Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem sytuacje w szkole, że na lekcji wychowawczej rozmawialiśmy sobie i chciałem powiedzieć "Proszę pani bo te kobiety...", a wyszło to, że powiedziałem "Proszę pani bo te ku*wy...", na szczęście nie dokończyłem całego

• Haha 7
Opublikowano

Pomyliłem imię panny młodej na weselu

• Haha 9
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano

Nie przypominam sobie takich pomyłek, ale kiedyś za dzieciaka zamiast "lepsze" mówiłam "j*b się". Chodziłam za mamą po sklepie i krzyczałam "Ja chce to j*b się"

• Haha 7
Opublikowano

Moj brat zamiast kuba mowi dupa, i jak jestesmy gdzies na miescie z kuzynem to lata za nim i krzyczy dupa, dupa!

• Haha 6
  • Zasłużony
Opublikowano

"Świadomy praw i obowiązków wynikających z zawarcia małżeństwa uroczyście oświadczam,

że wstępuję w związek małżeński i przyrzekam, że uczynię wszystko, aby nasze małżeństwo było zgodne, szczęśliwe i trwałe.”

Oczywiście taki żarcik... :KEKW:

• Haha 8
Opublikowano

Było dużo takich sytuacji, czy to na dc czy irl ale ostatnio do mamy powiedziałem żeby "powiesiła jedzenie i ugotowała pranie"

• Haha 5
  • Legenda
Opublikowano

Jedyna którą pamiętam do dziś, to jak szedłem z mamą do przedszkola i widziałem lecące gęsi w kluczu, wołam do rodzicielki- "mama! Klucz dzikich gałęzi!"

• Haha 7
  • Moderator
Opublikowano

Dwie sytuacje.

Pierwsza w Tesco z mamą na zakupach w wieku 8/9 lat, zacząłem wołać  że chce ci*y! Mama nie wiedziała jak mnie ucieszyć więc mi kupiła.. ( chodziło o chipsy)

Druga w podobnym wieku, byliśmy z bratem na wakacjach u cioci i wujka i przez przypadek powiedziałem przy śniadaniu do cioci ciota ( nie znając zupełnie tego słowa, stwierdziłem że tak ładniej xd)

@ shiina  czas zrobić przerwę od kopcenia tych liści zielonych :leonardo:

• Haha 6
Opublikowano

Nie potrafię sobie przypomnieć, ale z pewnością zdarzyło mi się coś błędnie wypowiedzieć.

• Lubię to! 4
Opublikowano

"Jak poprawnie mordować" zamiast "jak poprawnie morsować"

• Haha 3
  • Wow 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak miałem 16 lat, podbiegłem do "wuwunia" po zdjęcie, chłop mówi że zrobi sobie je ze mną gdy powiem jak się nazywa na youtubie... zapomniałem XD (zdjęcia nie było sadeq)

• Haha 5
  • Inwestor
Opublikowano

Jak miałem tak z 14 lat, poszedłem do sklepu rowerowego z kolegą i powiedziałem, że potrzebujemy "minetki" zamiast "manetki" :sus:

• Haha 8
Opublikowano

rok temu jakoś na ts piwiedziałem delmetańczyk zamiast Dalmatańczyk xD

• Haha 4
Opublikowano

Za  młodego sklep Auchan a  "oszoł"  to dla mnie dwa inne sklepy były xD 

A tutaj klasyczek xD

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.