Fisha Posted August 17, 2024 Deserved Woman Share Posted August 17, 2024 Dziękuje wam kochani za wszystkie pytania @ .kaskader Jakie masz marzenie/marzenia? - Znaleźć miłość swojego życia, zamieszkać z nią wiadomo pobrać się i wieść dłuuuugie i spokojne życie. Innych marzeń nie mam, ponieważ wyznaczam sobie małe cele, które tworzą jakąś większą całość. @ Fatima Najpiękniejsze miejsce na ziemi według Ciebie? - Nie ma nic piękniejszego niż własne łóżko po wielu godzinach pracy lub ręce ukochanej osoby. Przez system życia, jaki prowadzę mało świata zwiedziłam, ale słyszałam o świecącym jeziorze i będę dążyć, żeby kiedyś zobaczyć to na własne oczy @ Kacpperek Czy jesteś dziewczyną wyzwoloną? - Nie wiem, czy chodzi dokładnie o to co wyczytałam na internecie, ale mam sporo cech takiej kobiety. @ Slavic boy Jak bardzo bardzo bardzo kochasz kotki? - Mam aktualnie 4 kotki więc chyba wystarczająco po tym, jak te odkurzacze bezprzewodowe wciągają wszystko na co wpadną. @ ilovehotmilfs Jakiej cechy charakteru najbardziej nie lubisz u drugiej osoby? - Bardzo nie lubię narcystycznego zachowania i chamstwa, które wylewa się, jak mój brzuch po kebabie. @ Ejdrien. Jaka jest Twoja ulubiona gra? - Valorant Ulubiony gatunek książki/filmu/serialu? - Ja to lubię romansiki oglądać Jak trafiłaś na Katujemy? - Prawdopodobnie @ MLK. mnie zbajerował, a tak serio to nie pamiętam. Ulubiony przedmiot szkolny? - Polski i geografia Rzecz, bez której nie wyjdziesz z domu to..? - Telefon Masz jakieś hobby? - Fotografia, grafika komputerowa i trochę gotowanie. Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? - Kurczak w sosie koperkowo-ziołowym. Co lubisz robić w wolnym czasie? - Spać lub trollować w valorancie Czym zajmujesz się na co dzień? - Pracuje na ośrodku wypoczynkowym Psy czy koty? - Nie dam rady wybrać. Czy jest ktoś, kogo cenisz w swoim życiu? Jeśli tak, to dlaczego? - Osoba, która odchodząc zawsze wracała. Czy masz jakieś fobie? - Pająki, osy, wysokości i ludzie, którzy mówią, że są wierni. Co sprawia, że jesteś szczęśliwa? - Koniec miesiąca, dzień wypłaty i to, że żyje dość spokojnie. Gnaty bolą, ale tylko trochę. Gdzie widzisz się za 10 lat? - Nie mam zielonego pojęcia. Kim chciałaś zostać, kiedy byłaś dzieckiem? - Aktorką Co najbardziej cenisz w ludziach? - Lubię, jak mają w sobie spokój ducha Gdzie szukasz inspiracji? - Do pisania ciekawostek to tiktok, inne inspiracje przychodzą same po kilku głębszych. Czy lubisz podróżować? - Nie. Gdybyś mogła zamienić się miejscami z jedną osobą na jeden dzień, kim byś była i dlaczego? - Putin lub Kaczor, popełniłabym za nich samobója. @ Titania Jaki jest Twój ulubiony zapach? - Obiadu, po powrocie do domu Co kupiłabyś za 10000? - Depilator laserowy i jakieś akcesoria drogie do robienia paznokci. Ulubione warzywo - Ogórek Najlepsza mordeczka na forum - Nie mam ich za wiele @ Adik czasami wysłucha moich jęków i problemów. Rozmiar stopy - Zależy od buta, ale tak to 39. Masz jakieś fetysze? - Mam, ale lepiej, żebym o tym nie pisała XDD Co najbardziej denerwuje Cię w zachowaniu mężczyzn? - To, że większość z nich myśli tym co ma w spodniach. Duża impreza vs kameralne spotkanie? - Kameralne spotkanie Ulubione miejsce - Moje łóżko Jak radzisz sobie, gdy masz masę problemów na głowie? - Szczerze? Zazwyczaj mówię głośno i otwarcie, że pie*dolę i idę na drzemkę. Czujesz się niezależna? - Nie. Masz zwierzątko? Jakie? - Mam kota, nazywa się Borys. Gdzie czujesz się najbardziej komfortowo poza domem? - U koleżanki Masz jakąś gierkę na telefonie? Jaką? - Gram w tindera gra, w którą nie potrafię wygrać nawet raz XDD @ thewoo czy masz wytatuowana kropke pod okiem? jezeli tak: to czemu jestes gitem? - Nie mam kropki, więc odpowiedź jest prosta. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ejdrien. Posted August 17, 2024 Share Posted August 17, 2024 3 minuty temu, Fisha napisał(a): - Putin lub Kaczor, popełniłabym za nich samobója. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavic boy Posted August 17, 2024 Share Posted August 17, 2024 Ważne, że kociara UwU Śmiesznie by było gdyby @ Fisha przejęła władzę w Rosji XDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatima Posted August 17, 2024 Katowicz Investor V.I.P Share Posted August 17, 2024 @ Fisha Szczerze nie słyszałem nigdy o tym jeziorku i sam chętnie bym się tam wybrał. Jedziemy razem! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.dERYL Posted August 17, 2024 Sponsor V.I.P Share Posted August 17, 2024 Co do aktorstwa chyba jestem w stanie ci pomóc Tak serio po samych odpowiedziach wydajesz się na bardzo ciekawą osóbkę, liczę że zostaniesz na naszym forum jak najdłużej! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts