czak Posted April 15, 2024 V.I.P Donor Share Posted April 15, 2024 Kiedy zacząłeś/ęłaś grać w Counter Strike? Jak to się zaczęło? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Zaczęło się w 2006 roku, jak mi brat pokazał po Tibii, że jest taka świetna gra ze "szczelaniem". Najpierw boty, a później serwery społecznościowe na których spodobały mi się mody Pokemod o BF2+FFA. Od tamtego czasu to 14h dziennie siedziałem i grałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted April 15, 2024 Donor Share Posted April 15, 2024 Bardzo w młodym wieku, ale ile to już lat minęło, to tego sobie nie przypomnę. Znudziły mi się przeglądarkowe gry i szukałem czegoś innego, co daje możliwość pogrania z kolegami w trybie wieloosobowym. Jako, że nie miałem odpowiedniego komputera do Counter-Strike, to postanowiłem, że poszukam biblioteki, która w swojej ofercie posiada stanowiska komputerowe do użytku. Od tamtej pory się zaczęło poznawania nowych znajomych i spędzenia wspólnego czasu przy strzelance. Panie Bibliotekarki czasami miały nas dość, bo bywały sytuacje, że nie było wolnych stanowisk i wychodziły przeróżne kłótnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiszko Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Zaczęło się to w 2018 roku gdy miałem 10 lat ( tak, mam 16 lat xD ) byłem u kuzyna i pokazał mi te gre jaką była cs:go. Aktualnie mam w niej z 5k godz na wszystkich godzin i nie znam innej gry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted April 15, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 15, 2024 Oj lata młodości, dokładnie nie pamiętam ile. Na pewno kilka lat grałem przed powstaniem GO i tak się ciągnie do dziś oczywiście z przerwami 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstersztyk Posted April 15, 2024 Donor Share Posted April 15, 2024 Było to około 10 lat temu, podpatrzyłem jak ojciec gra w cs'a Source i od tego się zaczęło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilbo Baggins Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Ta z 10 lat temu dobre. Zaczynało się grać u braci ciotecznych w cs 1.6, a potem się kupiło pierwsze konto w CS:GO na pół z bratem rodzonym. Potem on kupił swoje konto cs i ja też kupiłem swoje. On juz nie gra, a ja gram czasami. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DQqM Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 5 lat temu i wsm brat mi ściągnał i to tyle 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavic boy Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Gdy zobaczyłem tytuł kiedy zacząłeś… to od razu pomyślałem, że chodzi o ruchanko, ale w cs to zacząłem grać w roku 2009 w wakacje przed pójściem do pierwszej klasy xDDDD Kuzyn starszy grał, spodobało mi się i tatuś UwU kochany kupił 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoogi Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 W csa zacząłem grać jako 7 latek to bylo w 2015 roku w cs 1.6, którego pokazał mi brat, w 2017 kupiłem lepszego PC i od tego czasu z przerwami grałem w CS:GO, a teraz w Cs2. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted April 15, 2024 Investor V.I.P Woman Share Posted April 15, 2024 2008/2009/2010 ~ mniej więcej na przestrzeni tych lat. Stało się to bardzo szybko popularne i grali w to wtedy wszyscy. Braciak pobrał i się ciupało non stop, na współdzielonym kompie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheelie Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 Jakoś 5-6 klasa podstawówki, znajomy mówi że ma fajną gierke dawaj wieczorem pogramy .. xD i tak sie to zaczęło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzyhar Posted April 15, 2024 Share Posted April 15, 2024 To pytanie popsuło mi humor (XD) gdyż uświadomiłem sobie, że zacząłem grać w cs'a w 2008 roku kiedy pierwszy raz kumpel pokazał mi na swoim kompie taką jedną grę, przez którą spędziłem tysiące godzin. Minęło od tego momentu 16 lat XDDD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Irytująca Posted April 15, 2024 V.I.P Donor Keeper Discord Moderator Share Posted April 15, 2024 Miałam 12/13 lat odkąd zaczęłam grać przez brata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted April 16, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted April 16, 2024 Pierwsze gierki, to w kafejce internetowej jeszcze były 2002-2004 jak z kumplami się chodziło. Była to jeszcze wersja 1.4 i 1.5. W 2007 to już tak na dobre zaczęłam grać, w większości na lanie z kumplami z klasy robiliśmy sobie turnieje na zajęciach z programowania xD W 2008 zaczęłam na społecznościowych i tak sobie siedzę w tym do teraz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts