G400BY (Gruby) Posted April 26, 2024 Share Posted April 26, 2024 Cześć, wrzucam tutaj błąd który zauważyłem od dłuższego czasu i nie wiem czym jest spowodowany Opis Twojej uwagi: Balans miedzy TT A CT, grywam tutaj już troche czasu i czasami bywa że w TT potrafi być 11 osb a w ct np.9/8 i dopóki jakiś gracz nie wyjdzie bądź nie przejdzie do drugiej drużyny taki balans się utrzymuje, z tego co wiem jest Balans na serwerze ale chyba się popsuł bądź tak dziwnie działa (Tak czasami przerzuci max Jedną osobe). Zgłaszam to bo z tego co widzę dużej ilości osb to przeszkadza a nikt chyba jeszcze tego tu nie wrzucił w błędy. Dodatkowe informacje / zdjęcia: Brak, lecz wystarczy odpalić pierwsze lepsze demko gdzie stan graczy jest powyżej 20osb na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Kacper Posted April 27, 2024 Administrator Share Posted April 27, 2024 Od dłuższego czasu, to znaczy jak długo? Jesteś w stanie mniej więcej to określić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G400BY (Gruby) Posted April 29, 2024 Author Share Posted April 29, 2024 W dniu 27.04.2024 o 20:37, Kacper napisał(a): Od dłuższego czasu, to znaczy jak długo? Jesteś w stanie mniej więcej to określić? Jakoś od 3 tyg zauwazyłem ze balans nie działa tak jak powinien, wystarczy sobie tak jak pisałem jakieś demko looknąć gdzie jest +20 osb na serwisie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZupencjaAmino Posted May 1, 2024 Share Posted May 1, 2024 Jeśli chodzi o ten auto balance to tak na prawdę on nie istniał od początku wprowadzenia pluginu na serwer, były z nim problemy od początku. Rzucał balance przykładowo jedną osobę do terrorystów robiac im przewagę o jedną osobę albo była wiadomość na chacie o auto balance, a tak na prawdę nic się nie działo. Moim skromnym zdaniem musicie znaleźć jakiś inny skrypt/plugin ktory jest sprawdzony bo najwidoczniej CS2 psuje działanie skryptu/pluginu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Solution Dudnes Posted May 12, 2024 Owner Solution Share Posted May 12, 2024 Dodałem kilka poprawek do auto balansu, powinno być lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts