Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, wrzucam tutaj błąd który zauważyłem od dłuższego czasu i nie wiem czym jest spowodowany
Opis Twojej uwagi: Balans miedzy TT A CT, grywam tutaj już troche czasu i czasami bywa że w TT potrafi być 11 osb a w ct np.9/8 i dopóki jakiś gracz nie wyjdzie bądź nie przejdzie do drugiej drużyny taki balans się utrzymuje, z tego co wiem jest Balans na serwerze ale chyba się popsuł bądź tak dziwnie działa (Tak czasami przerzuci max Jedną osobe). 
Zgłaszam to bo z tego co widzę dużej ilości osb to przeszkadza a nikt chyba jeszcze tego tu nie wrzucił w błędy. 
Dodatkowe informacje / zdjęcia: Brak, lecz wystarczy odpalić pierwsze lepsze demko gdzie stan graczy jest powyżej 20osb na serwerze.

Opublikowano

Od dłuższego czasu, to znaczy jak długo? Jesteś w stanie mniej więcej to określić?

Opublikowano
W dniu 27.04.2024 o 20:37, Kacper napisał(a):

Od dłuższego czasu, to znaczy jak długo? Jesteś w stanie mniej więcej to określić?

Jakoś od 3 tyg zauwazyłem ze balans nie działa tak jak powinien, wystarczy sobie tak jak pisałem jakieś demko looknąć gdzie jest +20 osb na serwisie 

Opublikowano

Jeśli chodzi o ten auto balance to tak na prawdę on nie istniał od początku wprowadzenia pluginu na serwer, były z nim problemy od początku. Rzucał balance przykładowo jedną osobę do terrorystów robiac im  przewagę o jedną osobę albo była wiadomość na chacie o auto balance, a tak na prawdę nic się nie działo. Moim skromnym zdaniem musicie znaleźć jakiś inny skrypt/plugin ktory jest sprawdzony bo najwidoczniej CS2 psuje działanie skryptu/pluginu

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Dodałem kilka poprawek do auto balansu, powinno być lepiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.