Junior Admin Adik Posted March 28, 2024 Leading Editor Junior Admin Share Posted March 28, 2024 Jesz obiad lub kolację z trzema ludźmi, których szanujesz i podziwiasz. Oni wszyscy zaczynają krytykować Twojego bliskiego przyjaciela, nie wiedząc, że to Twój przyjaciel. Krytycyzm ten jest niesmaczny i nieuzasadniony. Co robisz w tej sytuacji? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted March 29, 2024 V.I.P Donor Share Posted March 29, 2024 Gdybym siedział z takimi osobami to prawdopodobnie albo by mieli widzę której nie mam albo porostu by łgali. Więc krótka piłka jeśli to prawda to milczę i temat poruszam z przyjacielem na osobności, jeśli wiem, że to zwykłe pitolenie, to komentuje i odchodzę. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted March 29, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted March 29, 2024 Z powagą i kulturą zwracam uwagę tym trzem osobom. Mogę kogoś szanować i podziwiać ale nie muszę akceptować krytyki która pada na osobę którą znam znacznie lepiej od nich i wiem że to co mówią jest nieuzasadnione bądź nieprawdą. Jeżeli sytuacja trwa nadal po tym gdy zwróciłem uwagę, odchodzę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DQqM Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Najprościej w świecie tłumaczę im że jest to mój przyjaciel i nie chcę słyszeć krytyki o nim w mojej obecności bądź jeśli mówią nie prawdę to prostuje ich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f u t u b a. Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Miałem taką sytuację irl, jak usłyszałem co towarzystwo mówi o moim najlepszym ziomku to się za głowę złapałem, ale wszystko co mówili okazało się prawdą xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilbo Baggins Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 No najprawdopodobniej zwrócił bym im uwagę „Sorry chłopaki ale wyrażacie się źle na temat mojego kolegi, możecie go nie lubić, ale przy tym stole nie będzie go krytykować”, jakby olali to bym opuścił dany dom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sm:)ey Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 (edited) Nie mam przyjaciół Edited March 29, 2024 by Sm:)ey 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted March 29, 2024 Investor V.I.P Woman Share Posted March 29, 2024 Przede wszystkim osoby, które szanuję i podziwiam nie zrobiłyby czegoś takiego, bo zwyczajnie nie oceniają i nie krytykują innych ludzi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted March 29, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted March 29, 2024 Kulturalnie ale dosadnie, bym im uświadomiła, że nie mają prawa oceniać kogoś kogo nie znają. W tym momencie już bym ich nie podziwiała a szacunek by spadł do niższego poziomu. Naura z nimi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smokey Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 probuje zmienic temat i potem mowie przyjacielowi co o nim mowili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheelie Posted March 29, 2024 Share Posted March 29, 2024 Rozkład jazdy znany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts