ShaQurin Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Co wprowadzić?: Zmniejszenie limitu awp. Dodatkowe informacje: Witam, moją propozycją jest zmniejszenie limitu dla awp do 1 na team, ponieważ obecna rozgrywka na serverze jest nudna, gdzie nie wyjdziesz wcelowana jest awp. Za czasów cs:go na niektórych serverach była 1 awp na team i wszyscy byli szczęśliwi. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rimsiie Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Albo chociaż do 2, bo jest to uwłaczające jak na 10 osób w enemy 5 ma AWP, co prawda nie przeszkadza to w robieniu 30 killi ale sam fakt że nie da się wychylić bo 4 osoby w ciebie wcelowane xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakubdemon81 Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Jak dla mnie spoko pomysł ale fakt faktem awp wcelowana wszędzie potrafi zdenerwować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
archie Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Jak najbardziej na TAK. Aktualnie rozgrywka na serwerze jest mało dynamiczna, ponieważ w większości miejscówek jest wcelowana AWPa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonk Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 na tak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 30, 2024 Share Posted August 30, 2024 Propozycja jak najbardziej na +, zalosne jest granie w 5 czy 10 osob awp gdzie kazdy jest wcelowany w jedno miejsce i nie masz nawet jak spojrzec. Serwer powinien byc przede wszystkim 4fun a nie dla tryhardow z awpkami oof Jezeli chcecie grac only awp to macie takie serwery nawet i na innych sieciach. Granie AWP to zadna zabawa, 1 strzal 1 kill wow mocny skill jak zawsze a potem przychodzi co do czego i nie umie zabic inna bronia pytanie brzmi why? hmmm Podsumowujac, limit do 1 ~ 2 awp na team jak najbardziej na tak Pozdro Eg0ist Link to comment Share on other sites More sharing options...
G400BY (Gruby) Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 Jak najbardziej jestem za, tak jak każdy wyżej wymienił każdy lata z tą AWP również pomimo np. 10 osób na serwerze co robi się irytujące już powoli, limit do 2 jestem na tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Criss2 Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 Jestem na TAK. Granie na 3 graczy wcelowanych z Awp w Ciebie jest po prostu uciążliwe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skibidyp3dal3 Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 Dla mnie jak najbardziej na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seepling Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 zgadzam się 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasstsa Posted August 31, 2024 Share Posted August 31, 2024 rel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted September 1, 2024 Administrator Share Posted September 1, 2024 Zmniejszone do 2 sztuk na drużynę 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted September 1, 2024 Administrator Share Posted September 1, 2024 Twoja propozycja została przyjęta! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts