Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Co wprowadzić?: Włączyć z powrotem naliczanie fragów na botach.

Dodatkowe informacje / screenshot: Uważam, że naliczanie fragów powinno zostać włączone ponownie, żeby rozgrywka na serwerze dalej miała sens i wbijanie tej topki było po prostu łatwiejsze. Aktualnie w top10 są dwie osoby na plusie, reszta ściga się o to kto będzie mniej fragów na minusie, wygląda to po prostu komicznie. 

image.thumb.jpeg.9c9aba2209a4b5edfc3ac399d3414c8a.jpeg

Opublikowano

Mniej nabijać killi na AI w nocy i mniej padać od normalnych graczy to takie proste.

• Wrr 1
Opublikowano

Przez pierwsze 2 dni nie działał poprawnie ten cały nowy system ELO, stąd w topce gracze z ujemnym KDA. Z czasem to się wyrówna, zobacz na moim przykładzie, ja te 2 dni nie grałem i zacząłem grać od momentu gdzie to działa poprawnie i mam KDA 2.74. A ranking nie będzie się liczył na botach, bo to bez sensu, w nocy ktoś gra pare godzin i wbija z marszu Top1.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Ranking od początku resetu opiera się na punktach ELO - jest to dotychczas coś innego niż można było zauważyć do tej pory na naszych serwerach. Punkty ELO można zdobyć za takie wydarzenia jak:

1. Podłożenie / rozbrojenie paki
  2. Asysta / zabójstwo / zabójstwo za pomocą strzału w głowę
  3. Wygranie rundy po stronie CT lub TT

Obecnie sam ranking jest w fazach testowych. Można by rzecz, że sierpień w 100% będzie takim miesiącem przejściowym. Chcemy wyłonić odpowiednią ilość przydzielanych punktów tak, aby gracze na różnych poziomach nie byli w żaden sposób stratni. Ranking nabijany na botach jest wyłączony ze względu na sam system ELO jak i sposoby przez jakie się te punkty zbiera (z racji, że boty są wyłączone - osobiście wyszliśmy nawet z wyłączeniem minusowych punktów za śmierć tak, aby w jakimś stopniu zrekompensować brak możliwości wykorzystania botów do wbijania punktów).

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.