Fatima Posted August 31, 2024 Katowicz Investor V.I.P Share Posted August 31, 2024 Siemanko , przesyłam odpowiedzi na pytania! Pozdrawiam wszystkich katów !! @ Bilbo Baggins Co najczęściej jesz w ostatnim czasie? Najczęściej kurczaczek i jakieś ziemniaczki , ryż zależy na co przyjdzie ochota w dany dzień. Jakie jest twoje wymarzone auto? AUDI RS6 Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? Piłkarzem jak większość rówieśników :D Wierzysz w duchy? Wierzę Co byś zrobił z 1 mln złoty? Kupiłbym jakieś mieszkanko porządne i resztę sianka w coś zainwestował Co wyróżnia cię na tle innych osób? Tryskam pozytywną energią 3 cechy idealnej kobiety ? Szczerość , Wyrozumiałość , Lojalność Do jakiego kraju najchętniej byś poleciał? USA , KOLUMBIA , BRAZYLIA Jaki jest twój znak zodiaku? RYBA Jak myślisz, co będziesz robił za 10 lat? Nie mam zielonego pojęcia. Nie myślę tu i teraz ,a co będzie czas pokażę :D Czy masz rodzeństwo? Mam brata i siostrę :) Jaka była twoja bajka dzieciństwa? Chojrak tchórzliwy pies , Franklin , Dexter Rzecz, którą chciałbyś zrobić, ale na ten moment jest nie możliwa? Skoczyć ze spadochronu ,ale brakuje na razie odwagi XD W jakim wieku pierwszy raz spróbowałeś papierosa/alkoholu? Papierosek w wieku 10 lat Alkohol w wieku 13 lat Czy posiadasz zwierzątko domowe? Tak mam królika, który wabi się "BANDZIOR" @ Kacpperek Jak trafiłeś na katujemy? Na katujemy trafiłem zupełnie przypadkowo jak kupiłem kompa wpisałem w google servery cs 1.6 i pierwsze co wyskoczyło to katujemy no i tak o to jestem i zostałem z wami Czy masz znaki szczególne Tatuaż na prawym przedramieniu i bliznę z tyłu głowy ,bo kiedyś wywaliłem w stół przy zabawach z rodzeństwem XD Czy palisz papierosy? Sporadycznie czasami do jakiegoś piwka ,ale wcześniej paliłem regularnie około 13 lat @ Titania Dlaczego myślałam że jesteś kobietą? Może dlatego ,ze Fatima jest znana z objawień maryjnych :D Czy to jest Twój pierwotny nick? Jeśli nie, jaki miałeś wcześniej? Wcześniej kilka dobrych lat temu grałem pod różnymi nickami "DON VITO CORLEONE" "ZBAWICIEL" "MIREL ZIDARU" Jak często ludzie myślą przez nick, że jesteś samicą? Nie mam zielonego pojęcia ,ale jesteś pierwszą osobą ,która o tym napisała haha Jak określiłbyś swoją osobę 3 cechami charakteru? Lojalny , Zadbany , Zabawny Ulubiony sportowiec Jan Błachowicz Najlepsza nutka WPL - Na pozór (OFFICIAL VIDEO) Preferowany rodzaj codziennego obuwia? Na sportowo jakieś adaśki zazwyczaj Co gorsze u kobiet: nieogolone nogi czy brud za paznokciami? Nieogolone nogi ,ale brud pod paznokciami też nie za ciekawy haha Interesuje Cię ornitologia? Nie nigdy nie interesowały mnie ptaszki Jaka jest Twoja ulubiona grupa protistów? Prosity zwierzęce Najlepsze miejsce do życia? Myślę ,że najlepiej czułbym się na jakiś wyspach tropikalnych Kiedy ostatnio byłeś u lekarza i z jakiego powodu? Ostatnio byłem u okulisty ,bo miałem mały wypadek przy pracy.. wpadł mi do oka opiłek metalu ,ale to było dziwne doświadczenie i dość bolesne Kto jest Twoją inspiracją? Moją największą inspiracją są moi rodzice Kto Ci ostatnio pomógł i w jakiej sprawie? W pracy wylałem przypadkiem farbę na płytki i kumpel pomagał mi to wszystko zmywać ,ale trochę czasu to zajęło ,bo wylała mi się cała pucha 5L XD Ile godzin dziennie śpisz? Około 6-7 H 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts