Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano
Co wprowadzić?: Zmiana ustawień do bunny hopa dla skoczka oraz możliwość użytkowania perku "Pierścienia Skoczka"
Dodatkowe informacje / screenshot: zmiany komend

1. Zmiana ustawień co do "Bunny Hopa". Największą bolączką użytkując Bunny Hopa jest zwalnianie prędkości przy 180st. Trzeba wtedy zmienić czułość myszy na bardzo niską i robić to na wyczucie by prędkość się nie zwolniła. Przechodząc do sedna proponuję zmienić ustawienia "airaccelerate" ze 100 przykładowo na 1000 (wiem że wpis był podobny ale został odrzucony), ponieważ w znacznym stopniu poprawi to feeling z gry, a co ważne nie będzie zwalniało przy nagłych zakrętach.

2. Ograniczyć limit u/s, velocity np do 600-700, czyli nałożona automatyczna blokada na szybsze skakanie (do przetestowania by uznać, że będzie to adekwatne do możliwości, która zapobiegnie szybkiemu rushowaniu na drugi koniec mapy i żeby to zachowało w jakimś tam stopniu balans, by gracze mieli szansę trafić skoczka)

3. Możliwość użytkowania perku "Pierścienia Skoczka" w tym przypadku nie bardzo rozumiem dlaczego to zostało zablokowane, skoro gra się Skoczkiem, to tym bardziej taka klasa powinna umożliwić użytkowanie takiego perku

4. Zmniejszenie kondycji skoczka o jakieś 10-20, nie wiem ile jest na serwie, na forum nie było o tym informacji. 

5. Ograniczenie lewitacji spadochronu tzn, żeby postać szybciej opadała w dół, a spadochron nie był tak długo użytkowany, na bunny hopie i używając 2x skoku, jednak długo można lecieć na spadochronie, ale w sumie to też może dotyczyć innych klas, jak ktoś przykładowo używa 2x skoku. Wiem że w poprzednim sezonie lub wcześniej już dokładnie nie pamiętam, były inne ustawienia spadochronu.

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Nie widzę zbytniego zainteresowania tą propozycją. Po resecie nie spotkałem się z sytuacją, żeby ktoś cokolwiek wspominał o skoczku, o lewitacji spadochronu, czy limitach prędkości. Serwer jest w bardzo dobrej kondycji i na ten moment nie będziemy podejmować takich działań jakie wskazałeś. Jeżeli gracze wykażą większe zainteresowanie tym pomysłem i nie zburzy ona aktualnego balansu, do którego chcieliśmy doprowadzić, wtedy siądziemy nad tą propozycją ze szczegółami.

• Lubię to! 2
Opublikowano

Twoja propozycja została odrzucona!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.