Jump to content
Solved by Dudnes, Go to solution
G400BY (Gruby)

Błąd - dot. Balansu graczy na serwerze

Recommended Posts

Cześć, wrzucam tutaj błąd który zauważyłem od dłuższego czasu i nie wiem czym jest spowodowany
Opis Twojej uwagi: Balans miedzy TT A CT, grywam tutaj już troche czasu i czasami bywa że w TT potrafi być 11 osb a w ct np.9/8 i dopóki jakiś gracz nie wyjdzie bądź nie przejdzie do drugiej drużyny taki balans się utrzymuje, z tego co wiem jest Balans na serwerze ale chyba się popsuł bądź tak dziwnie działa (Tak czasami przerzuci max Jedną osobe). 
Zgłaszam to bo z tego co widzę dużej ilości osb to przeszkadza a nikt chyba jeszcze tego tu nie wrzucił w błędy. 
Dodatkowe informacje / zdjęcia: Brak, lecz wystarczy odpalić pierwsze lepsze demko gdzie stan graczy jest powyżej 20osb na serwerze.

W dniu 27.04.2024 o 20:37, Kacper napisał(a):

Od dłuższego czasu, to znaczy jak długo? Jesteś w stanie mniej więcej to określić?

Jakoś od 3 tyg zauwazyłem ze balans nie działa tak jak powinien, wystarczy sobie tak jak pisałem jakieś demko looknąć gdzie jest +20 osb na serwisie 

Jeśli chodzi o ten auto balance to tak na prawdę on nie istniał od początku wprowadzenia pluginu na serwer, były z nim problemy od początku. Rzucał balance przykładowo jedną osobę do terrorystów robiac im  przewagę o jedną osobę albo była wiadomość na chacie o auto balance, a tak na prawdę nic się nie działo. Moim skromnym zdaniem musicie znaleźć jakiś inny skrypt/plugin ktory jest sprawdzony bo najwidoczniej CS2 psuje działanie skryptu/pluginu

• Like 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.