Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Adik

"Czy zrobiłeś/łaś wczoraj ...?" - Pytanie na dziś 02/04/2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

p1.png

Czy zrobiłeś/łaś wczoraj komuś jakiś żart albo oblałeś/łaś

kogoś wodą? A może ty zostałeś/łaś oblany/a?

• Lubię to! 5
  • Haha 1
Opublikowano

Strasznie wczoraj zachlałem. Paliłem blanty do piątej rano. Film mi się urwał jak leżałem w rurze. Teraz mnie krzyż napi3rdala. Trochę się przespałem, ale musiałem wstać rano bo mam obowiązki. Mam dziecko. Niektórzy mówią, że nie można chlać jak się ma dzieci, ale to nieprawda. Można, tylko trzeba wstawać rano. Na tym polega odpowiedzialność.

• Haha 7
Opublikowano

Jeździliśmy po gminie wozem strażackim i laliśmy (niskim ciśnieniem) domy i przechodniów.

• Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Wczoraj mi psycha siadła przez dzieci słuchajace ekipy pod moim blokiem a pech chciał że miałem miskę na balkonie i pech chciał że akurat stały pod studnią z której brały wodę :jasperkekw:

Edytowane przez nostalgia
  • Haha 1
Opublikowano

Z 10 litrów do samochodu i się jeździło i oblewało, sam zostałem lekko oblany ale nie na tyle żeby jeździć i się przebierać. Żartów to nie robiłem i nigdy nie robię w ten dzień. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

kupilem wode zeby wypic ale stwierdzilem ze lepszym pomyslen bedzie oblanie jakis losowych dziewczyn imo w rizz

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano
4 godziny temu, ddl napisał(a):

Strasznie wczoraj zachlałem. Paliłem blanty do piątej rano. Film mi się urwał jak leżałem w rurze. Teraz mnie krzyż napi3rdala. Trochę się przespałem, ale musiałem wstać rano bo mam obowiązki. Mam dziecko. Niektórzy mówią, że nie można chlać jak się ma dzieci, ale to nieprawda. Można, tylko trzeba wstawać rano. Na tym polega odpowiedzialność.

Tak 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Nabrałem parę osób, że dzisiaj mamy zajęcia na 8mą to jedna osoba przyszła xD. A tak dalej to, że kolega co się nie wybronił że dołączy do nas na magisterce w tym tygodniu i to też wyszło. Natomiast jeżeli oblać to oblewałem i dalej bym oblewał, ale to na jutro przeniesione.

Opublikowano

O żartach nawet nie myślałem, ale przynajmniej oblałem troche swoją rodzinke

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.