Guest Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Co wprowadzić?: Nerf mobilności - zabrać dodatkowe skoki w powietrzu (jeśli to VIP, to nie wiem, jakoś trzeba to rozwiązać, bo nie może tak być) + nerf statystyk -10 hp i -20 speeda. Problem tej klasy to mobilność - nie wiem czy to wynika z vipa i wielu skoków w powietrzu, ale nienormalna jest ta klasa. 1/1 z awp, mniejsza widoczność, dużo hp i do tego TMP... Dodajmy te dodatkowe skoki w powietrzu i naprawdę robi się najbardziej op klasa ze wszystkich. Ja rozumiem, że to premium, ale już te 1/1 z awp jest wystarczające jako dodatek, który czyni tę klasę wyjątkową i silniejszą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenu Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 24 minuty temu, Vezovi napisał(a): Nerf mobilności - zabrać dodatkowe skoki w powietrzu (jeśli to VIP, to nie wiem, jakoś trzeba to rozwiązać, bo nie może tak być) Przecież mobilność jest dostosowana. Każdy ma problem o to a jak by ktoś jakimś cudem by wbił 301 lvl na X klasie to był by płacz że jest zbyt mobilny xdxd 25 minut temu, Vezovi napisał(a): 1/1 z awp, mniejsza widoczność, dużo hp i do tego TMP... 1/1 z awp jest git, widoczność to ile? jakieś 170/255 wiec nie wiem jak wy nie widzicie Komandora xd i TMP które jakoś dużo nie robi a że ktoś ma dużo hp to dlatego że ładuje punkty w statystyki +kosa 26 minut temu, Vezovi napisał(a): klasę wyjątkową i silniejszą. A myślałem że Szturmowiec to taka free premium bo ma rakietę, jako jedyna ma ciche kroki +dodatkowy dmg z m4 xdxdxd Useless fest nie powiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewoo Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Zostaw mego komandora, klasa jest dorba tylko wtedy kiedy ktos potrafi grac z awp, Klasa w sobie nie ma dodatkowych skokow, wynika to z vipa + dodatkowy skok w sklepie, wiec jako klasa posiada tylko 1/1 awp i lekka niewidke, która według mnie jest bardzo widoczna Zamiast nerfować Komandora, lepiej zająć się Szturmowcem ( choć już mam domysły że zostanie znerfiony :> ) bo jak na free to jest nawet lepsza od wyżej wymienionego Komandora. Co do dużej ilości HP, jeżeli ładuje ( w tym przypadku ja ) tylko w HP, to speeda mam wolniejszego, wiąże się to z powiedzeniem coś za coś, albo masz speeda albo hp. Podsumowując, klasa nie jest dobra, chyba że ktoś potrafi ją dobrze spożytkować. pozdro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Dostosowana? Czyli latanie po mapie dzięki kilku skokom w powietrzu na klasie, która ma 1/1 z awp i tmp jest ok? Już pomijam, że te skoki w sumie powodują, że dodatkowo jest niesłyszalny jak szturmowiec xd Cytat ...Każdy ma problem o to.. No to jeśli każdy ma o to problem, to chyba jednak coś musi być nie tak? xd Cytat 1/1 z awp jest git, widoczność to ile? jakieś 170/255 wiec nie wiem jak wy nie widzicie Komandora xd i TMP które jakoś dużo nie robi a że ktoś ma dużo hp to dlatego że ładuje punkty w statystyki +kosa A kto powiedział, że go nie widać i jest problem z jego widocznością? xD Ja tylko wymieniłem jego wszystkie atuty, żeby uzmysłowić ile tego jest. TMP dużo nie robi? Pooglądaj sobie grę komandora. Ta broń często ratuje du**ę, gdy już dochodzi do starcia na bliski kontakt. Jakby 1/1 z awp nie było wystarczająco silne. Cytat A myślałem że Szturmowiec to taka free premium bo ma rakietę, jako jedyna ma ciche kroki +dodatkowy dmg z m4 xdxdxd No i to jest też do nerfu, wtf? xd Większość gra tą klasą, bo jest najlepsza z darmowych. 2 minuty temu, thewoo napisał(a): Zostaw mego komandora, klasa jest dorba tylko wtedy kiedy ktos potrafi grac z awp, Klasa w sobie nie ma dodatkowych skokow, wynika to z vipa + dodatkowy skok w sklepie, wiec jako klasa posiada tylko 1/1 awp i lekka niewidke, która według mnie jest bardzo widoczna Zamiast nerfować Komandora, lepiej zająć się Szturmowcem ( choć już mam domysły że zostanie znerfiony :> ) bo jak na free to jest nawet lepsza od wyżej wymienionego Komandora. Co do dużej ilości HP, jeżeli ładuje ( w tym przypadku ja ) tylko w HP, to speeda mam wolniejszego, wiąże się to z powiedzeniem coś za coś, albo masz speeda albo hp. Podsumowując, klasa nie jest dobra, chyba że ktoś potrafi ją dobrze spożytkować. pozdro "klasa nie jest dobra", powiedział koleś, który wykręca staty po 50-4, tylko dlatego, że gra tą klasą Nie będę tego nawet komentować XDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
D:S:S:S:S:S Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Dla mnie klasa komandor jest okej. Zmniejszona widoczność która nic nie daje, nic a nic bo model jest prawie w 100% widoczny. Tmp plemnik do strzelania który zadaje tyle samo hp co glock. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thewoo Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Tak jak napisałem, klasa jest dobra jak się potrafi ją dobrze wykorzystać, na moje nie ma co go nerfic bo wcale nie jest taka op, zaciśnij zęby i przyjmij na klatę fakt że ktoś wykręca staty jakie wykręca „bo gra ta klasa” xdxdxdxdxd do zoba na serwie ziom 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Niech administracja zrobi, co uważa,to ich serwer, zapewne podejmą słuszną dezycję, która zbalansuje w końcu serwer i zachęci większą ilość ludzi do gry, bo póki co jest cienko ;) Patrząc prawdzie w oczy komandor na obecną chwilę ma: 1. 1/1 awp 2. Lekką niewidzialność 3. Dobre statystyki początkowe 4. Dzięki vipowi 2 skoki w powietrzu, dokupując w sklepie, aż 3 5. Dodatkowa broń w postaci TMP, więc nawet jak się go zajdzie na blisko to i tak się wybroni Tyle ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tugeza Posted April 26, 2024 Investor Share Posted April 26, 2024 Klasa nie zostanie znerfiona, ponieważ posiada ona tylko 1/1 z AWP i nic więcej, a jako klasa Premium musi zachęcać czymś do kupna. A te TMP nie bije jakoś dużo, więc osoba, która będzie miało dużo HP będzie ciężko zabić na blisko w szczególności jak będzie miał jeszcze np. rakiete Co do mobilności o której piszesz to najlepiej chyba będzie trzeba zabrać dodatkowy skok z serwera i statystykę kondycji Nie wiem czy wziąłeś pod uwagę to, że każda klasa może być mobilna jak Komandor przez Kondycję oraz dodatkowe skoki, ale chyba nie Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tugeza Posted April 26, 2024 Investor Share Posted April 26, 2024 Propozycja odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts