Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość

Pora na mnie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moi drodzy. 

Niestety przyszła pora abyśmy się pożegnali, nie jestem w stanie dłużej pełnić swoich obowiązków na sieci. Na moją decyzję w znacznej mierze ma wpływ życie prywatne, oraz natłok spraw którym muszę się całkowicie poświęcić. Niektórzy z was wiedzieli o moich zamiarach już wcześniej, ale potrzebowałem trochę czasu na przemyślenie wszystkiego aby nie zrobić niczego pochopnie. Nie ukrywam, że brałem pod uwagę też sytuację jaka panuje ostatnio na sieci. Lecz to miało już mniejszy wpływ na moją decyzje, zresztą większość osób wie o co chodzi. Chciałbym wam podziękować za wspólnie spędzone chwile, zarówno na serwerach jak i forum. Poznałem przez ten czas, mega pozytywne osoby i nie żałuję ani minuty spędzonej z wami.  Mam jeszcze kilka słów do poszczególnych osób. 

Dudnes - Dzięki majster, za danie szansy oraz zaufanie. Mam nadzieję, że z powierzonych mi zadań wywiązywałem się dobrze i nie było jakichś większych ze mną problemów :D Jc to kontakt cały czas jest Steam,GG,Tlf,PW.

p.s Oszczędzaj wątrobę, bo jak przyjadę to krata szkockiej na start :D 

Play- Tobie degustatorze, dziękuję za wszystkie rozmowy te z sensem oraz dla beki. Za całą udzieloną pomoc oraz rady. Kontakt cały czas jest, a więc jak kogoś będzie trzeba wywieźć do lasu to daj znać :D 

p.s Powodzenia z Moniką chamie ze wsi :D 

gtx- Proszę nie bij :D Pijak, maniak, menda, gamoń, cham, cheater a tak przede wszystkim mega pozytywna i miła osoba :) Dzięki stary za wspólnie spędzony czas na DD2 , za wszystkie rozmowy oraz to całe alko co wypiliśmy :D Kontakt cały czas jest jc. :D Zostaw tylko te koty w spokoju , bo zaczynam się o Ciebie martwić :D 

p.s Będę się kontaktował z Tobą odnośnie wypadu na Pomorze :) Szykuj kratę Specjala, trzeba nauczyć Dudka pić dobre piwo. :D 

H.A.N- Ananasku Ty mój :D Tak wiem zabijesz mnie :D Mordo dzięki za wszystkie godziny spędzone na DD2, z Tobą można powiedzieć że się znam najdłużej. Razem zaczynaliśmy i to Ty mnie nakłoniłeś abym złożył podanie na Admina. :D Mam nadzieję że wreszcie skończysz się opierniczać i weźmiesz za treningi, a przede wszystkim trzymaj dietę i odstaw to piwo oraz kebaby mendo !  :D 

p.s Najwięksi wychodzą z piwnicy, a więc power. ! :D 

Pingwin 7- Skrzydlaty nielot alkoholik ale przede wszystkim lovelas :D Nie ma drugiej takiej osoby na sieci, która by mnie tak zadręczała Disco jak Ty. :D Przez Ciebie będę miał traumę do końca życia :D A tak na poważnie, dzięki za wspólną grę oraz pogawędki. Spoko z Ciebie menda, tylko nie pij tyle i weź się w końcu za tą pannę aby nie była tylko koleżanką. :D 

p.s Mam nadzieję, że w miarę szybko sobie sprawisz e46 i weźmiesz "koleżankę" na przejażdżkę :D 

Kaśka - Młoda damo słuchająca ambitnej muzyki :D Dzięki za wszystkie pogawędki, zarówno na steam jak i SB oraz wspólną grę na JB (Tak wiem lamiłem :D) Jak podrośniesz, może faktycznie któregoś dnia na tym Pomorzu wypijemy wino Kasiu Katarzyno :D Ale póki co, czuję że nie jednemu młodzikowi tutaj złamiesz serce :D 

p.s Uważaj na Quzevsky'ego coś mi się wydaje, że on ma na Ciebie chrapkę :D 

Quzevsky - Największy pechowiec jakiego poznałem na tej sieci :D Dzięki małolat za wszelką pomoc jaką mi udzieliłeś, nigdy nie odmówiłeś mi pomocy co naprawdę doceniam. Trochę ostatnimi czasy łapałeś ból dupy o niektóre sprawy ale nikt nie jest idealny. Tak na ogół miły z Ciebie chłopaczyna, mam nadzieję że jak odwiedzę was któregoś dnia to nadal będziesz na tej sieci :) 

p.s Kiedy gramy w GO :P :D 

Miss Cutie.- Osoba która zawróciła mi w głowie, wyrywając serce i chowając je sobie do kieszeni :D Z Tobą młoda nie mogę się pożegnać, bo się widzimy :) Ale dziękuję Ci za wspólną grę, rozmowy, lovele  :wub:  

p.s Blat w kuchni czeka  :wub:  :D 

never- Mendo dzięki, za wspólnie spędzony czas przy grze jak i rozmowach :D Nie ma drugiego takiego czubka jak Ty na tej sieci :D Jesteś jedyną osobą, która mnie tak denerwowała że lubiłem z nią grać :D Suchotniku pospolity odstaw póki co murzyńskie rapsy na bok i weź się porządnie przygotuj do egzaminu. Bo jak wjadę na to Pomorze a  Ty jeszcze nie zdasz, to wpierdol srogi będzie :D 

p.s Przestań wpieprzać po północy chleb w jajku :D 

Dzięki również za wszystko : Mr_Danio, cLiNiC, Jaro!:D, Patka, Ojciec, Blanti., Szybki Szmal, ToBiK,  Bmkac,  DEeeoŚ, Pain, Spr!t:D, BlaszkaBiceps.,Czlowiek Renesansu, !@benuss, prince, Kajman, martini, Radio  Eska,

Trzymajcie się Ananasy, mendy, pijaki, gamonie, majstry oraz drogie panie :) Elo 5! 

• Właściciel
Opublikowano

Dzięki majster za wszystko co zrobiłeś dla sieci, kontakt dalej mamy to rankedy mile widziane bocie :D

Mam nadzieje, że będziesz nas odwiedzał, a kiedyś może nawet wrócisz :D

Opublikowano

Dużo się nie pomyliłeś :D Nie żyjesz Rydzu! 

Wierzę że jeszcze się spotkamy mistrzu, kiedy ogarniesz tam wszystkie swoje sprawy, liczę że wrócisz :D 

Ps. Kac Morderca :D

Opublikowano

powodzenia życzę, szkoda że odchodzisz ale na siłę nie zatrzymamy, dzięki za współpracę i że pomogłeś w jakimś sensie Katujemy.eu pozdrawia bezuczuciowa.

Opublikowano

Po mimo tego że od jakiegoś czasu sie tego spodziewałem, jest to dla mnie największy cios jaki zadano mi na tej sieci. Teraz ta sieć już nie będzie taka sama, a mi kurwa pomału przez to wszystkiego się odechciewa. Byłem przekonany ze na sieci zostaniesz na zawsze wraz ze mną, ale życie chciało inaczej, mam nadzieję ze jeszcze nie raz pogadamy i wrócisz do nas jak wszystko ułożysz. Pamiętaj że zawsze bedziesz moim ananaskiem i pijakiem, to co widzimy się na pomorzu, chociaż tyle szczęścia w nieszczęściu.

P.S

Coś dla osób które przyczyniły się do jego odejścia ! POWIEM WAM PRAWDĘ KTÓRĄ KAŻDY JUZ DAWNO POWINIEN POWIEDZIEĆ TYLKO SIĘ BOI.

CHUJ WAM W DUPE !

A JEŚLI JESTEM NASTĘPNY DO WYELIMINOWANIA TO ZAPRASZAM !

OBIECUJE ŻE KAŻDA OSOBA KTÓRA ODESZŁA PRZEZ WAS, ZOSTANIE POMSZCZONA !

• Lubię to! 7
Opublikowano

Szkoda ;/ gram tu może nie cały miesiąc ale jak widzę jak wam się ekipa kurczy to aż mi się smutno robi ;/ Siec traci jednych z najlepszych ;/ A to może byc początek końca tej sieci a tak fajnie mi się tu grało .... POWODZENIA !!! DOBRY CZłOWIEKU ;]

Opublikowano

Wiem, że sprawy prywatne i w ogóle. Ale na pewno w dużej mierze była to też zasługa tego co się ostatnio tutaj dzieje. Sam mógłbym napisać pożegnanie tylko po co, skoro i tak w obu sytuacjach będę użytkownikiem tego forum. Nie mam zamiaru się angażować nigdzie dopóki ten laluś stąd nie zniknie.

Do następnego stary i wróć kiedyś jeszcze :D

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wracaj Rydzuś!! :)

Szkoda, że ta część najlepszych (bo nie wszyscy na szczęście) odchodzi  z sieci :( 

no ale.. Powodzenia! :)

Opublikowano

Oh Ty mordo stara :( Mam nadzieję, że nie zerwiemy kontaktu, bo jesteś najfajniejszą mordką jaką dotychczas tu poznałem. Trzymaj się!!

Opublikowano

Bez dłuższego rozpisywania bo wyjaśniliśmy sobie co nie co na ts 3maj się mordo i nie pij tyle, ogranicz dzi*** :D

Opublikowano

Przecież ja go rozpierdolę... :D Będzie mi Cie brakowało parówczaku :) Mam nadzieję, że będziesz czasem wpadał pograć :) Kontakt na steam się utrzyma :) A i czekam aż przyjedziesz w czerwcu i lecimy w meeting :)

Tak coś do Cutie :) Trzymaj go na smyczy, bo to pies na baby słyszałem :D

Opublikowano

Ty ananasku - szkoda małolatowi, że odchodzisz :(

Megaa pozytywny człowiek, pijaczyna, degustator :D Lubi ładować do wora xD Jak będziesz jechał nad Dniepr to dzwoń mordko pomogę ;)

Wiem, że sprawy prywatne itd. ale mordko szczerze liczę na to, że jeszcze do nas wrócisz i zostaniesz.! Bez Ciebie tak ekipa to już nie to samo :( Także wiesz, ogarniasz sprawy prywatne i wracasz!!! Takiej pozytywnej i upitej mordki będzie bardzo brakować na sieci. Tak więc na życzę powodzenia, żebyś tak wszystko SZYBKO ogarnął i wrócił mało upity na sieć! 3maj się :D

Opublikowano

Ty sobie jaja robisz :/ Dlaczego :(

Majster, byłeś jedną z najbardziej pozytywnych osób na sieci, które poznałem. Zawsze się z Tobą dogadywałem, mogłem popisać i pozabijać na DD2. Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz! Trzymaj się !

P.S Myślałem, że zostaniesz tu na zawsze! pijaczku, ananasku ^^ Wracaj jak najszybciej i odpisuje steam ;3

Opublikowano

No nie wierzę, najbardziej pozytywna osoba na sieci odchodzi...Zostawiasz nas w takim momencie??Niby nie ma ludzi, których nie da się zastąpić, ale Ty zaprzeczasz temu w 100%...Wygrywałeś Plebiscyty w najlepszych kategoriach, było widać jak jesteś tu szanowany...Wiesz, że forum jest otwarte i mam nadzieję na Twój szybki powrót...Powodzenia Wujku Rydzyk

Opublikowano

Mordeczko ty moja :(. Myślałem wszyscy ale tylko nie Rydzyk. I gdzie ja tera znajdę takiego drugiego ananaska i pijaka? XD. Trzymaj się majster i powodzenia w życiu.

PS: Nigdy nie zapomnę tego twojego: siema, siema remi :D.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeszcze raz Dziękujemy za wszystko co zrobiłes dla sieci. Pamiętaj że stanowiska które pełniłeś czekają na ciebie. ! :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.