fr0zen Posted August 26, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted August 26, 2024 Obcy - Zablokować na mapach cs_max i de_rats_1337. Przeklęte naboje - Zablokować perk na klasie Terrorysta. Sokole Oko - Odblokować perk na klasie KAT. Buty szturmowca Obecnie dodaje +20 kondycji oraz +10 wytrzymalosci, ja proponuję by perk dawał cichobiegi. Fart strzelca - Do usunięcia, są już takie perki jak Twarda ręka i Agent 007. Naboje Łowcy Głów - Zbugowane, zadaje większy dmg w ciało. Królicza Łapka/Skoczne szaleństwo - Oba perki dają ABH, jeden z nich można usunąć. Skrzydła Archanioła - Dodać cooldown by zapobiec spamowaniu. Moc Ducha - Zmienić nazwę na "Moc Skoczka", obecnie nijak ma się ta nazwa. Duch Karpala - Zmienić nazwę na "Sekret Ducha", będzie to miało większy sens. Klasa: Terrorysta - Usunąć pełny magazynek za killa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokowirówka3000 Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 Buty szturmowca raz dają więcej kondycji, a raz mniej z tego co ja zauważyłem jak tam czasem wejde. A przeklęte to prawda tu akurat przyznam rację, a reszta z propozycją perkow w/e, ale ogólnie co do terrorysty to ammo za killa by mogło zostać, ale obniżyć wartość tego podrzucania przy trafieniu bo to takie wk*********e jest + dodać jakieś zwykle klasy z kalachem bo nie ma nic fajnego xpp Link to comment Share on other sites More sharing options...
D:S:S:S:S:S Posted August 26, 2024 Share Posted August 26, 2024 Dodać perki nano suit - dostajemy 1hp, 1/1 lub 1/2 z PPM, całkowita niewidzialność Ewentualnie dodać klasę premium z niewidzialnością większa niż morderca ale tak żeby nie było przesadzone proponuje klasę taka jak była na jednym serwerze cod na którym grałem Xxxxx lat temu Zabijaka Bronie: tylko deagle Umiejętności: bardzo zmniejszona widoczność przy kucaniu z deaglem - całkowicie zablokować perki umożliwiające inną broń np M4 lub AK bądź umożliwić ale w tą bronią w ręku jesteśmy normalnie widzialni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda41 Posted August 28, 2024 Share Posted August 28, 2024 Kilka propozycji pokrywa się już z tym nad czym pracujemy na reset, w niedługim czasie powinno pójść info co do zmian 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda41 Posted August 28, 2024 Share Posted August 28, 2024 Twoja propozycja została przyjęta! Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts