S1lentKk Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Twój nick: Oliwia <3 Data/Mapa:15.04.2024 Mirage#1 SteamID:76561199261205704 Serwer (mod): 1 Opis sytuacji:Gralem sobie jak zawsze i pisze mi ze kick by server i patrze na strone i dostalem bana za niby wh Prosze dac mi nie wiem video czy cos ze latalem na wh zaczalem na waszym serwerze grac z kilka dni temu byli wczesniej adm i nie dali mi bana ze dobrze gralem prosze o video czy cos milego wieczorku i jak moge grac odpalony na 1.5 H godzin serio milo mi sie gralo na serwerku byli mili gracze Milego wieczorku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 15, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 15, 2024 @ MICHAL MISTRZ rozpisz demko w ciągu 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post MICHAL MISTRZ Posted April 15, 2024 Popular Post Share Posted April 15, 2024 (edited) Witam Tak na wstępie chciałem dodać, że spotkałem się z osobami po 4000h w cs z WH, AIM itp. kupują konta albo chcą się wyżyć na społecznościówkach. PS @ S1lentKk rozpisz demko znaczy, że mam nagrania o które prosiłeś :) 2:13 leci celownikiem na jednego jak i na drugiego Nie mam zamiaru więcej rozpisywać bo tak jak wy nam ułatwiacie robotę tak będziemy ułatwiać wam ją my, przyjmujecie odwołania na lewo i prawo jak i wczoraj u mnie tak i u moich kolegów. A każde demka, które dostały ub analizowało paru adminów jak i właściciel z opiekunami i tam są cheaty więc pozdro. cytuje "Obejrzałem połowę demka i dalej mi się nie chciało bo totalnie" by @ Leek TAK I MI SIĘ NIE CHCE TEGO DALEJ OGLĄDAĆ I ROZPISYWAĆ bo ja mogę dać wam wskazówki gdzie macie patrzeć, ale to wy jeżeli nie jesteście pewni macie oglądać demko typ równie dobrze mógł być odpalony w drugiej połowie demka. A do @ Dudnes mam prośbę o sprawdzenie umiejętności analizowania demek zarówno u ubt jak i Oubt, a bardziej ich brak. I rozważył bym zmianę niektórych osób. @ kejmaN. Bez obrazy nie wiem czy coś ze wzrokiem ale mają dowody :) Pozdrawiam. Edit @ Leek 3:14 dziwna zawrotka na mida jakby wiedział o typie 5:46 przyczajony na undera widział przeciwnika 6:31 aimlock bądź wh celuje idealnie za smok'iem parę razy aż do 6:42 10:27 daje smoke i idealnie scanuje może lucky może nie ale tu jest coś ewidentnie na rzeczy 30 :27 ewidentny aimlock z wh tylko nie mógł trafić http://demka.katujemy.eu/2/dema//auto-20240415-0931-de_mirage-.dem.zip Edited April 16, 2024 by MICHAL MISTRZ MLK. April 15, 2024 (edited) Chyba sobie żartujesz że będziesz podawał jedną czasówkę. Dalej czekamy na prawdziwą rozpiskę. Mniej niż 24 godziny na zegarku. Edited April 15, 2024 by MLK. 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 2 godziny temu, MICHAL MISTRZ napisał(a): cytuje "Obejrzałem połowę demka i dalej mi się nie chciało bo totalnie" by @ Leek No tak, bo jeśli oglądam kolejną czasówkę z rzędu, gdzie totalnie nic podejrzanego nie ma, to zazwyczaj przeglądam jeszcze 2 czasówki w połowie demka by mieć pewność. Rozumiem jeszcze akcje +/-, ale celowanie gdzie przeciwnik peeknie to patrzenie po ścianach? Może faktycznie jest to trochę luźniejsze podejście z mojej strony, ale jak patrzę na demko na którym każda akcja jest clear to z wyczucia i doświadczenia wiadomo że gracz czysty. 2 godziny temu, MICHAL MISTRZ napisał(a): Nie mam zamiaru więcej rozpisywać bo tak jak wy nam ułatwiacie robotę tak będziemy ułatwiać wam ją my, przyjmujecie odwołania na lewo i prawo Pozdrawiam Rozpisywanie demek to jest twój obowiązek. To ty musisz dowieźć że gracz używa wspomagaczy, bo chyba nie po to go permowałeś? Jak ci się nie chce rozpisywać demek graczy których banujesz to może warto pomyśleć czy warto siedzieć na randze, jeśli kłócisz się co do swoich obowiązków. Kolega chyba przedstawił 1 dowód i mówi że wystarczy, to zobaczymy. Decyzja UBT do 48 godzin. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 16, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 16, 2024 2:18 - 2:19 - aimlock na głowę +b chwile później dzwine zachowanie, tego do prawej na pewno nie słyszał i nie mógł się zdecydować, ale mógł też patrzeć lewo prawo po prostu dlatego +/- 3:14 - jeszcze jakby na niego wychylił to ok.. czysto. -b 5:46 - Wygląda jakby szedł po prostu sprawdzić undera, po chwili słyszy strzały i go zabija -b 6:31 - skanuje raz idealnie na ciało raz obok i tak dwa razy idealnie trafia +/-b 10:27 - po opadnięciu sg jego celownik idealnie się rusza wtedy kiedy TT zaczyna przebiegać plus idealny timing ze strzałem +b 30:27 - Tutaj obvious aimlock, nie dość, że leci idealnie za modelem to jeszcze idealnie po głowie dwa razy się lockuje celownik +b Ban słuszny. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 16, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 16, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts