fr0zen Posted May 31, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted May 31, 2024 (edited) Co wprowadzić?: Podmienić mapę de_rats_1337 na tą bez drzwi w lodówce (resp CT, drzwi na guziki). Dodatkowe informacje / screenshot: Boty mają problem z wyjściem z respa, poza tym standardowy bug pojawią się na tej mapie czyli gdy jeden gracz przechodzi przez drzwi a drugi kliknie guzik to ten pierwszy ginie. #Edit: Akurat miałem pliki na komputerze (dodatkowo sprawdzone na serwerze (poza drzwiami z mapy została usunięta gąbka z miski pod stołem i zablokowano pułapkę na myszy), tu jest download -> https://megawrzuta.pl/download/ac03f6f8e30dd7241550ea3f3c1d16ff.html A tu podgląd: Spoiler Co wprowadzić?: Na małych mapach, tj. de_dust2_long, de_dust2x2 i cs_wiocha (na tych zauważyłem problem) zwiększyć ilość respawnów. Dodatkowe informacje / screenshot: Z powodu dużej ilości graczy na tych mapach nie ma wystarczającej ilości respów i niektórzy gracze zostają zabici na początku rundy. Co wprowadzić?: Zablokować możliwość skanowania płotu oraz rzucania nad nim przedmiotów na mapie de_eldorado. Dodatkowe informacje / screenshot: Jest punkt w regulaminie, który zakazuje skanowania/rzucania HE/Bazooki itd. nad płotem, natomiast podczas nieobecności adminów na serwerze nikt sobie z tego nie robi, stąd proponuję pójść krok dalej i zupełnie zablokować tę możliwość. Edited May 31, 2024 by fr0zen Dodanie linku i zdjęcia poglądowego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D:S:S:S:S:S Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 1. + Nawet nie wpadłbym na to że jest taka mapa przerobiona 2. + Już o tym pisaliśmy z @ Tugeza 3. + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vex Posted May 31, 2024 Share Posted May 31, 2024 Zgadzam się z każdym punktem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 W dniu 31.05.2024 o 11:01, fr0zen napisał(a): Co wprowadzić?: Podmienić mapę de_rats_1337 na tą bez drzwi w lodówce (resp CT, drzwi na guziki). Dodatkowe informacje / screenshot: Boty mają problem z wyjściem z respa, poza tym standardowy bug pojawią się na tej mapie czyli gdy jeden gracz przechodzi przez drzwi a drugi kliknie guzik to ten pierwszy ginie. #Edit: Akurat miałem pliki na komputerze (dodatkowo sprawdzone na serwerze (poza drzwiami z mapy została usunięta gąbka z miski pod stołem i zablokowano pułapkę na myszy), tu jest download -> https://megawrzuta.pl/download/ac03f6f8e30dd7241550ea3f3c1d16ff.html A tu podgląd: Pokaż ukrytą zawartość Przetestujemy tę wersję mapy, i jeżeli wszystko będzie działa, to nie widzę żadnych przeciwskazań do podmiany. W dniu 31.05.2024 o 11:01, fr0zen napisał(a): Co wprowadzić?: Na małych mapach, tj. de_dust2_long, de_dust2x2 i cs_wiocha (na tych zauważyłem problem) zwiększyć ilość respawnów. Dodatkowe informacje / screenshot: Z powodu dużej ilości graczy na tych mapach nie ma wystarczającej ilości respów i niektórzy gracze zostają zabici na początku rundy. Respawny zostaną naprawione. W dniu 31.05.2024 o 11:01, fr0zen napisał(a): Co wprowadzić?: Zablokować możliwość skanowania płotu oraz rzucania nad nim przedmiotów na mapie de_eldorado. Dodatkowe informacje / screenshot: Jest punkt w regulaminie, który zakazuje skanowania/rzucania HE/Bazooki itd. nad płotem, natomiast podczas nieobecności adminów na serwerze nikt sobie z tego nie robi, stąd proponuję pójść krok dalej i zupełnie zablokować tę możliwość. Postaramy się zablokować płot na de_eldorado, żeby nie sprawiał problemów graczom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted June 2, 2024 Share Posted June 2, 2024 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts