Jump to content
Owcax1

Propozycja - powrót cichych kroków dla szturmowca

Recommended Posts

Według mnie nie, i ciche chodzenie jesli juz to na jakas premke/spremke (oby nie), jak gralem w zeszlym sezonie podstawowymi klasami to szturmowiec był najbardziej OP klasą właśnie z powodu tego chodzenia i dawało to wg mnie zbyt dużą przewagę. Jeśli już to może jakiś perk z cichymi krokami byłby spoko opcją? (chyba że już taki jest)

• Like 1

Jaką to daje niby dużą przewagę, bez przesady. Na małych mapach to się nawet nie przydaje bo jest taki młyn, ciągle jakieś rakiety, skany, prefiry i wgl. Na kilku mapach co najwyżej można to fajnie wykorzystać jak np. westwood ale też jestem zdania, ze szturmowiec dostał zbyt mocnego nerfa w porównaniu do poprzedniego sezonu. DMG z 6 albo 5 do 3 i zabrane ciche kroki - i widzę, że nikt tym już prawie nie gra. Na pełnym serwerze może jednego czy dwóch graczy maksymalnie można spotkać, którzy grają tą klasą .

• Like 1

Jestem za, wcześniej szturmowiec cieszył się dużą popularnością natomiast teraz mało kogo widuje, który grałby tą klasą, ciche kroki na pewno przyciągną chętnych.

Edited by adek
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.