Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam graczy.....

Za jakiś czas ruszać będzie kolejny sezon COD'a. Jako, że drugi sezon był średnio udany, co widać po ilości graczy (również tych stałych którzy zakończyli grę po zapoznaniu z nowym sezonem  oraz ilości  graczy w 1 sezonie a 2 sezonie).

Trzeba znaleźć wspólnie coś co odpowiadałoby by większości (bo każdego godzić to może tylko pani lekkich obyczajów).

Oto moje propozycje i to jak ja widzę sezon trzeci.

1. Przede wszystkim sezon trzeci widzę bez udziału klasy komandor:

- Klasa komandor jest klasą niszczącą psychikę, nie dająca żadnych szans na przeżycie. Ginąc co rundę od trafienia w opuszek palca lub pięte albo skan na hita tracisz jakąkolwiek ochotę na grę i rozwijanie swojej klasy bo chociażbyś miał 301lvl, 255hp, najlepszy perk na serwerze, wejdzie taki komandor w 1lvl walnie się przypadkiem w piętę i giniesz. Nie mówiąc już o tym, że jak wejdzie gracz który jest obeznany z AWP, ciężko jest cokolwiek zrobić. "dużo osób przestało grać ze względu na komandora" (jakoś tak nie pamiętam dokładnie) jest to zdanie wypowiedziane przez któregoś z graczy podczas serwerowej dyskusji. 

Można by to rozwiązać w sposób taki, że dać komandorowi 1/2 z awp + m4a1 jako drugą broń (trochę jak na innym cod :p) dalej była by to klasa na tyle Op ze względu na 1/2 z awp i m4 jako druga broń (co za tym idzie nadawała się pod klasę premium) jednak nie psułaby sobą całkowicie rozgrywki .

2. Dodanie/poprawienie

(z tego co wiem jest to już zapisane na nowy sezon - zostawiam to jako przypominajkę)

- możliwości sprzedaży perku za 5h

- naprawa misji 

- nagrody dla top 3 graczy mapy

3. Blokowanie perku "obcy" 

- Blokowanie perku "obcy" na małych mapach typu fy_pool_day i dust2_long. Mapy są małe, ścisk graczy duży, zabijając jedną osobę ona wybucha i zaczyna się wybuch jak w 1939 każdy ginie po kolei, jeden gracz zabija drugiego poprzez wybuch - dochodzimy wtedy do sytuacji, że gracz zabijając jedną osobę tak na prawdę zabija każdego gracza - sytuacja np z wczoraj, świadek @ Rowerr / @ Rower

4. Regulacja osób w klanie

- Liczba osób w klanie wynosi teraz 10 osób bodajże przy max ulepszeniu. Ludzie kupują honor w sklepie i w pierwszy dzień robią klan ulepszony na maxa z 10 najlepszymi graczami na serwerze. Co za tym idzie, późniejsze zakładanie klanów jest kompletnie bez sensu bo w żaden sposób nie jest w stanie nikt tego wyprzedzić. Moim zdaniem maksymalna ilość osób w klanie powinna wynosić 4/5. Da to więcej fun, większą rywalizacje między klanami i wyrówna możliwość zdobywania topki klanów dla innych klanów. Od 2 sezonów są dwa klany ulepszone na full z 10 osobami w 1/2 dzień i nie da rady ich ruszyć :p

5. Regulacja EXP za honor. 

- Proponuje całkowicie zablokować możliwość kupna EXP za honor, za honor można ulepszyć perk, kupić dodatek na mape / rundę w postaci cichego chodzenia, wylosować perk, kupić skiny, perk z rynku, uleczyć się a nie kupować EXP..... Spowoduje to taką samą sytuacje jak przy tym resecie, że taki Heniu (bodajże, jak pomyliłem to przepraszam) kupi sobie za X siana w sklepie Honor na serwerze, nakupuje za niego exp'a w sklepie serwerowym, i założy z innymi klan z 10 lvl w pierwszy dzień i wyboostuje sobie lvl do 1xx w pierwszy dzień, na to też gracze źle patrzą, ciężko się gra zaczynając sezon na kogoś kto ma już lvl dużo wyższy za pieniądze (nazywajmy to po imieniu) 

Dlatego proponuje dwa rozwiązania 

Usunąć możliwość kupna EXP za honor lub radykalną podwyżkę cen exp'a w sklepie (cena zaporowa tylko dla spoceńców który kupią 100exp za 500honoru) aby nie było że całkiem zniknęła ta opcja.

Ja rozumiem klasę premium aby było łatwiej może kupić sobie każdy ale nie powinno być możliwości zdobywania EXP w inny sposób niż zabijanie, plantowanie, defuse, hosty, misje, skrzynki na serwerze oraz exp dla top 3 graczy na mapie

6. Szybsze zdobywanie EXP'a.

W moim odczuciu EXP w sezonie 2 zdobywa się dużo dłużej niż w 1 sezonie i idzie to bardzo oporowo. Mogę pokusić się o spekulację, że może to też ma wpływ na ilość graczy, są zirytowani powolnym postępem, graczom z mniejszym skillem wbijanie lvl idzie bardzo długo, tracą sens z grania skoro ich postęp nie jest widoczny - ZAZNACZAM to tylko moja spekulacja

7. Niewidzialność na serwerze

Moi drodzy po to jest niewidzialność aby być niewidzialnym a nie - widzialnym. Klasy/perki związane z widocznością modelu w 2 sezonie zostały znerfione w taki sposób, że mniejsza widoczność na komandorze nic nie daje, zmniejszona widoczność na mordercy nic nie daje, kamuflaż nic nie daje, moc ducha nic nie daje itp. W 1 sezonie był płacz na te perki, klasę morderca itp no ale kurczę płacz był całkiem nie zasadny szczególnie jeśli chodzi o klasę morderca KLASE SUPERPREMIUM która musi mieć przewagę na innymi klasami premium oraz zwykłymi, był płacz na kamuflaż ale kurczę to był jeden jedyny perk dający dużo mniejszą widoczność na serwerze co za tym idzie w topce perków na serwerze, nie miało go 50 osób na mapę. Moim zdaniem wszystkie rzeczy i klasy związane mniejszą widocznością które dostały nerf w sezonie drugim powinny dostać buffa do tych samych wartości jakie miały w sezonie pierwszym. 

8. Balans klas / uatrakcyjnienie klas

Postarałem się w tym poście i nawet stworzyłem grafikę odnośnie sytuacji z klasami na serwerze:

katy.thumb.png.7c177f529bfa503ef88875611596b6bf.png

Wracając, gdy komandor zostanie zmieniony / usunięty, morderca dostanie tyle samo niewidczoności co w 1 sezonie to klasy premium i super premium mamy mniej więcej ogarnięte. 

Kłopot zaczyna się w klasach zwykłych sytuacja jest taka jak na grafice nr 1 oraz grafice nr 2

katy2.png.a48d4e4af1da22d5e0fd1c7e83d557d7.png

Skoro gram XXXX czasu i nie widziałem nigdy gracza (nie liczę bota) z tymi klasami to znaczy, że dla graczy są one nie atrakcyjne, trzeba zrobić dla nich buff lub znerfić szturmowca i amadeusza aby rozłożenie klas jeśli chodzi o balans było trafione, aby wszystkie klasy były atrakcyjne, trzeba się zebrać i omówić jak i co w nich zmienić, dodać, polepszyć.

Zapraszam do dyskusji.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

1. Dlaczego bez klasy komandor? Osoba bez umiejętności, nie podoła na tej klasie.

2. możliwość sprzedaży perku jest nonsensem, co pisałem już w innej propozycji, ze względu na to, że będzie farmiony honor, jeszcze szybciej niż aktualnie.

3. Perk obcy sensowny do usunięcia.

4. Dlaczego ma być to zmienione? System klanów aktualnie działa dobrze, więc po co to ruszać? Nie psujmy czegoś, co działa.

5. EXP za honor jest sensowny, a kupowanie honoru utrzymuje po części cały serwer, więc po co to usuwać?

6. EXP zdobywa się bardzo szybko, naturalnym jest, im więcej grasz, tym więcej masz. Tyczy się to tak na prawdę każdej gry z LVL'em, czy też zdobywaniem itemów.

7. Niewidka aktualnie działa dobrze, komandor mimo niewidki jest widoczny, jeśli potrafisz się dobrze ustawić na mordercy, jesteś w stanie się świetnie ukryć.

8. Co do balansu, to tak, jest on potrzebny, natomiast po co usuwać jakąś klasę, skoro jeśli umiesz grać, to potrafisz ją obejść i zabić? Jak napisałem wyżej, sens usuwania komandora jest nijaki.

• Lubię to! 2
Opublikowano

@  Blackuu ja też lubię i sam grałem komandorem  i osobiście nie mam dużych trudności z tą klasą. Moje propozycje nie są z tego aby mi było dobrze tylko mówię aby dla ogółu było dobrze, dużo ludzi narzeka na komandora i mówi że zmniejszyła ona liczbę graczy stąd moja propozycja i taki pomysł aby coś z tym zrobić 

• Lubię to! 1
Opublikowano
Teraz, D:S:S:S:S:S napisał(a):

@  Blackuu ja też lubię i sam grałem komandorem  i osobiście nie mam dużych trudności z tą klasą. Moje propozycje nie są z tego aby mi było dobrze tylko mówię aby dla ogółu było dobrze, dużo ludzi narzeka na komandora i mówi że zmniejszyła ona liczbę graczy stąd moja propozycja i taki pomysł aby coś z tym zrobić 

Masz kilka osób które mainują tą klasę, a sama w sobie nie jest ciężka do zabicia...

• Lubię to! 2
Opublikowano (edytowane)

Ja również się wypowiem.

1. Klasa sama w sobie nie potrzebuje zmian, jeżeli jakkolwiek ogarniasz movement, lub umiesz strzelać to ta klasa jest normalna (wręcz bezużyteczna tymbardziej na małych mapach.)

2. Tak jak kolega wyżej, możliwość sprzedaży jest według mnie bez sensu. (Byłem w stanie nabić nawet 10k honoru w dzień poświęcając więcej czasu.)

3. Z tym się zgadzam, na małych mapach perk Obcy stanowi problem.

4. Klanów bym nie ruszał, jeżeli ktoś chce inwestować w grę pieniądze to niech to robi.

5. Tutaj się totalnie nie zgadzam. Ba, jestem nawet za wprowadzeniem możliwości kupowania hurtowej ilości niż mniejsze. (Dla osób które mają tego honoru bardzo dużo i nie wiedzą co z nim zrobić oraz nie chce im się klikać po 100 EXP'a milion razy.)

6. Jak dla mnie EXP jest zbalansowany, nie trzeba nic tutaj zmieniać. (Wystarczy poświęcić na grę więcej czasu.)

7. Klasy jak i perki posiadające zmniejszoną widoczność nie są przesadzone (bynajmniej dla mnie.) Jestem w stanie zauważyć gracza chyba że siedzi w ciemnym rogu.

8. Balans jak najbardziej przydałby się, lecz jak kolega wyżej, nie usuwałbym klas a conajwyżej je zreworkował.

Edytowane przez ~vex
  • Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano (edytowane)

Kolejny temat na komandora, dupka po prostu piecze, wymień mi aktualnie więcej niż jedną osobę (czyt. mnie) która gra tym komandorem.

Aż taki jestem koxu rozumiem :xdd:

nie ogarniasz movementu, klasa jest dla ciebie usseles, tak jak to ktoś wyżej wspomniał

Gdy ja gram i grają przeciwko tą klasą, to jakaś ja nie widzę problemu żeby ich zabijać, nawet jak od czasu do czasu zmienię klasę na podstawową, więc problem chyba nie dotyczy klasy a …… no, właśnie

Ostatnio mniej czasu na grę, więc nie ma co tu ja zmieniać, odkąd gram nie znalazłem więcej niż 3 osoby które ogarniają tą klasę (ja, cause i got high i .c> czy jakaś tak mu było)

a spróbujta ruszyć moją klasę to pożałujecie inną klasą, która wtedy pójdzie kolejna do nerfa bo psuje rozgrywkę.

pozdro, i do zoba na serwie ;>

I zadam jeszcze pytanie, czy komandor został dodany na ten „drugi sezon” czy był już w pierwszym sezonie? 
Jeżeli był już na 1 sezonie, to dlaczego wtedy nie było tyle dyskusji na jego temat?

putam bo nie grałem w „pierwszym sezonie”

Edytowane przez thewoo
  • Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano
44 minuty temu, thewoo napisał(a):

Kolejny temat na komandora, dupka po prostu piecze, wymień mi aktualnie więcej niż jedną osobę (czyt. mnie) która gra tym komandorem.

Aż taki jestem koxu rozumiem :xdd:

nie ogarniasz movementu, klasa jest dla ciebie usseles, tak jak to ktoś wyżej wspomniał

Gdy ja gram i grają przeciwko tą klasą, to jakaś ja nie widzę problemu żeby ich zabijać, nawet jak od czasu do czasu zmienię klasę na podstawową, więc problem chyba nie dotyczy klasy a …… no, właśnie

Ostatnio mniej czasu na grę, więc nie ma co tu ja zmieniać, odkąd gram nie znalazłem więcej niż 3 osoby które ogarniają tą klasę (ja, cause i got high i .c> czy jakaś tak mu było)

a spróbujta ruszyć moją klasę to pożałujecie inną klasą, która wtedy pójdzie kolejna do nerfa bo psuje rozgrywkę.

pozdro, i do zoba na serwie ;>

I zadam jeszcze pytanie, czy komandor został dodany na ten „drugi sezon” czy był już w pierwszym sezonie? 
Jeżeli był już na 1 sezonie, to dlaczego wtedy nie było tyle dyskusji na jego temat?

putam bo nie grałem w „pierwszym sezonie”

Komandor został dodany w 2 sezonie i nie jest to mój płacz podkreślam co już pisałem:

ja też lubię i sam grałem komandorem  i osobiście nie mam dużych trudności z grania tą klasą jak i przeciwko niej. Moje propozycje nie są z tego aby mi było dobrze tylko mówię aby dla ogółu było dobrze, dużo ludzi narzeka na komandora i mówi że zmniejszyła ona liczbę graczy stąd moja propozycja i taki pomysł aby coś z tym zrobić 

PS. aż taki koksu to nie jesteś, są lepsi :p nie poczuwaj się, że temat pisałem pod Ciebie xD

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano (edytowane)

1. Moim zdaniem ta klasa sama w sobie jest okej, natomiast jeśli już miałaby byc zmieniona, to od siebie proponuję wrzucić ją we frakcje Super Premium. Porównując ją z innymi - imo - jest najlepsza z premek.

2. Tak jak koledzy wyżej, sell za honor odpada - chyba, że ceny poszczególnych dodatków wzrosną a sam honor będzie ciężej zdobyć niż do tej pory. 

3. Popieram, bez lania wody.

4. Patrząc ile osob gra na serwerze, to moim zdaniem 10 osób w klanie to optymalna ilość. Jedyne co bym zmienił, to znacznie zwiększył opłatę za założenie klanu.

5. Jestem na nie, jest to dobra opcja na szybkie wbijanie lvl, zwłaszcza na początku.

6. EXP idzie dobrze moim zdaniem, 40/50 lvl można zdobyć w jeden dzień bez problemu. 

7. Osobiście jestem negatywnie nastawiony do kompletnych niewidek na CODach, moim zdaniem psują rozgrywkę (tak jak scout 1/1 btw) więc dla mnie jest dobrze tak jak jest.

8. 3xTAK Balans jak najbardziej jest potrzebny, aktualnie co druga osoba na serwerze  gra szturmowcem, kilka klas przydałoby się pozmieniać, ale to już wątek na oddzielny temat.

#edit

@  D:S:S:S:S:S  proponuję założyć nowy temat stricte pod propozycje zbalansowania klas żeby nie robić tu niepotrzebnego chaosu.

Edytowane przez fr0zen
  • Lubię to! 2
Opublikowano

propozycja dla klas:

Rusher:

obecnie: Ma 1/8 na zabicie z M3 i 1/12 z XM1014. Po uzyciu E otrzymuje przyspieszenie na 5 sekund

zmiana: Ma 1/4 na zabicie z M3 i 1/6 z XM1014. Po uzyciu E otrzymuje przyspieszenie na 5 sekund

bądźmy szczerzy tak samo jak przy perku zawodowy rusher 1/5 1/6 to perk śmieć i każdy od razu go wywala. Myślę że 1/4 i 1/6 nie są wygórowanymi wartościami szczególnie, że prócz tego klasa nie ma nic wow a same shotguny to bronie z których da się grać tylko na blisko więc myślę, że taki buff dla tej klasy ma sens

Chemik:

obecnie: Posiada dwie trucizny. Ma 1/8 na zatrucie przeciwnika przy trafieniu. (+ int)

zmiana: Posiada dwie trucizny. Ma 1/4 na zatrucie przeciwnika przy trafieniu. (+ int)

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

1. Do tego nie mam zdania, bo dawno nie było mnie na serwerze, więc dokładnie nie mogę tego zweryfikować, w jaki sposób owa klasa się rozwinęła od startu drugiego sezonu.

2.  Co do sprzedawania perku za honor to od tego jest chyba rynek? Dlatego też nie ma takiej potrzeby, aby sobie samemu sellać np. komendą /sell perk za te 5 honoru, bo przez mapę można sobie wyfarmić dosyć sporą ilość tej waluty. Już w jednym temacie @  Tugeza  się wypowiedział na ten temat, że ta opcja nie ma sensu , przez szybkość zdobywania waluty. Natomiast misje to fakt trzeba poprawić ich funkcjonowanie, po tematach widać, że dalej nie działają tak samo, jak na devie. Najlepiej bym zasugerował wrzucenie przerobionych misji w formie AKTÓW z GOMOD'a, którego Paweł miał, jak z chłopakami go tam prowadziliśmy to działały bez zarzutu. Nagrody za top3 chyba już są w fazie testu na devie, więc napewno wejdzie na nowy sezon.

3.  Tutaj nie mam nic do zarzucenia, ale oprócz tego perku będzie trzeba zweryfikować również pozostałe, aby nie pojawił się, jakiś płacz odnośnie tego, że komuś znowu jakiś perk nie pasuje na małych mapach. Np. jeszcze powinien zostać zablokowany perk "Moc ducha", bo też daje znacząco przewagę jak ktoś się schowa. Tylko, że aktualnie chyba jest plugin na blokadę perków na klasach, a nie na mapach, więc lekka przeróbka i będzie blokowane - napewno już to opiekunowie przewidzieli przed wrzuceniem małych map, ale zabrakło czasu.

4.  Zmniejszanie członków klanu z 10 do 4 byłoby lipnym pomysłem - tutaj bardziej przydałoby się dopracować to w taki sposób, aby ceny były większe tak jak za założenie klanu, jak i ulepszenia (aby te ostatnie 3 końcowe ulepszenia kosztowały jeszcze większą sumę, niż teraz). Powinna też być taka blokada, aby każdy z graczy wpłacił w sumie na ulepszenia X ilość honoru, a nie tylko jedna osoba, która zakupi honor w sklepie.

5.  Zamiast usuwać EXP można byłoby go znerfić, w taki sposób, aby nie zepsuć tego, żeby ludzie zakupowali za money honor w sklepie. Testowaliśmy z @  Tugeza  na devie, dzień po starcie ile lvl'i da, jak ktoś zakupi np. 20 000 honoru i maksymalnie wychodziło 61-63 lvl, jakby ładował cały czas w exp w sklepie. Usunięcie expa zepsułoby sens zakupu honoru, przez społeczność serwera, a serwer z jednej strony by coś stracił.

6.  Śmiechłem trochę, jak to przeczytałem. xD Jeżeli ktoś grał na COD 201 lvl czy też 301 lvl, 10-15 lat temu to rozumie, że takie powolne wbijanie expa na tym modzie jest normalne. Pierwszy sezon racja wbijało się szybko, ale nie był tak do końca zbalansowany, gdyż był dostosowany pod 501 LVL, a teraz mamy zupełnie co innego. Mam wrażenie, jakbyście chcieli wbić 301 lvl w 12h czy też 2 dni, ale to nie o to w tym chodzi, prawie to w każdej grze np. Tibia, Margonem itp. trzeba się trochę wysilić by dojść do celu, a nie od razu żeby był fast exp i mieć jak najszybciej 100tkę.  Do odrzucenia

7.  i 8. się nie wypowiem, bo już pojawił się tutaj temat klik

Opublikowano
12 minut temu, Fluffy D. Tail napisał(a):

2.  Co do sprzedawania perku za honor to od tego jest chyba rynek? Dlatego też nie ma takiej potrzeby, aby sobie samemu sellać np. komendą /sell perk za te 5 honoru, bo przez mapę można sobie wyfarmić dosyć sporą ilość tej waluty. Już w jednym temacie @  Tugeza  się wypowiedział na ten temat, że ta opcja nie ma sensu , przez szybkość zdobywania waluty. Natomiast misje to fakt trzeba poprawić ich funkcjonowanie, po tematach widać, że dalej nie działają tak samo, jak na devie. Najlepiej bym zasugerował wrzucenie przerobionych misji w formie AKTÓW z GOMOD'a, którego Paweł miał, jak z chłopakami go tam prowadziliśmy to działały bez zarzutu. Nagrody za top3 chyba już są w fazie testu na devie, więc napewno wejdzie na nowy sezon.

Wczoraj na devie testowaliśmy będzie coś takiego że można sprzedać perk pod komendą /sprzedaj za losową ilość 2-5 honoru, maksymalnie 5 razy na mapę 

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Klasa Komandor zostanie przeniesiona do klas SuperPremium za klasę Myśliwy, która zostanie przeniesiona do klas Premium. Na chwilę obecną nic więcej nie będziemy z Komandorem robić. 

2.  

• Na serwerze wprowadziliśmy możliwość sprzedaży perku 6 razy na mapę. Gracz podczas za sprzedaż perku otrzymuje losowo od 2 do 5 honorów. W związku z tym na serwerze występują dwie komendy dotyczące sprzedaży:
    • /sp - natychmiastowa sprzedaż perku, 
    • /sprzedaje - wyświetla się menu sprzedaży.
  • Pomysł z misjami, które są obecnie na serwerze nie wypalił, czego jesteśmy świadomi. Dlatego też powraca stary system misji, który widzieliście w 1 sezonie. Kwestia poprawnego działania misji będzie dla nas priorytetem, więc postaramy się je naprawić i postawić w stan gotowości jak najszybciej się da.
  • TOP 3 mapy zostanie wprowadzone najszybciej jak to możliwe, a nagrody będą prezentować się tak:
    • 1 miesjce - 30 honora 200 expa
    • 2 miejsce - 15 honora 150 expa
    • 3 miejsce - 5 honora 100 expa

3. Postaramy się zablokować perk "Obcy" na małych mapach. 

4.  Aktualnie całkowite ulepszenie klanu kosztuje 115 000 honorów, czyli +/- 400 zł. Nie mamy w planach zmniejszania ilości miejsc w klanie. Natomiast, jeżeli zauważymy, że sytuacja na serwerze w związku z działalnością klanów będzie słaba i będzie doprowadzać do niszczenia rozgrywki, to będziemy reagować. Pogarszająca sytuacja prawdopodobnie nie zmieni ilości osób w klanie, a podniesie koszt ulepszania klanu za honory. 

5-6. Według mnie te punkty się wzajemnie wykluczają. Właśnie po to jest exp w sklepie, żeby ludzie mogli z niego korzystać, zdobywać doświadczenie i zwiększać swoje poziomy. To, że ktoś kupuje honory za swoje prywatne pieniądze i przeznacza to na doświadczenie w sklepie, to już nie nasz problem. Po resecie zobaczymy jaka ilość osób, w jakim tempie i jaki lvl wbije poprzez zakup doświadczenia w sklepie i przeanalizujemy sytuację. Nadmienię od razu, że exp pozostanie w sklepie, a jedynie w ramach większych problemów podniesiemy jego cenę. 

7. Kwestia niewidzialności na serwerze z tego co widzę jest jednym z najbardziej problematycznych mankamentów. Nieważne czy niewidka otrzyma nerfa lub buffa, to i tak każdy będzie miał o to problem. Co do zmian niewidki w nadchodzącym nowym sezonie, to - "Kamuflaż" i "Moc ducha" dostaną delikatnego buffa oraz klasa Morderca. W kwestii niewidzialności nic więcej zmieniać nie będziemy, ponieważ nie widzimy zbytnio sensu na chwilę obecną. 

8. Klasy zostały zbalansowane, zobaczymy co z tego wyjdzie w praktyce po resecie. Amadeusz będzie analizowany podczas nowego sezonu, jeżeli będzie zbyt mocny to dostanie nerfa. Mamy na niego dwa pomysły. Nowe klasy, jeżeli mają zostać dodane, to z pewnością nie w nadchodzącym sezonie.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.