Jump to content
KazeT

Propozycja - nowe mapy

Recommended Posts

Co wprowadzić?: Nowe mapy na serwer COD MOD 301lv
Dodatkowe informacje / screenshot: Witam, jako iż na serwerze ciągle grywane są mapy w kółko te same (rats, assault, dust, Westoowod, inferno) 
chciałbym zaproponować wrzucenie nowych mapek, które moim zdaniem przypominają stare czasy Counter strike'a

cs_militia

r.....p - @maciorqa: cs_militia, chociaż wiele osób jej nienawidziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)

css_cache
css_cache.jpg

cs_747
823e16d6-7648-4956-9bb2-98cd74c165d2.jpg

cs_estate/2
cs_estate2 [Counter-Strike 1.6] [Mods]

cs_office-rats
de_office_rats [Counter-Strike 1.6] [Mods]

cs_bank
cs_bank

• Like 2
  • Sad 1

de_millitia jestem za, bardzo fajna mapa i coś nowego jak kolega zauważył i co jest też prawdą te same mapy są grane non stop i nie ukrywam grając bardzo często te same mapy jest trochę męczące i odpychające 

• Like 1

13 minut temu, D:S:S:S:S:S napisał(a):

Ja jestem przede wszystkim za dodaniem małych map, teraz nie ma rano dużo ludzi, botów na szczęście nie ma wiec przydałyby się małe mapy aby się nie szukać 

Dokładnie, miejmy nadzieję, że zostanie to jak najszybciej wprowadzone.

Co do mapek, zostało dodanych kilka nowych ostatnim razem, chyba nie ma sensu dokładać więcej, może jak już to jakieś na podmiankę za np. westwood2019

10 minut temu, D:S:S:S:S:S napisał(a):

Chodzi mi o cs_max wiocha itp @  adek

No to taka mapka bardziej należy do małych mapek. Z tego co pamiętam to będą małe mapki wprowadzone.

"według ankiety społeczność sieci wybrała opcję, która jak najbardziej opowiada się za wprowadzeniem małych map do 12 osób. Sytuacja zostanie rozwiązana w taki sposób, że gdy będzie na serwerze do 12 osób, to będą rozgrywane małe mapy. Po wzroście liczby graczy powyżej 12 osób automatycznie pojawi się vote odnośnie wybrania większej mapy. "

Ostatnio pula map została wzbogacona o parę nowych wyborów - nie ma co dokładać kolejnych wyborów, które prawdopodobnie nigdy nie będą grane. Opcja "mała mapa" jest w trakcie przygotowywania i zapewne pojawi się jak będzie gotowa. 

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.