Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu już nawet na cs'a nie wchodzę, steam używam tylko do pisania etc. Odechciało mi się grać i zajmować różnymi sprawami. Oczywiście, wchodzić tu będę z katami pisać czy coś, ale jeżeli chodzi o dalszą moją pracę na tej sieci - nie widzę siebie. Życie realna mi się przypomniało :p, siedzenie godzinami przed kompem to nie ja. Kontakt ze mną macie, gg, steam, etc więc.. :)

Opublikowano

chyba sobie jajami robisz dlaczego ? jutro na gg mi all wyjasni sz mam nadzieje że to sobie przemysł iść i temat wyląduje w koszu

Opublikowano

Kasiu Katarzyno moja Ty nygggoo :D Kontakt jc cały czas jest lovelasko mała :D Może któregoś dnia wypijemy na tym Pomorzu wino :D

Opublikowano

Napisać Tobie prawdę to zamiast się poprawić i milczeć w sprawie Tomka to odchodzisz - Twój wybór. Elo.

Opublikowano

Szkoda, że odchodzisz od nas :( Nie dawno był takie ambicje, a teraz rezygnujesz? No przemyśl, bo nigdy nikt nie miał do Ciebie żadnych pretensji, mam nadzieję że życie tutaj z nami pogodzisz z realem i wrócisz :D

• Właściciel
Opublikowano

Życie nie kręci się tylko wokół komputera, ale te kilka godzin myślę, że można znaleźć.

Mam jednak nadzieje, że będziesz do nas wpadać  :D

Opublikowano

Nie, nie Kasiu to jest Twój błąd widzę że tutaj Cię docenili a tutaj marnujesz szansę , którą Ci dali.

Po za tym jak widzę jak grafikę robisz, to jestem pełna podziwu chyba najlepsze robisz pracę, ze wszystkich.

Nie poddawaj się tak łatwo, zostań.!. Ale macie rację i też jest realne życie, szkoła/studia/praca i etc, ale zawszę czas i na relaks jest.

Jeśli już podjęłaś decyzję no to cóż, powodzenia Ci życzę. :)

Opublikowano

Wiesz co Kasiu pokładałem w tobie największe nadzieje jeśli chodzi o osoby z administracji, mam nadzieję ze jeszcze wrócisz.  Lecz mi nie wmówisz że odchodzisz przez życie realne i ze myślałaś nad tym wcześniej 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.