Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Adik

"Co sądzisz o ...?" Pytanie na dziś 20/08/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p2.png.1e1397472d7fecb39581df1e76512cad.png

Co sądzisz o LED'ach? Gdzie widzisz ich zastosowanie i czy w ogóle je gdzieś widzisz?

A może sam posiadasz? Jakie jest zdanie na temat ich?

• Lubię to! 10
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Ledy są fajną zabaweczką, sam nawet chciałem sobie kiedyś założyć je w pokoju wokół sufitu, ale mam wrażenie, że coś takiego szybko się znudzi.

• Lubię to! 6
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano

Miałam kiedyś buty z ledami i podbijałam parkiet. Niedawno miałam wokół pokoju na ścianach, ale z uwagi na remont musiałam je schować 

• Lubię to! 4
  • Wow 1
  • Moderator
Opublikowano (edytowane)

Same as @  nahh. Tylko ja jeszcze pilot zgubiłem  i ostatnio wgl ich nie używam przez to ( najelpiej wydane 200zl w zyciu)

Edytowane przez Tekki
  • Lubię to! 4
  • Junior Admin
Opublikowano

Mam ledy na ściance telewizyjnej + u córki w pokoju pod sufitem, według mnie genialna opcja, często używam.

• Lubię to! 5
  • Premium
Opublikowano

Używam ich bardzo dużo, mam w samochodzie pod nogami w kolorze czerwonym, biurko mam z taki ala ledami oraz mały kawałek za biurkiem aby w nocy dobrze doświetlało. To wszystko parę lat temu zrobiłem i dalej dobrze działa. 

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano
4 godziny temu, krayN napisał(a):

Mam ledy na ściance telewizyjnej + u córki w pokoju pod sufitem, według mnie genialna opcja, często używam.

Podpinam się do odpowiedzi ,bo mam tak samo u siebie 😊👋🏻

• Lubię to! 5
Opublikowano

Jeżeli o mnie chodzi to LEDY bardzo spoko trochę się bawiłem tymi błyskotkami w ostatniej pracy. Obecnie zastanawiam się czy nie założyć pod stołem bilardowym dla lepszego klimatu . :)

• Lubię to! 4
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Kiedyś miałem ledy za telewizorem, obecnie używam jedynie w aucie do podświetlenia miejsc na nogi w nocy bo mi trochę za ciemno w tym środku.

• Lubię to! 5
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Ledy jeśli miałbym mieć to jedynie w pokoju za biurkiem oraz przy suficie, ale to tylko w listwach maskujących bo bez nich obrzydliwie to wygląda.

• Lubię to! 5
  • Donator
Opublikowano

Na suficie i za telewizorem :ok:

• Lubię to! 3
Opublikowano

Mam wokół sufitu, generalnie fajna sprawa, świecą jaśniej niż sama żarówka, lecz niestety pilot popsułem trochę...  :pikafacepalm:

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Mam ledy ale rzadko ich używam.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.