Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

Recoil i pamięć mięśniowa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierdoły, robiłem coś na obu mapach, lepsza pamięć mięśniowa na średnim dystansie a poza tym strata czasu.

Lepiej się rozgrzać przed meczem na jakimś serwerze, albo nawet na only awp to ręka rozgrzana.

Recoil musisz sam opanować, zresztą widać jak kule lecą jak puszczasz full auto.

Opublikowano

Pierdoły, robiłem coś na obu mapach, lepsza pamięć mięśniowa na średnim dystansie a poza tym strata czasu.

Lepiej się rozgrzać przed meczem na jakimś serwerze, albo nawet na only awp to ręka rozgrzana.

Recoil musisz sam opanować, zresztą widać jak kule lecą jak puszczasz full auto.

Mapa od izaka pomaga nam skrócić czas reakcji do minimum. Nie musisz tego robić przed meczem, ale np. ja gdy grałem codziennie po 20 minut sobie na tej mapie pykałem + ok. 10-15 minut na innej mapie i powiem Ci że efekty było widać ;> Po ok. 1,5 tygodnia takiego strzelania z s4 wbiłem się do g4.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Dzięki za poradnik.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.