Blackuu Posted April 27, 2024 Share Posted April 27, 2024 Wychodzę z propozycją, dodania nagród za ilość killi w meczu (chodzi mi tutaj, o TOP 3 co mape). Czyli dokładniej, osoby, które mają najwięcej killi w meczu, otrzymują np. TOP1 - 100 Honoru/1000EXP'a, TOP2 50 Honoru/500EXP'a, TOP3 25 Honoru/250EXP'a Uważam, że urozmaiciłoby to rozgrywkę, a także nagrodziło najlepszych graczy danej mapy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenu Posted April 27, 2024 Share Posted April 27, 2024 (edited) 1. To wzór 2. Obecny system honoru jak i EXP jest na bardzo dobrym poziomie i nie widzę sensu by dodawać takie urozmaicenie na serwer (bynajmniej nie teraz). W prawdzie rzeczy to osoby z dużym lvlem miały by większe szanse na zdobycie jednego z trzech miejsc co trochę psuje to wszystko. Osobiście uważam że fajnym rozwiązaniem będzie dodanie pytań/pytań stricte matematycznych zamiast nagród pod koniec mapy które jak już wspominałem nie miałyby sensu w przypadku osób które dopiero zaczynają swoją przygodę na serwerze. W skrócie, jestem na nie. Edited April 27, 2024 by nostalgia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tugeza Posted April 27, 2024 Investor Share Posted April 27, 2024 Już były pisane takie propozycje wystarczyło wejść w dział propozycji i chwile popatrzeć na nie... Zostanie to dodane, ale nie z takimi nagrodami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tugeza Posted April 27, 2024 Investor Share Posted April 27, 2024 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts