Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość TenTypM.

Całokształt serwera FFA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do vipa pewnie da się poprawić, czemu nie? Nikt nie zgłaszał błędów.

Co do adminów, co my możemy zrobić?Rekrutacja jest otwarta i można składać podania

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do adminów, każdy admin ma konto na forum tylko od Odbanowania są UBT, + jest otwarta rekrutacja wiec mozecie smialo pisać podania. wiec nie wiem gdzie jest problem. Co Do vipa, VIp bedzie w nie dlugim czasie poprawiany, więc też powinno być ok.

Opublikowano

Nie podoba mi się wcale ten serwer. Siorpaj nie udawaj głupiego bo pytałem się ciebie kilkanaście razy jaki nick na forum ma admin Smoke Weed to to olałeś tak jak resztę innych spraw. Admini mają wszystko w DUPIE, prosiłem admina Smoke aby wbił na forum bo są skargi i demko do rozpiski napisał mam wyjebane. Skoro tak to takiego admina w sieci nie bedzie i proszę o zdegradowanie go. 

Co do Vipa zrobienie go jest na 2-3 minuty roboty więc nie wiem jaki jest w tym problem. Skoro już masz FTP serwera i nie udostępniasz go naszej administracji to zacznij coś robić. 

Opublikowano

Dokładnie ten vip to lipa tylko np M4 do tego granat nic więcej :/
osobiście ja mam admina i do mnie śmiało można pisać jestem przeważnie cały czas na steam mój nick to z α в ℓ σ к σ ω α η α. , także proszę zapraszać :)

to fakt adminów jest mało, i widzę że jak nadal tak będzie to serwer się nie rozkręci :/

Opublikowano

Chlopie nie mów mi że olalem więcej spraw, Bo w przeciwięstwie do ciebie mam Co robić i mam też swoje zycie prywatne, Vip będzie zrobiony tak jak jest na Katujemy wiec Nie mow mi ze to 2 roboty bo tym zajmować się bedzie Dudnes nie ja, Co do olewanych spraw, Nie rozdwoję się i nie dam rady odpisywać kazdemu tak samo w 5 sec...  Mowisz ze olalem tez inne sprawy To zajebisćie ciekawe, Gdyż robię narazie co mogę i nic o innych sprawach mi nie wiadomo, A jak ci sie nie podoba serwer, Nie graj i na niego Nie wchodz. Elo.

Opublikowano

Chlopie nie mów mi że olalem więcej spraw, Bo w przeciwięstwie do ciebie mam Co robić i mam też swoje zycie prywatne, Vip będzie zrobiony tak jak jest na Katujemy wiec Nie mow mi ze to 2 roboty bo tym zajmować się bedzie Dudnes nie ja, Co do olewanych spraw, Nie rozdwoję się i nie dam rady odpisywać kazdemu tak samo w 5 sec...  Mowisz ze olalem tez inne sprawy To zajebisćie ciekawe, Gdyż robię narazie co mogę i nic o innych sprawach mi nie wiadomo, A jak ci sie nie podoba serwer, Nie graj i na niego Nie wchodz. Elo.

Prosiłem cię kilka dni o dane mi nazwy admina Smoke Weed nie dawałeś znać, z tego co widzę teraz założył multikonto na forum. Nadal proszę o jego degradację. Jeśli chodzi o FFA jest to najlepszy mod CS którego sam byłem tu opiekunem. Lecz gdy wchodzę na ten FFA to aż chce mi się rzygać przez to co wyprawiają admini. 

Osobiście sam jestem technikiem i zrobiłbym tego vipa w 2 minuty, lecz uwierz że nawet nie kiwnę palcem jeśli chodzi o tego moda. 

• Legenda
Opublikowano

Powiem ci ze lipa z tym ffa gdyby nie reklama serwer stał by pusty, dowiedziałem się też ze przyjmujesz adminów na gg oni ci płacą hajs a ty przyjmujesz :) A admini ? grałem na tym serwerze był admin był cziter piszę na u@ ten i ten gracz ma czity a on co ? nie mam czasu bo coś robię :) gratulację.

Opublikowano

Wtrącając swoje trzy grosze proponowałbym usunięcie tego serwera z naszej sieci bo ją po prostu hańbi, a to że admini są dodawani lub rekrutowani przez GG to jest po prostu żałosne i nie na poziomie. Myślę że tak jak napisał Mr_Danio vip jest praktycznie do zrobienia w 2 minuty więc właściciel nie jest wiarygodny według mnie.

Opublikowano

Siorpaj, czy to prawda że przyjmujesz adminów poprzez gg i Ci opłacają? Jeżeli nic nie zaczniesz robić to upadnie CI to FFA, pisałam Ci jakie błędy są nawet zaproponowałam że Ci mogę w jakiś sposób pomóc, weź w garść a nie dawaj byle komu admina bo CIę znów wydymają i z torbami pójdzie, nawet czerwoni Ci piszą co źle robisz weź to do serca zacznij coś robić.

Opublikowano

Powiem ci ze lipa z tym ffa gdyby nie reklama serwer stał by pusty, dowiedziałem się też ze przyjmujesz adminów na gg oni ci płacą hajs a ty przyjmujesz :) A admini ? grałem na tym serwerze był admin był cziter piszę na u@ ten i ten gracz ma czity a on co ? nie mam czasu bo coś robię :) gratulację.

No i to prawdopodobnie bylem ja, Takze jak cos robie to jestem AFK, a cheaterów banuje na bierząco. Ciekawe jak Wy byście sobie poradzili bedac sami na 25 osob :). Po 2, Admini nie są rekrutowani przez GG, Gdyż na GG jest Tylko sprawdzanie gracza, Wiek blablabla, + rozmowa, A poźniej są kierowani na Forum w odpowiedzni dział, Wieć nie wiem o czym wy w ogóle gadacie.

Wtrącając swoje trzy grosze proponowałbym usunięcie tego serwera z naszej sieci bo ją po prostu hańbi, a to że admini są dodawani lub rekrutowani przez GG to jest po prostu żałosne i nie na poziomie. Myślę że tak jak napisał Mr_Danio vip jest praktycznie do zrobienia w 2 minuty więc właściciel nie jest wiarygodny według mnie.

To go zrób i podeślij, a nie gadacie ze nie jestem wiarygodny, bo ja nie jestem specem od pisania pluginów,  Także jak chcecie dalej Spiskować przeciwko mnie ok, nie ma problemu Powodzenia, Nie ta sieć to inna :)

Opublikowano

AK ty się juz nie wcinaj, bo w ogole nie ogarnaisz funkcji admina, Wiadomo że admin zawsze jest po oplaceniu składki. Dziekuje i nie wypowiadaj się gdyż temat ciebie nie dotyczy.

Śmiało sobie radzę będąc jedynym adminem na 30 osób grających na DD2 ;). Jesli chodzi o graczy jest od tego forum aby byli sprawdzani na nim a nie na GG mordko nie oszukujmy się na forum każdy z nas może wypowiedzieć się w podaniu i dzięki temu łatwiej uznać czy gracz się nadaje. 

2. Sprawa świetnie prezentuje się 1 admin gra na Celowniku do AWP oraz na NO Recoilu jak nie ma nikogo z administracji, śmiech na sali :D 

Weź się poważnie za ten serwer i zrób ostrą selekcję bo tak być nie może jeśli chodzi o pisanie plugin, czy tak cieżko jest napisać do mnie / Developera ?

Opublikowano

Śmiało sobie radzę będąc jedynym adminem na 30 osób grających na DD2 ;). Jesli chodzi o graczy jest od tego forum aby byli sprawdzani na nim a nie na GG mordko nie oszukujmy się na forum każdy z nas może wypowiedzieć się w podaniu i dzięki temu łatwiej uznać czy gracz się nadaje. 

2. Sprawa świetnie prezentuje się 1 admin gra na Celowniku do AWP oraz na NO Recoilu jak nie ma nikogo z administracji, śmiech na sali :D

Weź się poważnie za ten serwer i zrób ostrą selekcję bo tak być nie może jeśli chodzi o pisanie plugin, czy tak cieżko jest napisać do mnie / Developera ?

Napisałeś że nie tykniesz palcem więc nawet do ciebie nie będe pisał, Vip narazie jest poprawiony, A co do adminow to się zastanowie. Jakos nie dostałem Info że któryś admin ma no recoila czy cos. 

Opublikowano

Napisałeś że nie tykniesz palcem więc nawet do ciebie nie będe pisał, Vip narazie jest poprawiony, A co do adminow to się zastanowie. Jakos nie dostałem Info że któryś admin ma no recoila czy cos. 

A od kogo masz dostać info jak się kryje gdy są inni admini ? To ze nie pomogę napisałem dzisiaj, więc mogłeś to pisać kilka dni temu itp: Lecz zdanie podtrzymuje nie zrobię nic kompletnie dla tego moda i to moja ostatnia wypowiedź.

Opublikowano

Haha .. z tego co widzę ty przyjmujesz adminów a na serwerze nikogo z nich nie ma, lecz jak ktoś jest to jedzie na NS. Dzisiaj na serwerze były czity, SMOKE siedzi na Spect i co robi? Nic, olewa wszystko. Jeśli chcesz aby ten serwer ni upadł to się staraj. Teraz to wygląda jakbyś miał wszystko w dupie. Opłacają Ci serwa, no ok. Ale przyjmujesz kogos kto ma multi konta na forum, kogoś kogo my nie znamy.. Chlopie ! Ogarnij to w końcu !

