Owcax1 Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Klasa szturmowiec-fajnie by było gdyby ciche chodzenie wróciło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-c- Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Według mnie nie, i ciche chodzenie jesli juz to na jakas premke/spremke (oby nie), jak gralem w zeszlym sezonie podstawowymi klasami to szturmowiec był najbardziej OP klasą właśnie z powodu tego chodzenia i dawało to wg mnie zbyt dużą przewagę. Jeśli już to może jakiś perk z cichymi krokami byłby spoko opcją? (chyba że już taki jest) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiak Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Jaką to daje niby dużą przewagę, bez przesady. Na małych mapach to się nawet nie przydaje bo jest taki młyn, ciągle jakieś rakiety, skany, prefiry i wgl. Na kilku mapach co najwyżej można to fajnie wykorzystać jak np. westwood ale też jestem zdania, ze szturmowiec dostał zbyt mocnego nerfa w porównaniu do poprzedniego sezonu. DMG z 6 albo 5 do 3 i zabrane ciche kroki - i widzę, że nikt tym już prawie nie gra. Na pełnym serwerze może jednego czy dwóch graczy maksymalnie można spotkać, którzy grają tą klasą . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adek Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 (edited) Jestem za, wcześniej szturmowiec cieszył się dużą popularnością natomiast teraz mało kogo widuje, który grałby tą klasą, ciche kroki na pewno przyciągną chętnych. Edited April 2, 2024 by adek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiak Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Tym bardziej, że to raczej chodzi o to aby była różnorodność klas na serwerze, a teraz głównie to tylko Amadeusz i Duch jest grywany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Od teraz Szturmowiec zadaje o 5 (+ int), ma 1 rakietę i posiada ciche kroki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted April 2, 2024 Share Posted April 2, 2024 Propozycja przyjęta. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts