Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: blaszkaBiceps
Opis sytuacji: Niesłuszne odrzucenie UB/brak doświadczenia w sprawowaniu tej funkcji
Powód: http://katujemy.eu/index.php?/topic/7405-codmod-wojtas/&do=findComment&comment=48325
Dowody: Postanowiłem zajrzeć w ssy gracza i miał rację, że walczył o swoje. Po pierwsze, czarny screen oznacza, że w czasie robienia ssów ktoś zminimalizował csa lub po prostu jest to błąd pluginu. Po drugie, dwa, a zazwyczaj nawet trzy ssy to normalka. Ssy mają inną nazwę, inny czas modyfikacji czyli zrobienia ssa i mają takie same kody CRC32. Gdyby były te kody inne, to pewnie, że oznaczałoby to modyfikację, ale to jest po prostu bug pluginu, na którego nie ma żadnego fixa. Najbardziej rozśmieszył mnie dopisek "Tyle w tym temacie", jakbyś był święcie przekonany, że masz rację.

Nie wiem czy już kiedyś pełniłeś taką funkcję, ale jeśli nie jesteś pewien to zostaw takie bany komuś z większym doświadczeniem do rozstrzygnięcia.

fHdh.png

Opublikowano (edytowane)

Każdy ma prawo do pomyłki..Nie jest to taka typowa sytuacja, wydaje mi się, że Blaszka wyciągnie z tego wnioski...Jestem za słownym upomnieniem.

Wystarczy Ci to, mogę zamknąć temat, czy chcesz walczyć o surowszy "wyrok" dla niego?

@EDIT: nie znam się tak bardzo na SS, dlatego myślałem, że Englo pisząc skargę jest pewien co mówi. Chłopaki myślą inaczej...Z racji tego, że nie znam się na tym czy były modyfikowane, czy nie zostawiam ten temat naszym UB i czekam cierpliwie na werdykt

Edytowane przez cLiNiC
Opublikowano

Trochę już zajmuję się UBT ale zawsze uważałem, że taki sam kod CRC oznacza że były modyfikowane, bynajmniej tak mnie "uczono" :D

@@ GTX Nieważne czy taki sam czy przerabiane - ważne, że nie takie jakie powinny być. 

Opublikowano

Pozwoliłem sobie otworzyć temat z racji tej że może oskarżyciel oraz osoba oskarżona mają coś do dodania. 

Jeśli chodzi o moje zdanie. W 100% Englo popełniłeś błąd. Blaszka podjął dobrą decyzję wobec screenów.

1. Czarny SS podczas minimalizowania, tak jest to prawdą ale wówczas ewentualnie może być taki sam czas skompresowania.

2. 2 takie same kody CRC to już skreśla gracza nie ma opcji aby były one takie same.

3. Liczba skompresowania 2 ss taka sama wiec widać że coś jest nie tak. 

Dziwi mnie twoja pewność siebie bo piszesz ze blaszka nie ma doświadczenia, a wygląda to zgoła odwrotnie.

Opublikowano

Wtrącę swoje 3 grosze. Kody CRC mogą być takie same tylko wtedy, gdy widoczny na screenie jest błąd "cl_flushentitypacket", bo powoduje on chwilowe zatrzymanie gry, więc ssy są robione w jednoczesnym momencie, przez to czas i nazwa są inne, ale CRC i screen ogólnie ten sam. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

No to skoro wyjaśnili to inni za mnie to nie muszę nic dodawać a na "swojej robocie" się znam @Englo i na prawdę RZADKO wkrada mi się jakiś błąd :)

Myślę, że sprawa jest wyjaśniona i można zamknąć :)

• Właściciel
Opublikowano
wyjasnione.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.