Opublikowano

Haha .. z tego co widzę ty przyjmujesz adminów a na serwerze nikogo z nich nie ma, lecz jak ktoś jest to jedzie na NS. Dzisiaj na serwerze były czity, SMOKE siedzi na Spect i co robi? Nic, olewa wszystko. Jeśli chcesz aby ten serwer ni upadł to się staraj. Teraz to wygląda jakbyś miał wszystko w dupie. Opłacają Ci serwa, no ok. Ale przyjmujesz kogos kto ma multi konta na forum, kogoś kogo my nie znamy.. Chlopie ! Ogarnij to w końcu !

Pisalem ze zaklada nowe konto gdyz zapomnial hasla czy tam czegos do starego.

Widzę że ładnie sie do mnie dowaliliście, Nawet o byle vipa widzicie problem, O multi konto osoby ktora zapomniala hasla, Jak tak dalej bedzie to napewno dlugo ffa tu nie będzie.

Opublikowano

Jako technik serwera Powinienes dostac od h@ Dane i robić serwer tak aby każdemu grało się dobrze, Teraz do mnie wielkie pretensje ze wszystko jest zle. I zle widzisz jezeli mowisz ze chodzi tylko o hajs, bo to jest tylko Twoje/wasze zdanie.

Opublikowano

Dzisiaj ok godziny 11:20 była grana mapa de_cbble, jeden z TT kampił na respie powiedzmy że do połowy rundy, gdy poszło info że kampią na respie h@ serwera - Siorpaj powiedział na adminvoice "wypierdalać z respa". No sorry, sam mówisz żeby nie pisać duzo na y@ bo gracze nie lubią samowolki, a sam ją wprowadzasz. Takim zachowaniem nie pomagasz w promocji serwera i zniechęcasz innych graczy do grania na nim.  Chyba można to trochę grzeczniej załatwić?

Dziękuję.

Opublikowano

Dzisiaj ok godziny 11:20 była grana mapa de_cbble, jeden z TT kampił na respie powiedzmy że do połowy rundy, gdy poszło info że kampią na respie h@ serwera - Siorpaj powiedział na adminvoice "wypierdalać z respa". No sorry, sam mówisz żeby nie pisać duzo na y@ bo gracze nie lubią samowolki, a sam ją wprowadzasz. Takim zachowaniem nie pomagasz w promocji serwera i zniechęcasz innych graczy do grania na nim.  Chyba można to trochę grzeczniej załatwić?

Dziękuję.

ahahhahahhahahhahhaahahhahahhahahahhahhahahha uśmiałem sie :D

jaką samowolke wprowadza? haha jakie nadużywanie y@ ? :D

przekleństwo Cię uraziło? :D co Ty przekleństwa nigy nie słyszałeś? :D

jeżeli się pisze po 15 razy że nie kampimy na respie to mogą puscić nerwy :D

Ale po co tutaj taką opinie pisałeś ? haha  Według mnie nie wnosi to nic do tematu :D posta chciałeś nabic? :D

Opublikowano

Ale admin ma dawać przykład! Bezczelne zachowanie skutkuje tym, że na serwerze atmosfera się pogarsZa. Innych to byś banowal za to. Ogarnij się!

Opublikowano

Adminów brakuje, od trzech dni pogrywam sobie na różnych nickach a adminów nie widzę :) No raz widziałem jednego, spamił na y@@ jak głupi. Siorpaj weź się za ten serwer, zrekrutuj jakąś liczbę osób na admina bo będzie z tego niezła lipa ;/

Opublikowano

ahahhahahhahahhahhaahahhahahhahahahhahhahahha uśmiałem sie :D

jaką samowolke wprowadza? haha jakie nadużywanie y@ ? :D

przekleństwo Cię uraziło? :D co Ty przekleństwa nigy nie słyszałeś? :D

jeżeli się pisze po 15 razy że nie kampimy na respie to mogą puscić nerwy :D

Ale po co tutaj taką opinie pisałeś ? haha  Według mnie nie wnosi to nic do tematu :D posta chciałeś nabic? :D

Po pierwsze przeczytaj jeszcze z 5 razy moją wypowiedź a jak nie zrozumiesz to następne 5 razy i aż do skutku.

Po drugie: miło by Ci było gdyby admin do Ciebie mówił "wypierdalaj" ? Dla mnie to by było równoznaczne z odejściem od tego serwera. Jak chce zrobić serwer full ludzi to niech zachowuje przeciętną kulturę.

I nie, przekleństwo mnie nie uraziło bo łacinę podwórkową znam doskonale. I niee, nie pisał "15" razy że nie kampimy na respie, po za tym to FFA, taak, wiem z zasadami celów mapy, ale koleś miał jeszcze 60sekund więc zluzuj majty.

I tak, nabijam sobie posty bo nie mam co robić. Jeżeli wg. Ciebie nic nie wnosi do tematu to tutaj nie zaglądaj. Każdy ma prawo do wypowiedzenia się, dania opinii i nikt mi w tym nie zabroni, tym bardziej Ty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.