Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Rudzia

"Jaką najbardziej nieudolną ...?" Pytanie na dziś 18/07/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Za czasów podstawówki to takie pewniaki, brzuch boli czy coś, a jak człowiek większy był to po prostu chodził wszędzie byle nie do szkoły

• Lubię to! 1
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano

Kiedyś powiedziałam, że nie pojawię się w szkole, bo po drodze dojazdowej jest wypadek. Nie skumałam, że dociekliwą wychowawczyni będzie szukać jakichkolwiek informacji o tym, że jakiś wypadek, czy kolizja były po drodze.

Opublikowano

Przez ostatnie dwa lata liceum jak był jakiś event w moim mieście to ze znajomymi zrywaliśmy się z lekcji, jechaliśmy tam, ubieraliśmy odblaskowe kamizelki i robiliśmy tam sobie w nich zdjęcie, po czym pokazywaliśmy je wychowawcy i mówiliśmy że pomagaliśmy w organizacji tego eventu xD

• Legenda
Opublikowano

Przed rodzicami czy w pracy nigdy nie używałam żadnych wymówek, zwyczajnie nie potrafiłam. 
W liceum jedynie przy wagarowaniu podrabiałam zwolnienia, to wymyślało się jakieś powody z chorobami, ale nigdy nic szczególnego :ok:

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Zazwyczaj ból głowy, brzucha, czasami też się parzyło wodę na herbatę i się termometr wsadzało ( raz było tak, że trochę przesadziłem i na pogotowie chcieli ze mną jechać ) 

Opublikowano

Nie miałem żadnej wymówki, każdy uczy się dla siebie ;) 

Opublikowano

Źle sie czuje, mama pojechala do pracy a ja pykalem zadowolony w cska 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.