Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczór. 

Widoczne jest to, że moja obecność jest bardzo nikła, słaba i ogólnie do dupy. Spowodowane jest to różnymi rodzinnymi, prywatnymi sprawami, nad którymi nie będę się tutaj rozwodził. Myślałem kilka dni nad moją sytuacją tutaj i wiem czego się ode mnie oczekuje. Przede wszystkim aktywności, spokoju a tego dać Wam na ten moment nie mogę. Chciałbym oświadczyć, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z rangi Vice Administratora i przenoszę się na chwilową emeryturę. Nie chcę zajmować miejsce innym ambitnym użytkownikom, którzy mogą zrobić więcej niż JA. 

To nie jest odejście. Na forum będę przebywał, ile? Sam tego nie wiem, po prostu nie zasługuje na rangę Vice Administratora na ten moment.

Opublikowano

Każdy ma swoje sprawy... Te ważne i mniej ważne.

Proponowałbym w Twoim przypadku po prostu zawiesić Cię w pełnionej funkcji nie odbierając żadnych praw tylko po prostu byłbyś tyle ile dasz radę. Wiadomo, że sprawy rodzinne są najważniejsze i tego trzeba się trzymać, że życie REALNE jest najważniejsze a o rodzinę trzeba dbać i walczyć uszami i rękami :)

Sporo zrobiłeś i przedwczesna "emerytura" (czyt. dłuższa nieobecność z wiadomych spraw) jak najbardziej Ci się należy. Jesteś bardzo pozytywną osobą i swoje lata z tego co mi wiadomo już masz. Jest jeszcze 2 V@ oprócz Ciebie więc dajemy radę.

Odpoczywaj a inni zrobią resztę.

Powodzenia z tymi trudnymi jak i prostymi sprawami ale realnymi.

RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA!

Opublikowano

Ojcze, zasługujesz na VC jak nikt inny, zawsze podziwiam Twój spokój i opanowanie...To tylko internet, a wiadomo rodzina jest najważniejsza, bardzo szanuję Twoją decyzję i liczę, że ta ranga czeka na Ciebie jak wszystko wróci do normy...Powodzenia

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja także coś od siebie dodam. Zawsze Cię podziwiałem za to z jakim spokojem podchodzisz do sprawy. Zawsze jak coś robiłeś to robiłeś to dokładnie. Jak dla mnie jesteś jedną z najbardziej pozytywnych osób na sieci! Do zobaczenia !

Opublikowano

No szkoda, odchodzi od nas na chwile cicha myszka, której nie widać, ale naprawdę robi wiele! 3maj się i powodzenia w życiu realnym. Mam nadzieję, że szybko powrócisz na rangę V@ i dalej bd robił dużo ale po cichu :D Jeszcze raz powodzenia w REALNYM

• Właściciel
Opublikowano

Rozumiem twoją sytuacje, więc nie dziwie się czytając ten temat, jednakże jak ustabilizuje się u Ciebie sytuacja mam nadzieje, że wrócisz do nas. Wiesz dobrze, że pełniłeś swoje obowiązki idealnie i nigdy nie było na Ciebie żadnych zażaleń.

ps: Na zlocie mam nadzieje, że się zjawisz  :P

Opublikowano

Wiesz ze zawsze darzyłem cię ogromnym szacunkiem. Rozumiem twoją sytuację i mam nadzieję ze wrócisz do nas pamiętaj ze stanowisko na ciebie czeka.

Opublikowano

Wracaj do nas jak najszybciej, osobiście Cie nie znałam, ale zawsze jest tutaj miejsce dla Ojca, jak publicznie haha :D

Poukładaj sobie w życiu, i czekamy na ten dzień co napiszesz że poukładałeś sobie wszystko i wróciłeś do nas z pełnym entuzjazmem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.