Jump to content
czak

"Kiedy zacząłęś/ęłaś...?" Pytanie na dziś 15/04/2024

Recommended Posts

Zaczęło się w 2006 roku, jak mi brat pokazał po Tibii, że jest taka świetna gra ze "szczelaniem". Najpierw boty, a później serwery społecznościowe na których spodobały mi się mody Pokemod o BF2+FFA. Od tamtego czasu to 14h dziennie siedziałem i grałem.

Bardzo w młodym wieku, ale ile to już lat minęło, to tego sobie nie przypomnę. Znudziły mi się przeglądarkowe gry i szukałem czegoś innego, co daje możliwość pogrania z kolegami w trybie wieloosobowym. Jako, że nie miałem odpowiedniego komputera do Counter-Strike, to postanowiłem, że poszukam biblioteki, która w swojej ofercie posiada stanowiska komputerowe do użytku. Od tamtej pory się zaczęło poznawania nowych znajomych i spędzenia wspólnego czasu przy strzelance. Panie Bibliotekarki czasami miały nas dość, bo bywały sytuacje, że nie było wolnych stanowisk i wychodziły przeróżne kłótnie. :PepeUff:

• KAT 1

Zaczęło się to w 2018 roku gdy miałem 10 lat ( tak, mam 16 lat xD )  byłem u kuzyna i pokazał mi te gre jaką była cs:go. Aktualnie mam w niej z 5k godz na wszystkich godzin i nie znam innej gry :KEKW:

• KAT 1

Ta z 10 lat temu dobre. Zaczynało się grać u braci ciotecznych w cs 1.6, a potem się kupiło pierwsze konto w CS:GO na pół z bratem rodzonym. Potem on kupił swoje konto cs i ja też kupiłem swoje. On juz nie gra, a ja gram czasami. 

• Like 1
  • KAT 1

Gdy zobaczyłem tytuł kiedy zacząłeś… to od razu pomyślałem, że chodzi o ruchanko, ale w cs to zacząłem grać w roku 2009 w wakacje przed pójściem do pierwszej klasy xDDDD Kuzyn starszy grał, spodobało mi się i tatuś UwU kochany kupił 

• KAT 1
  • Haha 1

W csa zacząłem grać jako 7 latek to bylo w 2015 roku w cs 1.6, którego pokazał mi brat, w 2017 kupiłem lepszego PC i od tego czasu z przerwami grałem w CS:GO, a teraz w Cs2.

• Like 1
  • KAT 1

To pytanie popsuło mi humor (XD) gdyż uświadomiłem sobie, że zacząłem grać w cs'a w 2008 roku kiedy pierwszy raz kumpel pokazał mi na swoim kompie taką jedną grę, przez którą spędziłem tysiące godzin.

Minęło od tego momentu 16 lat XDDD

• KAT 1

Pierwsze gierki, to w kafejce internetowej jeszcze były 2002-2004 jak z kumplami się chodziło. Była to jeszcze wersja 1.4 i 1.5. W 2007 to już tak na dobre zaczęłam grać, w większości na lanie z kumplami z klasy robiliśmy sobie turnieje na zajęciach z programowania xD W 2008 zaczęłam na społecznościowych i tak sobie siedzę w tym do teraz.

• KAT 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.