Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje propozycje :

1. Najbardziej kontrowersyjna :) możliwość zakupu klasy premium / s premium za honor. Dużo graczy jest nieletnia, większość ma teraz abonament przez co nie ma możliwości zakupu przez sms. Z racji wieku karta blik itp odpada, zostaje ewentualnie PSC, nie każdy ma środki aby kupić sobie klase premium bądź chęci. Moja propozycja jest taka aby dodać możliowość kupienia w /sklep klasy premium na 24h np 1000 honoru za klase premium, 1500 honoru za klasę super premium. A nóż widelec przyniesie to więcej osób które zechcą po wytestowaniu klasy kupić ją - to pierwszy aspekt. Aspekt drugi - umożliwi to "zdobycie" klasy premium dla osób które nie są w stanie jej kupić drogą pieniężną. 

2. Coś o czym jest pisane od dawna, co miało być dodane dawno tzn - małe mapy. Graczy jest dużo mniej, nie kiedy nie ma wcale są same boty, z małych map jest ewentualnie de_c4 na większości musisz biegać i szukać tego jednego ostatniego bota który liczy gdzieś ziarenka piasku kucając na logu w piachu. 

3. Możliwość przejęcia bota, często denerwuje czekanie aż dwa boty zostające 1 vs 1 kampią jeden na swoim respie drugi na swoim. Po prostu gracze wybiiją się w 20 sekund reszta rundy to patrzenie na siedzące boty - gra przy obecnej liczbiie graczy dodając boty (które również ratują rozgrywkę ofc) stała się bardzo mało dynamiczna i rozwojowa.

4. Zablokować respienie się bota z paką

5. Sprawdzić klasę Chemik, przegrałem nią z 10/15 rund, specjanie nie zabijając przeciwników tylko obijając ich - żadnego nie udało się ani razu zatruć a klasa ma w opisie - Ma 1/8 na zatrucie przeciwnika przy trafieniu. (+ int)

6. Zablokować perk "niespodziewany cios" dla klasy Mnich - przy 3 teleportach na rundę mając ten perk latasz po całej mapie nie dość że na tepie to jeszcze za każde plecy po trafieniu przeciwnika, trochę zbyt OP.

7. Dodać możliwość sprzedania perku nawet za głupie 5h /sprzedaj /sell

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano
3 hours ago, D:S:S:S:S:S said:

2. Coś o czym jest pisane od dawna, co miało być dodane dawno tzn - małe mapy. Graczy jest dużo mniej, nie kiedy nie ma wcale są same boty, z małych map jest ewentualnie de_c4 na większości musisz biegać i szukać tego jednego ostatniego bota który liczy gdzieś ziarenka piasku kucając na logu w piachu. 

Aktualnie jest to testowane na innym serwerze. 

3 hours ago, D:S:S:S:S:S said:

3. Możliwość przejęcia bota, często denerwuje czekanie aż dwa boty zostające 1 vs 1 kampią jeden na swoim respie drugi na swoim. Po prostu gracze wybiiją się w 20 sekund reszta rundy to patrzenie na siedzące boty - gra przy obecnej liczbiie graczy dodając boty (które również ratują rozgrywkę ofc) stała się bardzo mało dynamiczna i rozwojowa.

Prace są rozpoczęte nad owym pluginiem :okok: 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Czyli 1 i 3 wyjaśnione bardzo mnie to cieszy <3

Zostaje kwestia punktów 1,4,5,6,7

aktualizacja:

cała mapa na chemiku, obijanie ludzi praktycznie do 0 i zero zatruć

Ciekawostka na innej klasie z perkiem fartuch chemika 1/12 co którąś osobę się zatruwa a na chemiku żadnej a ma 1/8 xD

Opublikowano
20 godzin temu, D:S:S:S:S:S napisał(a):

1. Najbardziej kontrowersyjna :) możliwość zakupu klasy premium / s premium za honor. Dużo graczy jest nieletnia, większość ma teraz abonament przez co nie ma możliwości zakupu przez sms. Z racji wieku karta blik itp odpada, zostaje ewentualnie PSC, nie każdy ma środki aby kupić sobie klase premium bądź chęci. Moja propozycja jest taka aby dodać możliowość kupienia w /sklep klasy premium na 24h np 1000 honoru za klase premium, 1500 honoru za klasę super premium. A nóż widelec przyniesie to więcej osób które zechcą po wytestowaniu klasy kupić ją - to pierwszy aspekt. Aspekt drugi - umożliwi to "zdobycie" klasy premium dla osób które nie są w stanie jej kupić drogą pieniężną. 

Według mnie, nie powinno być możliwości zakupu za honor, tym bardziej, że zdobycie powiedzmy 1k honoru, to jest jedna dobrze ugrana mapka. Serwer nie miałby właściwie źródła utrzymania, ze względu na to, że aktualnie VIP'y, premki, i spremki utrzymują serwer. + mimo faktu, że posiadasz abonament, masz możliwość płatności SMS (chyba że jest zablokowana prywatnie, operatora.

Komenda na sprzedaż, trochę bezsensowna, bo ludzie którzy zabijają, za darmo farmiliby honor. 

5. Sprawdzić klasę Chemik, przegrałem nią z 10/15 rund, specjanie nie zabijając przeciwników tylko obijając ich - żadnego nie udało się ani razu zatruć a klasa ma w opisie - Ma 1/8 na zatrucie przeciwnika przy trafieniu. (+ int)

Z tego co zauważyłem, boty grając chemikiem, bardzo często zatruwają, natomiast fakt, częściej zatruwasz mając perk, a niżeli samą klasą.

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano
W dniu 16.05.2024 o 23:24, D:S:S:S:S:S napisał(a):

Nie oszukujmy się 20zł to nie jest jakiś duży wydatek, nawet jeśli ktoś ma abonament istnieje możliwość kupna przez sms, a jak nie to jak pisałeś zostaje PSC.  Więc ta propozycja odpada.

Zostały one dziś dodane klik

4. Zablokować respienie się bota z paką

Jak będzie przejmowanie botów to blokowanie paki dla botów nie będzie miało takiego sensu, bo jak ktoś zginie to po prostu przejmie bota z paką.

Chemik truje na 100% testowaliśmy to przed wrzuceniem klasy na serwer. Mogę wam powiedzieć, że na przyszły reset chemik dostanie buffa jeżeli chodzi o szanse zatrucia

6. Zablokować perk "niespodziewany cios" dla klasy Mnich - przy 3 teleportach na rundę mając ten perk latasz po całej mapie nie dość że na tepie to jeszcze za każde plecy po trafieniu przeciwnika, trochę zbyt OP.

Zablokowane od dziś

Zostanie to dodane

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.