodany, poinformuję Was o tym. Pozdrawiam, @ BlaDy* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin BlaDy* Posted September 30, 2024 CS2 MIRAGE #1 Owner Junior Admin Share Posted September 30, 2024 Twoja propozycja została przyjęta! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts