Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na wstępie zacznijmy od klas:

Co wprowadzić?:

Medyk

• Posiada 2 apteczki, z których leczy siebie i sojuszników oraz może wskrzesić 1 osobę  3 osoby na runde       - albo jeszcze zaczarować i podmienić na 1/3 wskrzeszenie sojusznika po zabiciu wroga    
  • INFORMACJA: Apteczka leczy  50HP(+int)  -> 10INT = +5HP

Pułkownik

• Zadaje coraz większe obrażenia wraz ze spadkiem ilości amunicji        - tu bym coś poczarował bo bardzo przeciętna klasa ;1/8 na wyrzucenie broni | 1/8 na wyzerowanie ammo | w plecy bije 2x dmg  :hmm:

Skrytobójca

• 1/8 na pojawienie się za plecami wroga po strzale, ammo za fraga oraz +5 DMG        - umka fajna givera do d***

Szturmowiec

• Zadaje o 4      dodatkowy dmg (+int) z M4 oraz posiada ciche kroki             -  patrzac na amadiego mamy mp5 i rakiete a tu m4 i ciche, po cóż te bazowe 4dmg jak i tak mamy duzo perkow z dmg. Miejmy nadzieje ze przelicznik w tej klasie jest mniejszy niz Amadeusz  bo z profesorem na małym poziomie po 40 bić to grubo 

Kat

• Dodatkowe 7 DMG  2 DMG (+int) z AUGA, 1/8 na podpalenie przeciwnika, widzi niewidzialnych oraz posiada brak rozrzutu ogranicznik rozrzutu  - tutaj chyba wystepuje eksperyment społeczny bo klasa tak zbostowana że szok albo dać na SP albo zdecydowanie zmniejszyć umki klasy, 

Rozgrywka:

> Fajnie było by widzies ilośc honoru posiadanego po wpisaniu /sklep bo po "DEAD" jest niewiadoma ile mamy

> Może dodać na hudzie lewa dolna strona postep misji aktualnej + gdy nie mamy misji wybranej oczywiscie informacja "BRAK"

> Bym zwiekszyl ilosc szybkiej sprzedazy perku do 10 jednakze cena sell spada do 2honoru 

> blokada podnoszenia broni/HE na małych mapach bo aktualnie brak

Dodatkowe informacje / screenshot:-

Edytowane przez camelovy
  • Lubię to! 3
Opublikowano

+1 kat to jakieś nieporozumienie, taka klasa na premke to przesada, przerzucić do Super Premium i dac ogranicznik rozrzutu nie elimintator

DIESEL  

Z tego co się orientuje, to testowałeś Kata i nie miałeś żadnych zastrzeżeń co do niego. 

• Zasłużony
Opublikowano

A więc tak zacznę od klas, które tu napisałeś to:

Medyk - dostał buffa mocnego na apteczkę, a dodawanie mu kolejnych wskrzeszeń, które trwają kilka sekund nie będzie miało sensu.

Pułkownik - można coś przemyśleć.

Skrytobójca - Zacznijmy od tego, że ma on TMP, a nie UMP co do reszty do namysłu.

Szturmowiec - nie rozumiem trochę sensu tego co napisałeś, bo to na jedno wychodzi. Szturmowiec ma zwiększone podstawowe obrażenia o 4 +int (10int = 2DMG). Klasy zwykłe też muszą coś robić, a nie koniecznie być bardzo osłabiane, choć można znerfić perk o którym pisałeś. 

Kat - owa klasa dostała nerfa na Dodatkowe DMG z AUG i dodany eliminator. Ta klasa wcześniej była pod nazwą Msciciel, niedługo dostanie nerfa na podpalenie, bo jednak to za dużo bije.  A dawanie go na SP nic tutaj nie zmieni tylko będzie droższy o pare zł

2 godziny temu, camelovy napisał(a):

> Może dodać na hudzie lewa dolna strona postep misji aktualnej + gdy nie mamy misji wybranej oczywiscie informacja "BRAK"

Progres jest widoczny i tyle wystarczy chyba ludzie się domyślą, że nie mają misji, a dodawanie rzeczy, które będą cały czas widoczne w HUD zaśmieca go tylko. Więc tutaj nie zmieniałbym tego, bo chyba nie każdy chce mieć HUD na 3/4 ekranu

> blokada podnoszenia broni/HE na małych mapach bo aktualnie brak

?? Nie można podnosić broni jedynie możesz podnieść swoją, którą wyrzucisz innych już nie(sprawdziłem przed pisaniem tego)

> Bym zwiekszyl ilosc szybkiej sprzedazy perku do 10 jednakze cena sell spada do 2honoru 

Aktualna sprzedaż perku wynosi do 6 na mapę za którą się dostaje Honor w zakresie 2-5, więc nie ma sensu zmieniać tego tak. 

Co do informacji o ilości honorów w sklepie można dodać takie coś

30 minut temu, D:S:S:S:S:S napisał(a):

+1 kat to jakieś nieporozumienie, taka klasa na premke to przesada, przerzucić do Super Premium i dac ogranicznik rozrzutu nie elimintator

Przed resetem kolego drogi miałeś możliwość  testowania, byłeś na testowym serwerze i miałeś dostęp do tego jakie klasy będą robione. Dodam jeszcze, że sam mi dałeś propozycję zrobienia klasy z eliminatorem rozrzutu XD

Tematu nie zamykam, daje możliwość wypowiadania się

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tugeza napisał(a):

?? Nie można podnosić broni jedynie możesz podnieść swoją, którą wyrzucisz innych już nie(sprawdziłem przed pisaniem tego)

Na mapie fy_snow, na klasie Al-Kaida, jestem w stanie podnieść HE, ponieważ mam go "przypisanego", przez co mam jakby, nieskonczoną ilość granatów poniekąd. Uważam że jest to prawda xD

• Haha 1
Opublikowano

W moim osobistym odczuciu klasa Kat jest troche przesadzona ma czegoś za dużo jak na klase premium zabrałbym widzenie niewidek plus mniejszy dmg z podpalenia.

Dodatkowo propozycja by zablokowac perk bezlik na Kacie oraz eliminator na klacie Rambo bezlik + eliminator nie fajne polaczenie.

Tugeza  

Od wczoraj podpalenie zostało znerfione i bije o wiele mniej niż na początku

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja wszedłem na serwer na chwilę i widzę że to jest troll xD. Serio dodaliście klasę która oprócz obrażeń +int ma eliminator rozrzutu. W pierwszym sezonie gdzie morderca 1/7 miał z m4  to ludzie wyrzucali perk eliminatora bo był zbyt op a wy dajecie w starter packu dla kata xD. Tyle było skarg na komandora że była za mocna na zwykłą premkę że dodaliście postać która całkowicie psuję balans xD.. Panie admin od balansu klas(bo przed resetem opowiadaliście że dążycie do tego aby jedna klasa kontrowała drugą),  jaka zwykła klasa może się równać z katem, na moje każda o ile że się gra na spect ,to jest jedyna szansa na remis. Zróbmy zakład, bierzemy gracza typu vex, on bierze kata i ty adminie obojętnie jaką zwykła klasę, oczywiście 1 vs 1.  Sam zobaczysz  że wszystko co wy robicie to jest plucie nam w twarz i mówię  to jako gracz który grał od pierwszego sezonu, gracz który w sezonie drugim  nabił najwięcej godzin, gracz który zachęcał do samego końca innych graczy że coś się zmieni. Byli tacy gracze jak adek, turtel, c^ i ja(oczywiście  i inni, nie będę wymieniał ksyw bo i tak ich nie znacie, bo jak widać mało gracie na tym serwie) którzy tygodniowo grali ponad 70h tygodniowo i wszyscy odeszli, przemyślcie to (każdy z nich pisali zażalenia  i zostali tylko opluci przez wasze bujne ego(polecam przeczytać wasze odpowiedzi)). Pomimo tego że mam obronę  pracy magisterskiej,  to mógłbym napisać wciągu 1h lepszy balans klas  niż wy robicie od początku serwera.  I nie zasłaniajcie się tym że ktoś poprosił o dodanie eliminatora rozrzutu dla jakiejś klasy, przecież sami mówicie że testujecie klasy i nie wierze że na boty wykręcaliście staty 20/18 . Oczywiście mówię to ironicznie, ale nie chcę mi się wierzyć że nie macie +20 lat i nie graliście cs'a od dzieciaka i nie wiecie czego potrzeba typowej osobie co wbija na cs'a raz na jakiś czas z sentymentu do starych czasów. A i skoro ,,ZBALANSOWALIŚCIE" inne klasy, dla  ,,BALANSU", to jaki miał cel dodanie postaci ,,Kat"  jak nie zwykłym opluciem, przecież wiadomo ze graczom to się nie spodoba, jeżeli chcieliście uzyskać większą aktywność na stronie to jest to na poziomie nazwania fagatą raperką na twiterze. 

Pozdrawiam Rower.

DIESEL  

Współczuje poziomu studiów i tego czego one Cię nauczyły skoro po ich ukończeniu dalej nie potrafisz rzetelnie podejść do sprawy i opisać swoich przemyśleń, uwag i propozycji jak człowiek, który posiada chyba "wyższe wykształcenie". Swoje pomyje polecam zostawiać u siebie i pisząc posty odsunąć na bok śmieszne emocje. A i oczywiście życzę powodzenia w balansowaniu klas :sadcat:

• Lubię to! 5
  • Haha 1
Opublikowano

Zadałem wam proste do klasy pytania:
1. Jaka klasa zwykłą ma sobie poradzić z klasą ,,kat"?

2. Przy dodaniu komandora zasłanialiście się tym że kapitan ją kontruje, tak jak obrońca sapera, a więc jaka klasa kontruje ,,kata"?
3. W jaki sposób testowaliście tą klasę ,,kat", że uznaliście że jest ,,zbalansowana"?

Współczuje poziomu studiów i tego czego one Cię nauczyły skoro po ich ukończeniu dalej nie potrafisz rzetelnie podejść do sprawy i opisać swoich przemyśleń, uwag i propozycji jak człowiek, który posiada chyba "wyższe wykształcenie". Swoje pomyje polecam zostawiać u siebie i pisząc posty odsunąć na bok śmieszne emocje. A i oczywiście życzę powodzenia w balansowaniu klas :sadcat: -  studia kolego nauczyły mnie  robieniu tego czego przełożony oczekuję, jak powie że coś zostało zrobione źle, to nie krzyczę na przełożonego że się pomyliłem, tylko wprowadzam korekty . Także nauczyły mnie kombinowania  jak z niczego zrobić coś co działa.  A śmieszne emocję wywiązują się z perspektywy z jakiej się na to patrzy. 

Uważam że zrobiliście dobrą robotę z pozostałymi klasami, podstawowe klasy dostały kopa i wreszcie jest jakaś różnorodność. Tylko że klasa ,,Kat" to jest  pomyłka. Przerobiliście premkę która sama w sobie była dobra,  dmg+int, 1/x na podpalenie, widzenie niewidzialnych, nie mogę zrozumieć zabiegu dodania eliminatora rozrzutu do już dobrze zrobionej klasy.

39 minut temu, Paweł. napisał(a):

To zrób, czas start kolego. Weź wspaniałych, którzy Cię dopinguja i może uda Wam się skończyć to wszystko w rok. 

~ ,,Swoje pomyje polecam zostawiać u siebie i pisząc posty odsunąć na bok śmieszne emocje"

Pozdrawiam Rower

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rowerr napisał(a):

Zadałem wam proste do klasy pytania:

Czytam Twoje wypociny po raz 10 i dalej nie czaję "gdzie zadałeś Tam te pytania" bardziej ta odpowiedź składa się głównie z zarzutów, stwierdzeń, propozycji oraz ironicznych uwag, ale nie zawiera pytań.

Udowodnię to tak:

1. Zarzuty dotyczące balansu gry:

• „Serio dodaliście klasę która oprócz obrażeń +int ma eliminator rozrzutu.” - Wyrażasz zdziwienie i dezaprobatę wobec decyzji o dodaniu nowej klasy, która posiada dodatkową umiejętność eliminatora rozrzutu, co Twoim zdaniem zaburza balans gry. :pepeOK:
    • „Tyle było skarg na komandora że była za mocna na zwykłą premkę że dodaliście postać która całkowicie psuje balans xD.” - Podkreślasz, że gracze już wcześniej zgłaszali problemy z komandorem, który był zbyt mocny, a teraz dodano kolejną postać, która jeszcze bardziej psuje balans gry. :pepeOK:
    • „Panie admin od balansu klas(bo przed resetem opowiadaliście że dążycie do tego aby jedna klasa kontrowała drugą), jaka zwykła klasa może się równać z katem, na moje każda o ile że się gra na spect, to jest jedyna szansa na remis.” - Wskazujesz, że przed resetem serwera administracja obiecywała balans między klasami, gdzie jedna klasa mogłaby kontrować drugą. Kwestionujesz, jaka zwykła klasa może dorównać nowej postaci „Kat”, sugerując, że jedynie grając na spect można liczyć na remis.:pepeOK:
  2. Propozycja zakładu:

• „Zróbmy zakład, bierzemy gracza typu vex, on bierze kata i ty adminie obojętnie jaką zwykłą klasę, oczywiście 1 vs 1.” - jest propozycją, a nie pytaniem. :pepeOK:
  3. Ironia i stwierdzenia:

• „Sam zobaczysz że wszystko co wy robicie to jest plucie nam w twarz i mówię to jako gracz który grał od pierwszego sezonu, gracz który w sezonie drugim nabił najwięcej godzin, gracz który zachęcał do samego końca innych graczy że coś się zmieni.” - Wyrażasz frustrację, twierdząc, że działania administracji są nieprzyjazne dla graczy. Podkreślasz swoje doświadczenie i zaangażowanie w grę od pierwszego sezonu, co ma dodać wagi Twoim słowom. :pepeOK:
    • „Oczywiście mówię to ironicznie, ale nie chcę mi się wierzyć że nie macie +20 lat i nie graliście cs'a od dzieciaka i nie wiecie czego potrzeba typowej osobie co wbija na cs'a raz na jakiś czas z sentymentu do starych czasów.” - jest stwierdzeniem wyrażonym w ironiczny sposób, ale nie jest pytaniem. :pepeOK:
  4. Wezwanie do refleksji i krytyka odpowiedzi w stronę administracji:

• „Przemyślcie to (każdy z nich pisali zażalenia i zostali tylko opluci przez wasze bujne ego(polecam przeczytać wasze odpowiedzi)).” - Wzywasz administrację do refleksji nad zażaleniami graczy, sugerując, że były one ignorowane lub zbywane przez administrację, która wykazuje się dużym ego. :pepeOK:
  5. Ironia dotycząca balansu klas:

• „Pomimo tego że mam obronę pracy magisterskiej, to mógłbym napisać wciągu 1h lepszy balans klas niż wy robicie od początku serwera.” - Wyrażasz ironię, że nawet mimo zajęć związanych z obroną pracy magisterskiej, jesteś w stanie w ciągu godziny stworzyć lepszy balans klas niż administracja przez cały czas trwania serwera.:pepeOK:
    • „I nie zasłaniajcie się tym że ktoś poprosił o dodanie eliminatora rozrzutu dla jakiejś klasy, przecież sami mówicie że testujecie klasy i nie wierze że na boty wykręcaliście staty 20/18.” - Kwestionujesz testowanie klas przez administrację, sugerując, że wyniki testów są nierealistyczne lub niewiarygodne. :pepeOK:
    • „Oczywiście mówię to ironicznie, ale nie chcę mi się wierzyć że nie macie +20 lat i nie graliście cs'a od dzieciaka i nie wiecie czego potrzeba typowej osobie co wbija na cs'a raz na jakiś czas z sentymentu do starych czasów.” - Powtórzenie ironicznej uwagi, że administracja powinna rozumieć potrzeby graczy, jeśli rzeczywiście mają ponad 20 lat i grają w CS-a od dziecka. :pepeOK:
  6. Krytyka decyzji o dodaniu postaci „Kat”:

• „A i skoro ‚ZBALANSOWALIŚCIE’ inne klasy, dla ‚BALANSU’, to jaki miał cel dodanie postaci ‚Kat’ jak nie zwykłym opluciem, przecież wiadomo ze graczom to się nie spodoba, jeżeli chcieliście uzyskać większą aktywność na stronie to jest to na poziomie nazwania fagatą raperką na twiterze.” - Kwestionujesz cel dodania postaci „Kat”, sugerując, że jest to nieprzemyślana decyzja, która psuje balans gry. Uważasz, że administracja podjęła tę decyzję jedynie w celu zwiększenia aktywności na serwerze, co porównujesz do kontrowersyjnych działań w mediach społecznościowych. :pepeOK:

Podsumowując, Twój komentarz zawiera wiele krytycznych uwag i stwierdzeń, a także propozycję zakładu oraz ironiczne komentarze, ale nie zawiera bezpośrednich pytań.

studia kolego nauczyły mnie  robieniu tego czego przełożony oczekuję, jak powie że coś zostało zrobione źle, to nie krzyczę na przełożonego że się pomyliłem, tylko wprowadzam korekty . Także nauczyły mnie kombinowania  jak z niczego zrobić coś co działa.  A śmieszne emocję wywiązują się z perspektywy z jakiej się na to patrzy. 

Dobrze, że studia nauczyły Cię dostosowywania się do oczekiwań przełożonych i kreatywnego rozwiązywania problemów - ale nie ty jeden.. Niemniej jednak, powiem to, że w tej dyskusji Twoje podejście wydaje się być nieco protekcjonalne i mało konstruktywne. "Śmieszne emocje", jak je nazwałeś, mogą być zrozumiałe z perspektywy zaangażowanego gracza, ale zamiast ułatwiać dialog, mogą go utrudniać. Warto skupić się na faktach i konkretnych propozycjach, zamiast pozwalać, aby emocje dominowały nad merytoryką. :pepeOK:

1. Jaka klasa zwykłą ma sobie poradzić z klasą ,,kat"?

2. Przy dodaniu komandora zasłanialiście się tym że kapitan ją kontruje, tak jak obrońca sapera, a więc jaka klasa kontruje ,,kata"?
3. W jaki sposób testowaliście tą klasę ,,kat", że uznaliście że jest ,,zbalansowana"?

1. i 2.  Moim zdaniem, "kontry" klas nie grają głównej roli w tej grze (podobnie jak w League of Legends), a kluczową rolę odgrywają umiejętności graczy. Jeśli ktoś jest dobry, może skontrować „Kata” dowolną klasą. Natomiast gracze amatorzy czy początkujący mogą mieć trudności, ale to daje im szansę na naukę i poprawę swoich umiejętności. W praktyce, zbalansowanie postaci zawsze będzie wyzwaniem, ponieważ różnice w poziomie umiejętności graczy mają ogromny wpływ na postrzeganą umiejętność poszczególnych klas.

3. Klasa „Kat” była testowana przez nas na serwerze testowym, gdzie nie spotkała się z krytyką, prawdopodobnie ze względu na małą liczbę osób zaangażowanych w testy. Jest to częsty problem, że coś, co działa dobrze w testach, może zachowywać się inaczej po przeniesieniu na serwery LIVE, gdzie gra większa liczba osób. Proces testowania i wprowadzania nowych elementów do gry zawsze wiąże się z metodą prób i błędów. Dlatego aktualnie (jak i zawsze) wprowadzamy poprawki, aby dostosować balans do rzeczywistej rozgrywki na serwerze.

• Zasłużony
Opublikowano

Dobra zacznijmy od tego, że od samego początku powstania tego tematu to największy sens propozycji ma tylko to co autor tego tematu wstawił. 

16 godzin temu, Rowerr napisał(a):

Serio dodaliście klasę która oprócz obrażeń +int ma eliminator rozrzutu.

A zauważyłeś, że inteligencja nie dodaje ani HP ani kondycji itp.? Czy to Ci uciekło sprzed oczu jak pędziłeś wypłakać się tutaj? Dodajesz w int, masz większy DMG, ale jesteś papierkiem, na 2 hity, a nawet na 1 jak Amadeusz wleci w Ciebie bądź inna podobna klasa.

W pierwszym sezonie gdzie morderca 1/7 miał z m4  to ludzie wyrzucali perk eliminatora bo był zbyt op

Tak, bo każdy się słuchał jak potulny piesek i wyrzucał ten perk jak ktoś mu powiedział, na 100% tak było :okok:

Tyle było skarg na komandora że była za mocna na zwykłą premkę że dodaliście postać która całkowicie psuję balans xD

Powiadasz, że psuje balans? A widziałeś jak wygląda aktualnie sytuacja na serwerze? Bo patrząc na ilość osób z największym lvl jest różnorodność  powtórzę, bo może źle przeczytałeś wycierając oczka z łez, które tutaj wylewałeś różnorodność klas, a nie jak to w tamtym sezonie wyglądało, że cała topka była w szturmowcach i amadeuszach. Więc nie wypowiadaj się na ten temat jak gó**o wiesz.

Panie admin od balansu klas(bo przed resetem opowiadaliście że dążycie do tego aby jedna klasa kontrowała drugą),  jaka zwykła klasa może się równać z katem, na moje każda o ile że się gra na spect ,to jest jedyna szansa na remis.

Sporo klas jest takich widać,  że nie grasz za często i się wypowiadasz na ten temat XD A jakich? Amadeusz, Szturmowiec, Snajper, Saper, Elektryk mam wymieniać dalej? 

Zróbmy zakład, bierzemy gracza typu vex, on bierze kata i ty adminie obojętnie jaką zwykła klasę, oczywiście 1 vs 1. 

No typowy dzieciaczek z League of Legends co na czacie piszę, że 1vs1 zniszczy kogoś, bo wywalił się sam. Czemu Ty tylko patrzysz na osoby, którzy są "dobrzy" w grze, taka osoba każdą klasą sobie poradzi. Tak na COD liczą się także umiejętności. To, że ktoś nie potrafi grać i ginie od takiej osoby zawsze będzie gadał, że ch****y balans, co ta administracja robi, a nigdy nie spojrzy na siebie.

Sam zobaczysz  że wszystko co wy robicie to jest plucie nam w twarz i mówię  to jako gracz który grał od pierwszego sezonu, gracz który w sezonie drugim  nabił najwięcej godzin, gracz który zachęcał do samego końca innych graczy że coś się zmieni.

Plucie wam w twarz tak? Sprawdziłeś może jakie zmiany zaszły? Czy Ci się nie chciało tego tylko od razu wszedłeś w ten temat i nie wniosłeś nic sensownego do zmian? Najlepiej coś pi*******ć, że nic nie robimy, a nie widzicie tego, że większość zmian klas, które weszły na serwer są od was z różnych tematów propozycji. Nikt Ci nie kazał siedzieć na serwerze i zachęcać ludzi do gry, więc nie musisz tego wypłakiwać tutaj.

Pomimo tego że mam obronę  pracy magisterskiej,  to mógłbym napisać wciągu 1h lepszy balans klas  niż wy robicie od początku serwera.

Twoja ostatnia propozycja dot. balansu klas była tak wspaniała, że z klasy premium chciałeś robić klasę zwykłą, tylko dlatego, że osoby grające nią miały lepsze umiejętności w tej grze niż inni XD 

A i skoro ,,ZBALANSOWALIŚCIE" inne klasy, dla  ,,BALANSU", to jaki miał cel dodanie postaci ,,Kat" 

Mówisz, że grasz od początku serwera, a nie wiesz, że ta klasa istniała już od 2 sezonu? 

3 godziny temu, Rowerr napisał(a):

Przerobiliście premkę która sama w sobie była dobra,  dmg+int, 1/x na podpalenie, widzenie niewidzialnych, nie mogę zrozumieć zabiegu dodania eliminatora rozrzutu do już dobrze zrobionej klasy.

A widziałeś czy ktoś nią grał? Pewnie tak i powiesz, że dużo osób. To ja CI powiem największy lvl jaki został wbity na tej klasie w ubiegłym resecie to 46lvl, a liczba osób, która nią grała wynosiła tylko 5 :) No bardzo oblegana klasa była. 

Co do Ciebie to nic nie wniosłeś do tego tematu tylko same pierdolenie, że nic nie robimy i jesteśmy ch****i. Grasz niby od samego początku, a nie widzę ŻADNEGO tematu(oprócz jednego, który był bez sensu) na temat "lepszego" balansu do tej pory, a jak mi powiesz, że nie słuchamy was to się grubo mylisz wystarczy potrafić czytać, a jak się nie potrafi to kiepsko widzę tą twoją obronę. 

W dniu 9.06.2024 o 18:47, HeatoN napisał(a):

Usunąc z komandora TMP i zostawic tylko AWP

I zróbmy mu 1/3 z AWP :pikafacepalm:

Reszta nic nie wniosła do tematu. Postarajcie się następnym razem coś napisać więcej niż +1, bo to jest żałosne.

A teraz przejdźmy do sedna.

Zmiany klas:

Kat:

• DMG początkowy zostanie zmniejszony do 3
  • Usunięte widzenie niewidek
  • Eliminator zostanie ustawiony tylko na AUG

Morderca:

• Zmiana szansy na natychmiastowe zabójstwo na 1/8(było 1/10)

Reszta zmian co pisałem wyżej została dodana. 

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.