Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: ToberD

Data/Mapa: 23:05

SteamID: STEAM_0:0:525809011

Serwer (mod): Mirage#1                      

Opis sytuacji:

Ogólnie to sytuacja jest dość komiczna gdyż dostałem bana z powodem nword jednak co to takiego jest ja mam pytanie? W regulaminie nie ma nic takiego. Dodatkowo gram na serwerze długo naprawdę długo w cs:go grałem cały czas na mirage#2 gdzie miałem nawet spory czas admina nigdy bana nigdy muta (co można zobaczyć tutaj [1][2]) i za powiedzenie "whats up nigga" dostaje bana na dzień? Pytanie czemu na jakiej podstawie?

Jedyne co byłem w stanie znaleźć to taki punkt w regulaminie: 

§2.26 Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz propagowania nazizmu, faszyzmu oraz wszelkich jego form. Zakazane jest też propagowanie nienawiści w stosunku do osób o odmiennej rasie, orientacji czy o odmiennych poglądach politycznych. (Ban 1440 min - 10080 min, *za zgodą właściciela/opiekuna serwera można nadać bana PERMANENTNEGO*).

Jednak nie bardzo rozumiem jak to ma się do tej sytuacji ponieważ nie propagowałem nienawiści do żadnej osoby o innej rasie, każdy się śmiał i mówił do siebie białasie i czarnuchu dla beki nikt nie czuł się urażony, a jeśli już ten adminek chciał się tak bardzo wykazać to było dać się ludziom dobrze bawić, a nie niszczyć im dobrą zabawę. Rozumiem jakbyśmy faktycznie wyzywali jakiegoś czarnoskórego od epitetów których nie chce tu przytaczać jednak nic szkodliwego nie powiedzieliśmy, każdy się dobrze bawił tylko admin jakiś nabuzowany wlepił 3 bany na dzień i wyszedł zadowolony z serwera. 

Serio mnie ciekawi co to nword bo ktoś chyba za dużo twitcha się naoglądał i wymyślone przez nich słowa które nie istnieją daje do powodu bana, a ich durny regulamin traktuje jak Konstytuje tylko jak coś serwer ma swój regulamin.

Edytowane przez ToberD
  • KAT 1
Opublikowano

Użytkownik nie jest zablokowany!

Na podstawie przedstawionych dowodów nie stwierdzono łamania regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.