Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Adik

"Dla której płci...?" Pytanie na dziś 20/04/24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p2.png

Dla której płci, Twoim zdaniem, łatwiej jest kupić prezent na daną okazję?

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano

Trudne pytanie, ponieważ w dużej mierze zależy od zainteresowań danej osoby i nie ma to znaczenia jaka płeć, przykładowo, znam potrzeby danej osoby i wiem mniej więcej w co się zaopatrzyć, a jeśli nie znam potrzeb, często może się trafić jakiś nieudany prezent bądź zakupiony wcześniej, więc długo się waham co by mogłoby podejść.

• Lubię to! 2
  • Donator
Opublikowano

Dokładnie tak samo myślę jak @  Gosia ?!  , ale jak już bym musiał wybierać to myślę że prawie każdy facet z jakiejś flaszki się ucieszy, więc raczej łatwiej dla mężczyzny łatwiej.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano
4 godziny temu, Gosia ?! napisał(a):

Jeżeli nie zna się na tyle dobrze danej osoby to wybór będzie ciężki w obu przypadkach, nie powiedziałabym, że jest to zależne od płci 

Taka prawda, tak że niezależnie od płci, a raczej problem jest wtedy gdy tej osoby się nie zna

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Dla Kobiet kupić prezent to jest jakaś inna generacja. A faceta jak się nie zna to nie trzeba myśleć, wystarczy kupić dobrą flachę i jest dzi. 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.