Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak. Nie wiem kto wpadl z was na ten pomysl ale trudzil sie z nim  oj chyba bardzo dlugo aby cos tak debilnego wymyslic. przez 15 lat nie widzialem i nie spotkalem sie z czyms takim że ban zacina ci całą gre, robiąc kilkadziesiąt screenow jednoczenie. nie wiem czy to automatycznie czy to jakas osoba mi zrobila te screeny ale ludzie to nie jest normalne. I teraz do sedna , bo albo ja czegos nie rozumiem albo to jakis gosc z psychiatryka wymyslil. Jest regulamin i w nim ze kazdy gracz ma obowiązek posiadania demko. I teraz rozumowanie tego. Po wejsciu na serwer masz obowiazek wpierw sprawdzic czy demko twoje nagrywa sie automatycznie a jesli nie to masz obowiazek sam je nagrac i zapychac sobie foldery. Szczerze ale tak serio szczerze. Kto normalny chcąc sobie pograc bedzie przechodzil przez te daremne procesy tracąc czas.  

Pobanujcie sobie tam jeszcze pare osob i kazcie im demko wyslac to zobaczycie ilu z nich wam je wysle XD

Gosia ?!  

To temat z propozycjami a nie koncert życzeń, więc przydałoby się normalnie go nazwać i w zwykły sposób napisać. 

Opublikowano (edytowane)

Typie Twój steam jest spalony jak Ty sam, nie masz demka tylko dlatego że zapewne wpisałeś stop w consoli albo palisz głupa że nie masz bo wiesz że będzie wszystko widać xD

Te nałożone bany same się pewnie pojawiły XDDDD

Zrzut ekranu 2024-07-04 185544.png

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
Gosia ?!  

Chcecie coś sobie udowadniać to zapraszam do wiadomości prywatnej. To nie miejsce na to. 

Opublikowano

jak ja typie nie mam  steam typie i na ns gralem typie i nigdy nic nie wpisywalem w konsoli typie

Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.