Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
wuzelove

"Czy masz czasem ...?" Pytanie na dziś 13/06/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Tak, czasami zastanawiam się co się będzie działo z osobami na których mi zależy jakby mnie nie było, no i oczywiście co się będzie działo ze mną czy to będzie nicość czy coś innego

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Dosyć często zdarza mi się o tym pomyśleć. Nie wiemy co nas czeka i dużo myśli przechodzi przez głowę ,ale staram się myśleć o jakis pozytywach ,które na nas czekają 👍🏻

• KAT 1
Opublikowano (edytowane)

Czasem nasuwa mi się myśl związana ze śmiercią, ale bardziej w innym kontekście ;) 

Edytowane przez Kacpperek
MLK.  

Następne tego typu odpowiedzi będą traktowane jako spam i nagradzane punktami ostrzeżeń. Post ma nijaką wartość, widać że napisany tylko po to żeby odhaczyć.
Tym razem: ostrzeżenie werbalne.

• Premium
Opublikowano

Kiedyś gadaliśmy ze znajomymi o tym i taka specyficzna myśl nas naszła, że człowiek po śmierci dostaje 2 wybory. Żyć jako inna osoba, która na nowo się narodzi i nie będzie tego świadoma ( są przypadki gdzie ludzie mówią, że pamiętają swoje wcześniejsze życie ) chyba, że będziesz jedna z tych niewielu osób, które pamiętają, chociażby ludzie i tak w to nie wierzą, bo przecież kto by uwierzył jakiemuś wariatowi, który tak gada, żeby zarobić albo 2 opcja zostać tam gdzieś na dole czy na górze. 

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Jestem po prostu ciekawy czy po śmierci nie ma nic? Jak to jest już nigdy o niczym nie pomyśleć ani niczego nie zrobić?Jak teraz zamkniesz oczy, masz czarny ekran ale nadal możesz myśleć, czy po śmierci będzie podobnie ale bez możliwości myślenia??  :eeeh:
 :monkaMath:

• Premium
Opublikowano

Tia

MLK.   (edytowane)

Następne tego typu odpowiedzi będą traktowane jako spam i nagradzane punktami ostrzeżeń. Post ma nijaką wartość, widać że napisany tylko po to żeby odhaczyć.
Tym razem: ostrzeżenie werbalne.

Edytowane przez MLK.
Opublikowano

w ch to mam szczerze zyje chwila i sie bawie

• Zasłużony
Opublikowano

Oj i to wiele razy, czy pozostanie świadomość, co się stanie ze mną, z moja dusza itp. 

Myślę że to temat na który możnaby rozmawiać godzinami

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kiedyś często, teraz już nie :jasperfajeczka:

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.