Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Adik

"Dzisiaj jest 4 Maja...?" Pytanie na dziś 04/05/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p5.png

Dzisiaj jest 4 Maja, Międzynarodowy dzień Gwiezdnych wojen.

Co sądzisz o tej serii międzygalaktycznych statków? Oglądaliście ją? A może macie zamiar?

May the 4th be with you :luvv: :babysip:

May The Fourth Be With You GIF by Star Wars

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 4
  • Zasłużony
Opublikowano

Seria fajna taka na raz do obejrzenia, oglądałem to za dzieciaka oraz grałem w gry z tej serii szczególnie lego i bawiłem się świetnie

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

W sumie gwiezdne wojny to ta tak średnio do gustu mi podchodziły. Kiedyś jak miałem po 8 lat to po połowie filmu zasypiałem teraz na trochę więcej i też zasypiam przy połowie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

oglądać nigdy nie oglądałem, ale co jak co to w gry grałem z wielką przyjemnością 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Filmy - Pierwsze dwie trylogie świetne, ale w tej trzeciej nowszej jakoś mnie nie ponosi, bo czegoś w niej brakuje.

Seriale - The Mandalorian, jak zobaczyłem pierwszy trailer to pomyślałem , że ni uja nie wejdzie, ale jak obejrzałem to wkręciłem się i jest jednym z lepszych seriali z tego uniwersum jaki widziałem.

Ashoka i Andor też mocno oddają.

Czekam teraz na Akolitę i film Mandaloriana, bo trailer do tego pierwszego świetnie wygląda 

• Inwestor
Opublikowano

Nie czaje podjarki Star Warsami,  filmy mi nigdy jakoś nie podeszły, ale w Lego Star Wars się grało :peepoDrink:

• Lubię to! 1
Opublikowano

Oglądałem i w mojej opinii bardzo dobra seria, jednak poszła chyba w zła strone jeżeli chodzi o ostatnie produkcje. Te najstarsze są najlepsze imo

Opublikowano

Obejrzalem kazda czesc, obejrze jeszcze z pare razy haha

if you only knew the power of the dark side gif | WiffleGif

Opublikowano

Nie jara mnie ta otoczka całkowicie lecz gierka battelfront jak i inne gierki powiązane z tym są spoko ponieważ czasami sobie pogrywam :)

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Na wszystkich nowszych częściach byłem obecny w kinie, wszystkie gry lego, a także battlefronty i jedi order'y ograne, bądź przynajmniej zagrane. Seriale również wszystkie zaliczone, piękna saga.

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.