Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie nie, i ciche chodzenie jesli juz to na jakas premke/spremke (oby nie), jak gralem w zeszlym sezonie podstawowymi klasami to szturmowiec był najbardziej OP klasą właśnie z powodu tego chodzenia i dawało to wg mnie zbyt dużą przewagę. Jeśli już to może jakiś perk z cichymi krokami byłby spoko opcją? (chyba że już taki jest)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jaką to daje niby dużą przewagę, bez przesady. Na małych mapach to się nawet nie przydaje bo jest taki młyn, ciągle jakieś rakiety, skany, prefiry i wgl. Na kilku mapach co najwyżej można to fajnie wykorzystać jak np. westwood ale też jestem zdania, ze szturmowiec dostał zbyt mocnego nerfa w porównaniu do poprzedniego sezonu. DMG z 6 albo 5 do 3 i zabrane ciche kroki - i widzę, że nikt tym już prawie nie gra. Na pełnym serwerze może jednego czy dwóch graczy maksymalnie można spotkać, którzy grają tą klasą .

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem za, wcześniej szturmowiec cieszył się dużą popularnością natomiast teraz mało kogo widuje, który grałby tą klasą, ciche kroki na pewno przyciągną chętnych.

Edytowane przez adek
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Tym bardziej, że to raczej chodzi o to aby była różnorodność klas na serwerze, a teraz głównie to tylko Amadeusz i Duch jest grywany

• Lubię to! 1
Opublikowano

Propozycja przyjęta.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.