Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Adik

"Uważasz, że ludziom ...?" Pytanie na dziś 23/06/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p2.png

Uważasz, że ludziom należy się druga szansa czy raczej przekreślasz takie relacje na zawsze?

• Lubię to! 6
  • KAT 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Nauczyłem się, że dawanie drugiej szansy to strata nerwów, czasu i nierzadko pieniedzy. Jeżeli chodzi o poważniejsze relacje to coś takiego jak druga szansa nigdy nie pownno istnieć.

• Donator
Opublikowano

Zazwyczaj zależy to od sytuacji i od tego czy ktoś wyciągnął wnioski, moim zdaniem w niektórych sytuacjach warto dać komuś drugą szanse.

• Lubię to! 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Z autopsji wiem ,że warto dać drugą szansę ,a jeżeli ktoś nie będzie potrafił jej wykorzystać ,to trudno ,ale ty będziesz żył z myślą ,że spróbowałeś/aś i nie będzie Cię to dręczyć. 🙂

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zależy od sytuacji, w której obecnie się znajdujemy i w jaki sposób druga strona skrzywdziła.

• Lubię to! 3
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Wszystko oczywiście zależy, po prostu nie każdemu należy sie taka druga szansa 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Zależy od sytuacji, jak to jest sytuacja w której to jest nie możliwe do spełnienia do nie daje się, a jeżeli jest to jakaś błachostka to czemu nie. 

• Lubię to! 3
Opublikowano

Kiedyś dawałamj drugie szanse, nawet i więcej ale na dzień dzisiejszy nie ma szans u mnie na to

• Lubię to! 2
  • Inwestor
Opublikowano

Z jednej strony z autopsji wiem, że raczej nie warto dawać komuś drugiej szansy, a  z drugiej jednak dalej się łudzę, że dany człowiek się zmieni :sus:

• Lubię to! 3
Opublikowano

Ja często dawałem tą drugą szansę ale zazwyczaj się na tym przejeżdżałem, choć nadal mam wiarę w ludzi

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Zależy od sytuacji i od tego, co dana osoba znaczy w życiu, jednak najczęściej powierzenie drugiej szansy to strata czasu i zawód.

• Lubię to! 2
  • Redaktor Naczelny
Opublikowano

Dawałam drugie, a nawet trzecie, ale nic osoby, o których piszę nie wywnioskowały. Szanse zawsze można dać, ale trzeba mieć czujny umysł, żeby nie wejść przypadkiem w jakieś gó**o

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.