Jump to content
czak

"Jesteś kreatorem...?" Pytanie dnia 04/04/2024

Recommended Posts

• Popular Post

Nazwałbym ja planeta #777 wziąłbym tam cala administrację OM #3 i #4 tzn.

@  fearsoN

@  d1psy

@  EafeS

@  tupac

@  Dvrs

@  Majstersztyk

@  noWAYson

@  Sm:)ey

Myślę jeszcze nad @ Namey i @  MLK.  Ale nie wiem czy by z nami wytrzymali na dłuższą metę 😂

Nie mogłoby również zabraknąć @ CounnteR

No i jeszcze na pewno @  Dudnes  @ futuba oraz @ Ejdrien. żeby było z kim się napić. Transport ciuchciami zapewniałby @  Kacper

Jak o kimś zapomniałem to wybaczcie. Miejsca będzie dość także pasażerowie na gapę mile widziani 

Edited by -P-I-W-K-0-
  • Like 4
  • KAT 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • I love it 5

Planeta: Destroyer_One
W skład tego upośledzenia planetarnego wchodzić będą:
@  -P-I-W-K-0-  jako człowiek wiecznej fantazji oraz zaopatrzeniowiec gastronomii byśmy z głodu nie padli.
@  Sm:)ey  będzie planetarnym Okiem Saurona jako TOP1 osiedlowego monitoringu.
@  Majstersztyk odpowiadać będzie za rozpiskę planów treningowych podupadających grup społecznych.
@  Kacper będzie odpowiedzialny za transport z wyszczególnieniem transportu kolejowego.
@  tupac będzie miała rolę prezenterki własnej publicznej telewizji jak i codziennie o godz. 9-12-15-18-21 będzie przeprowadzała w lokalnej telewizji prezentację pogody.
@  noWAYson odpowiedzialny będzie za przestrzeganie przepisów jak i ogólnego prawa.
No i na koniec wisienka na torcie.. @  MLK.  totalnie nic nie będzie robić bo szkoda mu się schylać po 10 zł :)
W sumie przyda się miejski gaduła w postaci @ futuba

• Like 2
  • KAT 1
  • Haha 3
  • I love it 2

Planeta nosiła by nazwę: 21:15wLA_GCBW-BEJBEJBENG
Obywatele: 
Najmniej robiąca osoba, która cały czas MLK'kuje : @  MLK.
Osoby odpowiadające za kontent: @  -P-I-W-K-0- , @  Dvrs , @  Majstersztyk , @  Sm:)ey
Osoba odpowiadająca za prawo, wszelkiego rodzaju przepisy oraz komunikacje zwłaszcza kolejową: @  Kacper
Osoba, która nic nie robi ale dobrze się z nią bawi ((tzw(maskotka lub fifaplayer'ka)) : @  tupac

Edited by noWAYson
  • Like 1
  • KAT 1
  • Haha 2
  • Wrr 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.