KazeT Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Co wprowadzić?: Nowe mapy na serwer COD MOD 301lv Dodatkowe informacje / screenshot: Witam, jako iż na serwerze ciągle grywane są mapy w kółko te same (rats, assault, dust, Westoowod, inferno) chciałbym zaproponować wrzucenie nowych mapek, które moim zdaniem przypominają stare czasy Counter strike'a cs_militia css_cache cs_747 cs_estate/2 cs_office-rats cs_bank 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NieMamPomyslu Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 de_millitia jestem za, bardzo fajna mapa i coś nowego jak kolega zauważył i co jest też prawdą te same mapy są grane non stop i nie ukrywam grając bardzo często te same mapy jest trochę męczące i odpychające 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-c- Posted April 5, 2024 Share Posted April 5, 2024 Też popieram więcej nowych mapek, westwood/d2/aztec/assault itp w kółko bywa już męczące im dalej w las :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
D:S:S:S:S:S Posted April 5, 2024 Share Posted April 5, 2024 Ja jestem przede wszystkim za dodaniem małych map, teraz nie ma rano dużo ludzi, botów na szczęście nie ma wiec przydałyby się małe mapy aby się nie szukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted April 5, 2024 Share Posted April 5, 2024 13 minut temu, D:S:S:S:S:S napisał(a): Ja jestem przede wszystkim za dodaniem małych map, teraz nie ma rano dużo ludzi, botów na szczęście nie ma wiec przydałyby się małe mapy aby się nie szukać Dokładnie, miejmy nadzieję, że zostanie to jak najszybciej wprowadzone. Co do mapek, zostało dodanych kilka nowych ostatnim razem, chyba nie ma sensu dokładać więcej, może jak już to jakieś na podmiankę za np. westwood2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D:S:S:S:S:S Posted April 5, 2024 Share Posted April 5, 2024 Chodzi mi o cs_max wiocha itp @ adek Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted April 5, 2024 Share Posted April 5, 2024 10 minut temu, D:S:S:S:S:S napisał(a): Chodzi mi o cs_max wiocha itp @ adek No to taka mapka bardziej należy do małych mapek. Z tego co pamiętam to będą małe mapki wprowadzone. "według ankiety społeczność sieci wybrała opcję, która jak najbardziej opowiada się za wprowadzeniem małych map do 12 osób. Sytuacja zostanie rozwiązana w taki sposób, że gdy będzie na serwerze do 12 osób, to będą rozgrywane małe mapy. Po wzroście liczby graczy powyżej 12 osób automatycznie pojawi się vote odnośnie wybrania większej mapy. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted April 6, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 6, 2024 Ostatnio pula map została wzbogacona o parę nowych wyborów - nie ma co dokładać kolejnych wyborów, które prawdopodobnie nigdy nie będą grane. Opcja "mała mapa" jest w trakcie przygotowywania i zapewne pojawi się jak będzie gotowa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLK. Posted April 6, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted April 6, 2024 Propozycja odrzucona. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts