Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: eXk | D3ST

Imię: Kuba.

Staż na serwerze: 4 dni, lecz serwer na prawdę mi się podoba, zaprosiłem juz 3 kolegów którzy kupili svipy i będą grali stale razem ze mną :)

Doświadczenie: Mamy z kolegom serwer do mixów, wielokrotny admin JB, admin Cod i inne.

Znajomość AMX [0/8]:5. Komendy znam, ogarniam amx :) Z pisaniem pluginów nie miałem jeszcze styczności, aczkolwiek posiadam z kolegom serwer do mixów gramy tam troszke, jednym słowem ogarniam to i owo :)

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak jak wspomniałem wyżej, tak byłem.

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Po szkole 5-6 h, w weekend też bardzo dużo czasu.

Dlaczego Ty?: Hmmm :) Dobre pytanie. Może dlatego, że ogarniam to i owo, znam sie na tym, podoba mi się serwer i często nie ma admina gdy są osoby bez mikrofonu w CT, lub robią tak zwane freekille. Często też jest za dużo w CT gdy w TT jest mało.

Kontakt: Steam / PW :) Steam : D3ST | MIX ON

SID: STEAM_0:0:22727634 . Od razu mówie, że mam bana na VAC, nie wiem z jakiego powodu. Konto zostało tak zakupione mam na to dowód z GG gdzie pisałem ze sprzedawcą. Nigdzie indziej bana nie mam. Ban na VAC dostałem ponad 2k dni temu, dawno wygasł.

Akceptujesz regulamin admina?: Oczywiście :)

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak jak wyżej, pewnie :)

Tak jak napisałem, na serwerze długo nie gram, aczkolwiek zaprosiłem paru stałych graczy którzy będą grali razem ze mną na pewno długo, godzinki na drobie myślę, że można przymknąc oko :)

Pozdrowionka !! ^^

• Właściciel
Opublikowano
podanieodrzucone.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.