pybrosz Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Co wprowadzić?: Zmiana w klasie lodowy samuraj Dodatkowe informacje / screenshot:Jako że jestem jedyną na tyle głupią osobą i wybrałem klasę lodowy samuraj postanowiłem przelać swój żal i napisać post o buff dla tej klasy. Głównym skillem tej klasy jest zamrażanie, problem w tym że nie działa to tak jak powinno albo dość dobrze aby miało to wpływ na rozgrywkę, Wielokrotnie ktoś z efektem zamrożenia śmiało sobie biegł dalej a samo zatrzymanie kogoś w miejscu nie jest warte zakupu klasy premium. Poza zamrażaniem jest już tylko dmg z uzi zależny od inta, szkoda ze idac w inta jest się wolnym przez niską bazową kondycje z małą ilością życia. Sama nazwa niezbyt pasuje do postaci bo z lodowego samuraja mogę tylko powiedzieć że obladzam na serwerze. Sugeruje zwiększyć bazowe statystyki dla postaci lub zmienić broń, jedyna szansa na zabijanie z uzi to zdobycie dobrego perku lub liczenie na to że ogromny rozrzut pozwoli trafić w głowe. Osobiście wolałbym już nawet zmienić bron na elitki, dołożyć dmg z inta i zwiększyć szanse na zamrażanie. Jeśli są pomyśly na alternatywne rozwiązanie to chętnie poczytam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda41 Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Moim zdaniem z opisu klasy, Lodowy Samuraj jest grywalną klasą i adekwatną do tego by być SP, ponieważ ma coś unikatowego czyli zamrażanie. A co do tego że idąc w inta jesteś wolniejszy, no coś kosztem czegoś - w każdej klasie tak jest że trzeba wbić level by podbijać statystyki. Ewentualnie można by było zmienić broń tej klasie na jakąś bardziej "korzystną" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pybrosz Posted April 3, 2024 Author Share Posted April 3, 2024 15 minut temu, Panda41 napisał(a): Moim zdaniem z opisu klasy, Lodowy Samuraj jest grywalną klasą i adekwatną do tego by być SP, ponieważ ma coś unikatowego czyli zamrażanie. A co do tego że idąc w inta jesteś wolniejszy, no coś kosztem czegoś - w każdej klasie tak jest że trzeba wbić level by podbijać statystyki. Ewentualnie można by było zmienić broń tej klasie na jakąś bardziej "korzystną" Każda klasa ma coś unikatowego ale nie każda jest superpremium, aktualnie ta klasa nie ma nic co faktycznie byloby warte placenia za nia, predzej zaplacilbym za granie szturmowcem bo faktycznie ma cos co sprawia ze jest wart gry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Ja uważam, żeby przywrócić mu m4. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazeT Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Siemanko, propopozycja chyba do odrzucenia, klasy wszystkie zostały rozpisane tak, aby było dobrze. Właściciele tworzyli rozpiski klas od paru miesięcy, więc każda klasa która teraz jest stworzona jest ogarnięta dobrze. Każda klasa ma unikatowe umiejętności, trzeba nimi poprostu umieć grać - I PRZEGRYWAĆ! + propozycja napisała bez wzoru więc popraw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 W Lodowym Samuraju: dodamy M4A1, która będzie jako dodatkowa broń (nie będzie można z niej zamrozić przeciwnika) podniesiemy statystyki - zdrowie: 30 / wytrzymałość: 20 / kondycja: 30 Zobaczymy jak po tym buffie będzie wyglądała grywalność Lodowym Samurajem i jak będzie się na niego grała. Jeżeli będzie klasa zbyt słaba lub za mocna to ją ponownie skorygujemy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts